Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz saldırıya uğradı! Hakan Yılmaz kimdir?

Sunuculuk ve oyunculuk yapan son dönemlerde ekranlardan uzak kalan Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz, önceki gün Etiler'deki bir otelde üç kişinin saldırısına uğradı.

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz saldırıya uğradı! Hakan Yılmaz kimdir?
Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz saldırıya uğradı! Hakan Yılmaz kimdir?
GİRİŞ 08.12.2017 09:23 GÜNCELLEME 08.12.2017 09:23

Geçtiğimiz gün Etiler'de konaklamak için giden ünlü oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi saldırıya uğradı. Peki olay nasıl gelişti? Hakan Yılmaz'ın sağlık durumu nasıl? İşte olayın detayı...

OLAY NASIL OLDU?

Hakan Yılmaz önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy'de bir restoranda kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü yemeğine katıldı. Hakan Yılmaz, daha sonra eşi Elif ile birlikte konaklamak için Etiler'deki bir otele gitti. Yılmaz ve eşi, otele giriş yaptıkları sırada yanlarına, korumasıyla birlikte Denizhan Vural ile birlikte arkadaşı Erdal Gökçe geldi.

Vural, Yılmaz'a "Sen beni tanıyor musun" diye sordu. Hakan Yılmaz da "Kusura bakmayın, tanıyamadım" yanıtını verdi. Bunun üzerine Denizhan Vural, "Sen beni nasıl tanımazsın. Seni ve karını burada harcarım" dedikten sonra üç kişi, Hakan Yılmaz ve eşine otel lobisinde tekme tokat vurmaya başladı.

Hakan Yılmaz Kimdir? Hakan Yılmaz Nereli? Kaç Yaşında?

1994 senesinde İnermisin, çıkarmısın adlı yarışma programına katılmış ve kendi yazmış olduğu skeçlerde oyunculuk yapmış 1995 yılında ise Televizyon Çocuğu isimli Show programını sunmuştur. 1997 senesinde Yangın Ayşe isimli dizide ve 1998’de Büyük Küçük demeden isimli programın sunuculuğunu gerçekleştirmiştir. Ayrılsak da Beraberiz dizisinde 1999-2004 yılları arasında Teoman Acaroğlu karakteri ile rol alan ve oyunculuk hayatına adım atan Hakan Yılmaz daha sonra birbirinden farklı bir çok projede yer almıştır. Bir çocuk babası olan Hakan Yılmaz 2009 senesinde eşinden ayrılmıştır. Özellikle Avrupa Yakası dizisinde Osman Koçarslan, Yahşi Cazibe dizisinde ise Kemal Kükreyen karakterleri ile büyük bir çıkış yakalayan usta oyuncu Hakan Yılmaz yeni dönemde Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Kısmet adlı dizide rol alacaktır. Hakan Yılmaz aslen Rize’lidir ve Rize doğumludur.

SERBEST KALDILAR

Bu sırada saldırganlar, Elif Yılmaz'ın kafasına da sert bir cisimle vurdu. Otel çalışanlarının araya girip dayağı durdurma çalışmaları sonuçsuz kaldı. Bir süre sonra otele gelen polis, üç kişiyi gözaltına aldı. Denizhan Vural, koruması ve Erdal Gökçe, polis merkezine götürüldü. Yüzü ve gözünün yanı sıra vücudunun farklı yerlerinde morluklar oluşan Hakan Yılmaz ile eşi hastanede tedavi edilip, darp raporu aldı.

Ünlü oyuncu daha sonra karakola giderek şüphelilerden şikayetçi oldu. Yılmaz ve eşinin şikayeti sonrası polis, otelin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. İfadeleri alınan saldırganlar serbest bırakıldı.

hakan-yılmaz

"BU SALDIRIYI KABUL ETMİYORUM"

Hakan Yılmaz, yaşadıklarını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

"Önceki akşam eşimle birlikte gittiğimiz Etiler Le Meridien Otel'in lobisinde yanıma gelen ve 'Beni tanıdın mı?' diye soran kişiye 'Tanıyamadım' yanıtını verdim. Bu yanıtın üzerine 'Beni nasıl tanımazsın' diyen, eşimin yanında bana küfür ve hakaret eden şahıs, ardından yanındaki iki arkadaşı ile birlikte eşimle beni darp etmiştir.

Eşimin de yaralandığı olay sonrasında darp raporu ile birlikte karakola giderek kendilerinden şikayetçi oldul. Bu sırada bana, eşime ve yanımıza gelen ortağıma hakaretler ve tehditler devam etti.

Avukatım tarafından yasal işlemler başlatılmıştır. Şehrin göbeğinde sırf 'tanımıyorum' dedim diye, üstelik de eşimin yanında böyle bir saldırıyı kabul etmiyorum, etmeyeceğim! Kimse kanun üstü değildir! Suçluların gerekli cezayı alacağına dair hukuka inancım tam! Kamuoyuna saygıyla duyururum"

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor