Gülben Ergen anaokulu açıyor

0-6 yaş arası çocukların gelişimine destek olmak amacıyla başlatılan Çocuklar Gülsün Diye” kampanyası kapsamında Sanatçı Gülben Ergen anaokulu açacak.

Gülben Ergen anaokulu açıyor
Gülben Ergen anaokulu açıyor
GİRİŞ 21.04.2011 14:22 GÜNCELLEME 21.04.2011 14:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ergen’in öncülüğünde başlatılan “Çocuklar Gülsün Diye” kampanyasıyla Pendik yeni bir anaokuluna sahip olacak.

0-6 yaş arası çocukların gelişimine destek olmak amacıyla başlatılan kampanyanın yedinci ve son anaokulu, 23 Nisan’da Kılıçaslan İlköğretim Okulu bahçesinde açılacak.

Okul öncesi eğitime dikkat çekmek için Gülben Ergen’in başlattığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın da desteklediği "Çocuklar Gülsün Diye" projesiyle Pendik yeni bir anaokuluna sahip olacak.

Kampanya kapsamında Mardin, Erzurum, Tokat, Trabzon, Sinop, Hatay’dan sonra yedinci ve son anaokulu, Pendik Kılıçaslan İlköğretim Okulu’nda açılacak. 23 Nisan’da hizmete girecek anaokulunun açılışına Gülben Ergen’in yanı sıra Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beleidye Başkanı Kenan Şahin ve birçok sanatçının katılması bekleniyor. Depreme dayanıklı hafif malzeme ile yapımı süren, iç sınıftan oluşan 150 öğrenciye hizmet verecek anaokulunun çevre düzenlemesini Pendik Belediyesi yapacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • hakan akpinar 13 yıl önce Şikayet Et
    isin asli su. Simdi böyle haberleri görünce hayirsever diyoruz ünlüler icin, ama aslinda olay söyle; diyelim bu yilki ödeyeceginiz vergi 100 lira, siz okul yaptirdiniz diyelimki 90 liraya hoop bu vergiden düsüyor ve 10 lira vergi ödüyorsunuz. hem okula isim ver, hem hayirsever diye reklam yap hemde cebinden para cikmasin (zaten o parayi vergi diye veriyorsun). eskiden tamami düsmüyordu vergiden simdi tamami düsüyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!