Elönü ile Altıoklar'ın merak edilen yemeği!

Bebek'te birlikte yemekte görüntülenen Mustafa Altıoklar ile Esra Elönü'nün hararetli konuşmasını magazinciler merak etmişti. Haber 7 olarak merakı giderelim istedik.

Elönü ile Altıoklar'ın merak edilen yemeği!
Elönü ile Altıoklar'ın merak edilen yemeği!
GİRİŞ 14.07.2011 16:35 GÜNCELLEME 14.07.2011 16:35
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Osman Ateşli'nin haberi

Haziran ayında Bebek Kahve'de birlikte yemek yerken görüntülenen ikilinin magazin basınına konu olan 'haretli konuşmaları' merak uyadırmıştı. Magazincilerin merakını Haber 7 olarak biz giderelim istedik.

Ünlü Yönetmen Mustafa Altıoklar, Haber 7 yazarı Esra Elönü ile yepyeni bir projeye girişti. Altıoklar, Elönü, ünlü mutasavvıf Mevlana Celalettin-i Rumi ile ilgili roman ve sinema filmi hazırlamak için kolları sıvadı. Altıoklar'ın birlikte katıldıkları bir televizyon programı sonrası Elönü'ye bu teklifi getirdiği öğrenildi.

Romanın basılacağı yayınevi ile geçtiğimiz hafta görüşmeler yapıldı. Destek Yayınevi ile sözlü mutabakata varıldı.

Çok iddialı bir projeye hazırlamaya çalışan Altıoklar ve Elönü'nün tamamen yeni projeye odaklandıkları ve gece gündüz yoğun bir çalışma yürüttükleri belirtiliyor.

HÜRRİYET MAGAZİNDE YER ALAN HABER

Hürriyet Magazin ekibinden Serdar Benli, 9 Haziran 2011 tarihinde gazetesinde yer alan haberinde şu ifadeleri kullanmıştı.

kullanHARARETLİ KONUŞMA

Bebek Kahve’nin müdavimlerinden Mustafa Altıoklar, önceki gün Milli Gazete eski yazarı Esra Elönü ile otururken görüntülendi.Kafa kafaya verip uzun süre hararetli bir konuşma yapan ikilinin sohbet konusu merak uyandırdı.                

 HABER 7

YORUMLAR 13
  • beyazıt aksoy 12 yıl önce Şikayet Et
    ŞİMDİDEN SÖYLEYİM BU FİLM BATAR :))). biri kendini kendini sinemacı zanediyor diğeri kendini günahsız ilan edip milletin günahları üzerinde prim yapıyor. ee ortadaya bir felaket doğacagı kesin :)))))))
    Cevapla
  • hursit dilaver 12 yıl önce Şikayet Et
    esra sağlamdır. esra iyidir
    Cevapla
  • sinan 12 yıl önce Şikayet Et
    .... yahu ben ne kadar bu siteye girsem bu bayanı görüyorum haber7 neden bu bayanı bu kadar kolluyorsunuz şişiriyorsunuz da sonra bize sunuyorsunuz açıklama lütfen
    Cevapla
  • ali öztürk 12 yıl önce Şikayet Et
    Mevlana'nın manşetteki resmine dikkat edin.. Dikkat! Manşetteki Mevlana resmi niye böyle!? Mevlana'nın baş kısmı sarıklı fakat bir bayanın göbek ile diz kısmının yani mayolu bir bayanın göbek ile diz kısmı arası resimlenmiş. Ayıp bir şey, kim yapmışsa Mevlana'ya hakaret etmiş. Kınıyorum. Derhal o görüntüyü silin lütfen. Çaktırmadan bütün müslümanlara hakaret etmişler. Bu tesadüfen yapılmamış, özellikle yapılmış.
    Cevapla
  • sabri yılmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    ooo esra hanım. buyurun buradan yakın.markasını merak ettim.yoksa içtiğiniz sigarayla yahudiyi zengin mi ediyorsunuz?biz yapsak afaroz edersiniz :) ama sen de haklısın.zor zanaat; bi öyle bi böyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar