Okan Bayülgen'den küfürlü tweet!

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir konferansta sigara içtiği için kendisini uyaran öğrenciyle tartışan Okan Bayülgen, bu kez de sigarayla ilgili attığı tweet'le şoke etti.

Okan Bayülgen'den küfürlü tweet!
Okan Bayülgen'den küfürlü tweet!
GİRİŞ 10.02.2013 13:23 GÜNCELLEME 10.02.2013 13:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bayülgen, twitter'da sigara konusunda kendisini uyaran takipçilerine “Geberip gitmeden o sigaramı sokacağım gö....” diye yazdı.

Bayülgen'in sözlerine takipçileri tepki gösterirken, ünlü şovmen gelen eleştirilere karşılık vermedi.

YORUMLAR 2
  • arthur 11 yıl önce Şikayet Et
    şeytan, insanı ne hallere sokabiliyor. kendi varlığı ve sağlığı için kesin bir tehdit olan sigarayı delicesine savunuyor. bunu marifet zannediyor...sigara içmek kelimenin tam manasıyla bir acizlik, zayıflık ve bağımlılıkken bunu kendisine bir ayrıcalık unsuru yapabiliyor. 15 yaşında sigara içen bir sokak çocuğundan farkı olmadığını anlamıyor. yarın tinerin, esrarın, kokainin savunmasını da çekinmeden yapabileceği kesin. bazı acı gerçekler yakasına yapışınca anlayacak. zannediyor ki pat diye ölüp gidecek. akciğer kanserinden 10 yıl ızdırap çektikten sonra ölenleri bilmiyor galiba.
    Cevapla
  • bgungor 11 yıl önce Şikayet Et
    ahlak erozyonu. bumu sanatçı gençler bunuları örnek alırsa yarın türkiyenin hali harap,belden aşağı söylemle, program konferans sinema dizi,stendap yap sonra sanat de vaayy bizim halimize,ne ekersen onu biçersin.sonra biz sanat yaptık demeyin,söylemedi demeyiniki ucu bklu deynekle sanat olmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar