Google, kasırgaya hazır!

Amerika'nın en önemli gündemi, Irene kasırgası. Herkes hazırlıklarını tamamladı ve felaketi bekliyor. Çalışmaları biten bir diğer şirket de Google.

Google, kasırgaya hazır!
Google, kasırgaya hazır!
GİRİŞ 28.08.2011 04:41 GÜNCELLEME 28.08.2011 04:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Irene kasırgası için Amerikan hükumetinin aldığı önlemlere ek olarak, internet devi Google da vatandaşlara hizmet vermek için kolları sıvadı. Google Maps üzerinden hazırlanan haritada, fırtınanın vurması beklenen bölgeler, farklı renk ve işaretlerle belirlenmiş durumda.

Kasırga, adını nereden alıyor?
Irene nedir? Tıklayın!

Resmi kaynaklardan alınan ve çok sık aralıklarla güncellenen veriler yardımıyla oluşturulan harita, öngörülen sonuçları da açıkça ortaya koyuyor. Bu bölgelerde olan kişi ve kurumlar, haritaya bakarak, daha kolay önlem alabiliyorlar.

(ShiftDelete.Net)

YORUMLAR 1
  • mustafa oktar 12 yıl önce Şikayet Et
    Kula bela gelmez hak yazmayınca / Hak,da bela yazmaz kul azmayınca. Orta doguda, kafkaslarda, afrikada dünyanın bir çok yerinde müslümanlara yaptığınız zülümlerin karşılığını ALLAH cc sizlere felaket olarak hatırlatıyorsa bundan ders çıkarın yola gelin.nekadar aciz olduğunuzu görun teknolojinizin bir sıfır olduğunu anlayın.zalimlikten vazgeçin hakkı bilin zulmetmeyin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...