Kampanyanın sürprizi 'Fati Çocuk Dergisi' çıktı

'Birlikte Yürüyoruz' kampanyası kapsamında uzun zamandır üzerinde çalışılan Fati Çocuk Dergisi tamamlandı.

Kampanyanın sürprizi 'Fati Çocuk Dergisi' çıktı
Kampanyanın sürprizi 'Fati Çocuk Dergisi' çıktı
GİRİŞ 15.04.2013 16:23 GÜNCELLEME 15.04.2013 16:41

''Birlikte Yürüyoruz'' isimli ve engellilerle birlikte yaşama kültürünü artırmak amacıyla başlatmış olduğumuz kampanyaya vermiş olduğunuz destekle devam etmekteyiz.

Kampanyanın daha geniş kitlelere ulaşması ve çocuklarımızın bu kültürden daha çok faydalanması için önemli bir çalışma daha yaptık. Çocuklarımıza kampanya yüzümüz olan Fati'yi daha iyi tanıtmak amacıyla 'Fati Çocuk Dergisi' isimli bir dergi çıkardık.

Bu dergiyi ülkemizde bir ilk olarak, hem resimli hem sesli hem de kabartma olarak üç ayrı şekilde hazırladık. Dolayısıyla bu dergiden hem okul öncesi, hem ilköğretim öğrencileri, hem az gören, hem de hiç görmeyen çocuklarımız faydalanacaktır.

Bu dergiyi üç ayda bir çıkaracağız. 'www.fati.com.tr' adresine üye olan tüm çocuklarımıza dergimizi hediye olarak göndereceğiz.

Fati Çocuk Dergisi içerisinde; Fati'nin Ailesi ve Arkadaşları, Fati'nin Maceraları, Merak Ettiklerim, Güldüklerim, Okuduklarım, İzlediklerim, Gezip Gördüklerim, Değerlerim, Ayın Röportajı, Neler Demişler?, Ödüllü Yarışmalar, Fati'ye Gönderdikleriniz, Fati'nin Günlüğü, Fati Kulüp, Fati ile Buluşma Günleri gibi bölümler yer almaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı