Şafak Sezer kalp krizi geçirdi ve ölümden döndü! Şafak Sezer’in sağlık durumu iyiye gidiyor mu?

Ekranların sevilen komedi oyuncusu Şafak Sezer kalp krizi geçirdi mi? Türkiye'de sinema sektöründe özellikle komedi dizi ve filmlerine damgasını vurmuş Şafak Sezer’in sağlık durumu nasıl? Bir süredir ruh sağlığıyla ilgili ciddi sorunlar yaşayan Şafak Sezer kalp krizi geçirdi, ünlü oyuncu ölümden döndü. Şafak Sezer'e stent takıldığı açıklandı. Peki Şafak Sezer şuan hangi hastanede ve genel olarak sağlık durumu ne yönde.İşte tüm ayrıntılar.

GİRİŞ 05.05.2016 09:17 GÜNCELLEME 05.05.2016 09:17

Türkiye'de önemli film, dizi ve farklı sinema yapımlarına imza atmış ünlü oyuncu Şafak Sezer son dönemde çalkantılı hayatı ile dikkat çekiyor idi. Milyonlarca kitleye hitap eden meşhur komedyen Şafak Sezer özellikle ruh hali ilgili yaşadıklarıyla bir haftadan beri gündeme oturdu.Bir süredir psikolojik sağlığıyla ilgili ciddi sorunlar yaşayan Şafak Sezer kalp krizi geçirdi.Hiç temenni etmediğimiz bu hadise ve öncesinde neler yaşandı? tüm ayrıntıları ile size haberimizde aktarmaya çalışacağız.Ve kendisine geçmiş olsun diliyoruz.

ŞAFAK SEZER KALP KRİZİ GEÇİRMEDEN ÖNCE NELER YAŞANDI?

Şafak Sezer Kandil gecesi Hz. Yuşa Türbesi’ne ziyarete gitti. Türbe çıkışında arkadaşıyla Üsküdar'da bir mekana giden Sezer bir anda fenalaştı. Apar topar hastaneye kaldırılan oyuncunun kalbine stent takıldı. Daha önce 5 kez kalp ameliyatı olan oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sezer, iki gün daha hastanede kalacak.

Şafak Sezer 20 Nisan'da İstanbul'daki evinde sinir krizi geçirmişti. Özel bir hastaneye kaldırılan oyuncu daha sonra ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edilmişti.

ŞAFAK SEZER DÜN RENKLİ SAYFALARA KONUŞMUŞTU

Ünlü oyuncu ve komedyen Şafak Sezer geçen gün evde sinir krizi geçirip hastaneye kaldırılmıştı. Sezer’in hastane avlusundaki görüntüleri ise sosyal medyaya düşmüş ve büyük yankı uyandırmıştı. Şafak Sezer’in sevenleri ise bu görüntülerin ardından ünlü oyuncunun sağlık durumunu merak etti.

ŞAFAK SEZER İLK KEZ KONUŞTU

Hastaneden ayrılan Şafak Sezer ilk kez Kanal D’de yayınlanan “Renkli Sayfalar” programına katılarak sağlık durumu hakkında bilgiler verdi. Görüntülerde gayet iyi görünen ünlü komedyen program sunucularına da selam göndermeyi unutmadı. İşte o görüntüler…

ŞAFAK SEZER HANGİ HASTANEYE YATIRILDI?

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Uzun süre sakinleşmeyen oyuncu Bağcılar'da bir hastaneye kaldırıldı. Hastaneyi birbirine katan Şafak Sezer'in çığlıkları ve küfürleri koridorları inletti. Sakinleştirici ile uyutulan Şafak Sezer, ruhsal hastalıklarına bakan başka bir hastaneye sevk edildi.

ŞAFAK SEZER KİMDİR?

Şafak Sezer, 10 Ekim 1970 de Ankara Sincan’da doğmuştur. Eskiden, Ankara Çinçin Mahallesi’nde bir gecekonduda yaşıyordu. Annesi ev hanımı, babası Polat Sezer karayolları emeklisidir. İlkokuldayken koroda şarkı söylermiş. Ortaokulu; lacivert ceket, gri pantolonu yok diye bırakıp eczanede çalışmaya başlamış. Aslen Erzincan’lıdır. Şafak Sezer’in Rahmetli babası Polat Sezer, Arif Sağ‘ın siyasi danışmanıydı. Yani babasını sanat camiasında da tanırlardı. 18 yaşına geldiğinde işportacılık yapıyordu. Bir gün babası “Hazırlan seni Mehmet Karagöl’ün yanına götüreceğim” dedi.Mehmet Karagöl Ankara Halk Tiyatrosu’nun kurucularındandır. ona orada taklit yaptırdılar. Ve onu, “Eşeğin Gölgesi “adlı oyuna aldılar. Rolü eşekti. Yani Şafak Sezer tiyatroya eşek olarak başlamıştı. İlk olarak 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosu’nda Haldun Taner‘in ‘Eşeğin Gölgesi’ adlı oyunda eşek rolü ile sahneye çıktı. Daha sonra yine Ankara Halk Tiyatrosu’nda ‘Devri Yalan’, ‘Başımızda Pak Bulut’, ‘Sen Bu Seçimi Unut’, ‘Saddam’ı Kim Öptü’, ‘Şirinler’, ‘Edi Büdü’ ve ‘Uzaylı Arif’ adlı oyunlar ile Ankara Ekin Tiyatrosu’nda ise ‘Biz Bu İhtilali Niye Yaptık’, ‘Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz’ adlı oyunlar ile seyirci karşısına çıktı. Askerliğini İstanbul’da yaparken de türlü türlü hokkabazlıklar yaparmış. Dario Fo’nun ‘Yüzsüz’ adlı oyunundan sonra İlk filmi olan ve 9 Eylül Üniversitesi’nin Sinema-TV bölümünün çektiği ‘Bir Düğün Masalı’ adlı filmde rol alan sanatçının yer aldığı televizyon dizileri: ‘Televizyon Çocuğu’, ‘Sıdıka’, ‘Baskül Ailesi’, ‘Dostlar Pasajı’, ‘Şafak Vakti’ ve ‘Reyting Hamdi’… ‘Üçlü Oyun’ filminden sonra sanatçı ‘Vizontele’ için kamera karşısına geçti. Daha sonra da Turkfilmi adlı yapım şirketinin ilk filmi olan Rus Gelin’de Zeki Alasya ve Metin Akpınar‘la birlikte rol aldı. Askerliğinin bitmesine 60 gün kala birliğinden izin alıp, Boran Kaya‘nın sunduğu “İner misin çıkar mısın” adlı eğlence yarışmasına katılarak birinci olan Şafak Sezer; bundan sonra meşhur oldu. Şafak Sezer, şimdiye kadar çevirdiği filmler ve diziler arasında en büyük ilgiyi “Kutsal Damacana” isimli filmle görmüş ve “2010 yılında “Kutsal Damacana 2” ile karşımıza çıkmıştır. Bugüne kadar oyuncu olarak 20 TV dizisi, 18 sinema filmine imza atan Şafak Sezer, ‘Kolpaçino Bomba’ filmi için ilk kez yönetmen koltuğuna oturdu. “Yönetmenlik ego tatmini” diyen Sezer, “Esas filmimi daha çekmedim. Öyle bir film yapacağım ki, tüm ödülleri toplayacağım” dedi hayatı boyunca hiç kitap okumadığını belirten Safak Sezer. 2008’de kurduğu “Su Film AŞ” adlı şirketin sahibidir. Esra Hanım ile evli olup iki kız çocuk babasıdır. Şafak Sezer, Süleyman abisi ile beraber bir köfteci dükkanı açacağını belirtiyor.


 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi