Gaziantep'te "uçurtma şenliği"

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Yardım Gönüllüleri Derneği ve Arçelik işbirliğiyle “uçurtma şenliği” düzenlendi.

Gaziantep'te "uçurtma şenliği"
Gaziantep'te "uçurtma şenliği"
GİRİŞ 25.05.2017 16:29 GÜNCELLEME 25.05.2017 16:29

Gaziantep Alleben Göletinde 650 ilk ve orta okul dereceli öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğe, 9 okuldan aralarında engellilerinde bulunduğu 650 öğrenci katıldı.

Kukla gösterilerinin de yapıldığı şenlikte, Yardım Gönüllüleri Derneği ve Arçelik tarafından çocuklara uçurtma dağıtıldı. Öğretmenlerinin yardımıyla uçurulan uçurtmalar renkli görüntüler oluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, alanda yaptığı konuşmada, düzenlenen etkinliğin bu kadar güzel olacağını düşünmediğini belirtti.

Harika bir organizasyonun yapıldığını dile getiren Yetkinşekerci, "650 öğrencimizle birlikte burada uçurtma uçuracağız. Çok güzel bir hava var. Çok güzel renkli bir etkinlik oldu. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum." diye konuştu.

Uçurtma şenliğine katılan öğrenciler de çok mutlu olduklarını ifade ederek, böyle bir organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...