Ramazan ayına özel Cuma mesajları! 02 Haziran resimli mesajlar

11 ayın sultanı Ramazan ayına özel cuma mesajlarını sizler için derledik. Ramazan ayının ilk cuması namazlarla, dualarla karşılanacak. Bu mübarek günde sizde sevdiklerinize resimli cuma mesajı gönderebilirsiniz.

Ramazan ayına özel Cuma mesajları! 02 Haziran resimli mesajlar
Ramazan ayına özel Cuma mesajları! 02 Haziran resimli mesajlar
GİRİŞ 02.06.2017 10:37 GÜNCELLEME 02.06.2017 10:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

02 Haziran itibariyle günün en çok arananlarına giren "resimli cuma mesajlarını" sizler için oluşturduk. 1000 aydan daha hayırlı diye tabir edilen, dünya üzerinde 1.5 milyarın üzerinde Müslüman için çok özel ve yeri doldurulamaz bir anlamı olan 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının ilk cuması namazlarla, dualarla karşılanacak. Bu mübarek günde sizde sevdiklerinize, eşinize, dostunuza, iş arkadaşlarınıza, çocuklarınıza resimli cuma mesajı gönderebilirsiniz. İşte 2017 Ramazan ayı cuma mesajları

KISA ANLAMLI CUMA MESAJLARI

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne. “Cumanız mübarek olsun”

Gülün güzeli baharın başında çiçek verendir. Dostun güzeli, vefası uzun sürendir. İnsanın özeli, umulmadık anda selam gönderendir. ” Allah’ın Selamı ve Rahmeti, Bereketi üzerinize olsun ”. “Hayırlı Nurlu Cumalar.”

ALLAH’ım! Varsın, bütün kainat varlığının aynası. Birsin, bütün mevcudat birliğinin şahidi. Hayırlı Cumalar

 Allah'ım dualarımın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet. Amin! Hayırlı Nurlu Cumalar.

Kalbimiz imana, gönlümüz İslama, dilimiz Kur-an’a, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. “Hayırlı Cumalar”

Ey Rabbim! İstemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaşmasını diliyorum. “Cumanız mübarek olsun”

Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. “Hayırlı nurlu cumalar”

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (SAV) şefaatı üzerinize olsun. “Hayırlı Cumalar”

Ey Benim Güzel Mevlam, Benim Senden istediklerimi  Değil; Senin Bende  Görmek İstediklerini Yaşat Bana. Amin! Hayırlı Cumalar.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne. “Hayırlı cumalar”

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle. “Nurlu Cumalar”

Kalbimiz imana, gönlümüz İslama, dilimiz Kur-an’a, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. “Hayırlı Cumalar”

Ey Rabbim! İstemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmamanı diliyorum. “Cumanız mübarek olsun”

Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. “Hayırlı nurlu cumalar”

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (SAV) şefaatı üzerinize olsun. “Hayırlı Cumalar”

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Ramazan ayı, Müslümanlar tarafından dört gözle beklenen ve "onbir ayın sultanı" olarak tabir edilen mübarek bir aydır. Geçtiğimiz yıl 6 Haziran ve 4 Temmuz arasında olan Ramazan ayı, 2017 yılında 12 gün daha erken başlayacak.

2017 Dini takvimine göre bu yıl üç aylar 29 Mart 2017'de, Ramazan ayı ise 27 Mayıs 2017'de başlayacak. Üç gün sürecek Ramazan Bayramı'nın ilk günü 25 Haziran Pazar gününe denk gelecek.

HOŞ GELDİN RAMAZAN AYI MESAJLARI

- Ramazan ayı ülkeme ve tüm inananlara güzellikler ve bolca huzur getirsin. Hayırlı Ramazanlar…

- İslam ülkelerinde yanan ateşin tez zamanda sönmesi dileğimle hayırlı Ramazanlar dilerim.

Ramazan demek bereket ve kurtuluş demektir. Sofranız bereketli sağlığınız sıhhatli olsun. İyi Ramazanlar…

- Ramazan ayının bereketi hanenize hoşgörüsü gönüllerinize sabrı ruhunuza dolsun, Hoşgeldin On Bir Ayın Sultanı Ya Şehr-İ Ramazan.

Seni kavuşturana kurban olayım bir kere daha kavuşmak nasip oldu şükürler olsun yüceler yücesine. Tüm İslam Âleminin Ramazan ayını kutlarım…

Ramazan ayı girdiği zaman cennetin kapıları açılır, cehennemin kapıları kapanır ve şeytanlar da zincire vurulur. Hoş geldin 11 ayın sultanı.

Ramazan ayında ailenizin nafakasını geniş tutunuz! Bu ayda yapılan harcama, Allah yolunda yapılan harcama gibi sevaptır. Hayırlı Ramazanlar

Bütün müminler bu ayda şükür etsinler dua etsinler 11 ayın sultanı olan Ramazan ayında iman tesinler istesinler. Hoşgeldin Ey Şehri Ramazan.

-Gün batar usul usul…Kararır Gece… Yeniden dogar hersey….Her sey bitti dedigin bir anda Mübarek Ramazan ayının Gönlünde Huzur kokulu bir Gül kök salmasına vesile olması temennilerimle….

-Şu mübarek şehr-i Ramazan leyle-i kadri ihate ettiği için kendisi de ömür içinde bir leyle-i kadirdir ki muvaffak olanın ömrüne bin ömür katar. Hoşgeldin on bir ayın sultanı.

-Ellerin semaya, dillerin duaya gönüllerin Mevlaya yöneldiği bu mübarek Ramazan Ayı'nın hayırlara vesile olmasını dilerim. 'Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan

-Mübarek Ramazan Ayı ; sana Vücudunun sıhhat ve selameti olan “az yemege”…. Ruhunun sıhhat ve selameti olan “günahsız olmaya”….. dininin sıhhat ve selameti olan “Peygamber Efendimizin güzel ahlakına sahip olmaya” vesile olsun… ''Hoşgeldin ayların en birincisi ey şehr-i Ramazan''

-Ramazan ayı girdiği zaman cennetin kapıları açılır, cehennemin kapıları kapanır ve şeytanlar da zincire vurulur. Hoşgeldin 11 ayın sultanı.

-Kim Allah Teala yolunda bir gün oruç tutsa, Allah onunla ateş arasına, genişliği sema ile arz arasını tutan bir hendek kılar. ''Hayırlı Ramazanlar''

-Ramazan ayında ailenizin nafakasını geniş tutunuz! Bu ayda yapılan harcama, Allah yolunda yapılan harcama gibi sevaptır. 'Hayırlı Ramazanlar

-Baslangiclar sonuclarin tecelli yeridir… Rahmet ile baslayan Ramazan ayinin Kurtulus ile Tecelli bulması temennilerimle… Hoşgeldin on bir ayın sultanı

-Mübarek Ramazan Ayı Kalbine önce bulut olsun yagmak icin… Sonra yagmur olsun ilahi sevgiyi yesertmek icin… 'Hayırlı Ramazanlar

RESİMLİ CUMA MESAJLARI

resimli-cuma-mesajları

cuma-mesajları

cuam

CUMA GÜNÜ EDİLECEK DUA

Herhangi bir kimse cuma gecesi (perşembeyi cumaya bağlayan gece) her ne hayırlı dileği için olursa olsun 100 kere: Essalatü ves-selamü aleyke ya seyyidi ya rasulallah huz bi yedi.kallet hileti edrikni. salavat-ı şerifini okursa dileği gerçekleşir, bu dünya ve ahirete ait hayırlı muratlarına erişir.

YORUMLAR 1
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    hayırlara ulaştırmamanı yanlis yazilmis ulaştırmanı olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi