Rüyada Köpek Görmek İYİYE mi KÖTÜYE mi Yorulur? Rüyada Köpek Isırması Nasıl Yorumlanır?

Köpek, sadakati ve dostluğu ifade etse de rüyada görülen köpek tam tersi şekilde düşmanla tabir edilmektedir. Rüya sahibinin hem iş hayatında hem de sosyal hayatında çevresindeki kişilere dikkat etmesi gerektiğine işaret edilmektedir. Rüyada görülen köpeği tabir ederken nasıl görüldüğü dikkate alınarak yorumlamak gerekmektedir. İşte rüyada köpek görmenin detaylı tabirleri

Rüyada Köpek Görmek İYİYE mi KÖTÜYE mi Yorulur?  Rüyada Köpek Isırması Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Köpek Görmek İYİYE mi KÖTÜYE mi Yorulur? Rüyada Köpek Isırması Nasıl Yorumlanır?
GİRİŞ 18.02.2021 10:22 GÜNCELLEME 18.02.2021 10:24
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Rüyada köpek görmek, rüya alimlerinin görüşlerine göre farklı şekillerde tabir edilmektedir. Rüyada köpek görmek görüldüğü duruma göre, düşman, cahil kimseye, tamahkar zengine ve işleri çirkin alime yorumlanmaktadır. Rüyada görülen köpek, rüya sahibinin yakın çevresinden düşmanlarının olduğu, rüya sahibine zarar vermek istediğine delalet eder. Rüyada köpek görmek, iş hayatında girilen rekabete ve rüya sahibinin zarar görebileceğine yorumlanarak rüya sahibinin dikkatli olması konusunda uyarıcı bir rüya olmaktadır. 

Rüyada dişi köpek görmek 

Başa bela açacak olan kötü karakterli kadına işaret eder. Erkek köpeği kovalayan dişi köpek, kötü huylu bir kadın tarafından kötülüğe uğramak anlamına gelir.

Rüyada ölü köpek görmek 

Geçirilecek rahatsızlığa, zor bir işe kalkışmaya ve can sıkıcı bir duruma işaret eder. Rüyada köpek öldürdüğünü görmek, düşman üzerinde galip gelmek anlamında yorumlanır.

Rüyada köpeklerin saldırısına uğramak 

Rüyada köpeğin saldırısına uğramak ancak zarar görmemek, zararsız düşmana işaret eder. Saldırıya uğranılan köpeğin alt edilmesi, aileden biriyle tartışmaya girmek anlamındadır. Köpeğin salyasının akması ve rüya sahibinin üzerine bulaşması, düşmanın kötü laflarına işarettir.

Rüyada bir köpeklerin birbirlerine saldırdığını görmek 

Düşmanından kurtulmak için başka bir düşmanı üzerine yollamak demektir.

Rüyada köpek tarafından ısırılmak 

Haset eden arkadaş ve rekabet içine girilecek iş arkadaşına işaret eder. Köpek ısırması rekabette olunan iş arkadaşından bir zarara uğramak şeklinde yorumlanır. Yakın ya da uzak bir düşman tarafından zarar uğratılmak anlamında da tabir edilir.

Rüyada havlayan köpek görmek 

Düşmanlardan işitilecek olan can sıkıcı kötü sözdür.

Rüyada konuşan köpek görmek 

Rüya sahibinin etrafından bir şeyler gizlediği anlamı taşır.

Rüyada köpek beslemek 

Malların artmasına, evine bolluk ve bereket geleceği anlamını taşır. Rüyada süs köpeği besleyen kişinin eşiyle arası iyi değildir.

Rüyada bir köpeği sevmek

Rüyada bir köpeği sevmek ve buna karşılık köpek tarafından da dostluk görmek, düşmanlarla uzlaşmaya ve düşmanların kötü tutumlarından vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada köpeğin eve pisliğini yapması 

Eşler arasında çıkan anlaşmazlığa ve eşlerden birinin sadakatsiz tavrına yorumlanır.

Rüyada annem köpek görmek 

Rüyada anne köpeğin yavru köpekleri beslemesi, eğer rüya sahibi anneyse onun da evlatlarına iyi muamele içinde olacağına işaretken; rüya sahibi bekârsa hayırlı bir kişiyle evleneceği anlamını taşır.

Rüyada köpek eti ve sütü yemek 

Rüyada köpek eti yemek düşmana üstünlük ve harama bulaşmak; süt ise çok korkulan düşman manasındadır.

Rüyada görülen köpeğin cinsine göre de yorum farklılaşabilir. Buna göre;

Ev köpeği; rüya sahibinin de ev köpeğinden işaretle munis ve merhametli bir kişi olduğuna yorumlanır.

Av köpeği; işsizlik, miras ve düşman gibi değişik anlamlarda yorumlanır. Av köpeğiyle ava çıkmak düşmana yapılan iyilikken; av köpeğini kovalamak düşmanı uzaklaştırmaktır.

Çoban köpeği; rüyada görülen çoban köpeği rüya sahibinin etrafında itibar gören, saygın bir kişi olduğu anlamını taşır.

Tazı köpeği; zalim bir düşman ve devlet makamında yüksek bir mertebe anlamı taşır.  

Süs köpeği; eşler arasında probleme ve aralarının açılması anlamına gelir.

Rüyada görülen yavru köpek; sevimli bir çocuktur.

Rüyada Köpek Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada görülen köpek, sezgi, sadakat, cömertlik, koruma, ve sadakat gibi kavramları simgeler. Gücü de simgeleyen köpek, rüya sahibinin güçlü adımlarla ilerleyeceği, yeni işler içinde olacağı manasındadır. Rüyada köpek havlaması kişinin iç çatışmalarını gösterirken; arkadaşlık konusuna, gizli korkularına ya da kişinin kendinin dahi bilmediği bir yeteneğe sahip olduğuna işarettir. 

ALİMLERİN YORUMLARI

Seyyid Süleyman: Köpek himmetsiz fakat, zalim olmayan bir düşmanla tabir edilir. Dişi köpek, düşüncesiz ve tedbirsiz bir kadındır. Siyah köpek; Arap asıllı bir düşmandır. Rüyasında bir köpeğin kendisine havladığını gören, kötü asıllı ve korkak bir düşmandan nefret edeceği kötü bir söz işitir. Köpek tarafından ısırılan, düşmanından zarar görür. Elbisesinin köpeğin salyasıyla ıslandığını gören, düşmanının sözünden dolayı eziyet çeker.

Kirmani: Bir köpeği, başka bir köpeğin üzerine saldığını gören, düşmanını defetmek için, başka düşmanını ona musallat eder. Köpeğe ekmek verdiğini görenin, rızkı bol olur. Uyumakta olan bir köpeği başının altına yastık gibi koyan, ehemmiyetsiz ve zararsız bir düşmana itimat eder. Köpek sütü, korku, endişe ve düşmanla tartışmaktır. Köpeğin kendinden kaçtığını görenin düşmanı kaçar.

Nablusi: Bir kimse kendisini köpeğe dönüştüğünü görse, Allah (C.C.) o kimseye büyük bir ilim öğretir ve ilmine kibirlenmesinden dolayı Allah elinden alır. Köpekler, güvenlik kuvvetlerinin çocuk ve yardımcısıyla tabir edilir. Köpek zayıf bir düşman ve cimri bir adamdır. Rüyada kendisine bir köpeğin ürüdüğünü gören kimse, insaniyetsiz bir adamdan hoşlanmayacağı bir söz işitir. Rüyada köpek eti yediğini gören kimse, düşmanına galip gelir ve düşmanından eline mal geçer.

YORUMLAR 69
  • Gamze 2 yıl önce Şikayet Et
    rüyamda kardeşimle birlikte bir köpeğin kolunu kesip ve can çekişerek öldürdüğümü gördüm. Ondan sonra ağlayarak bayıldım ve herkes üzerime geldi rüyamda bunun hakkın da bir bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız?
    Cevapla
  • Sinem 3 yıl önce Şikayet Et
    Rüyamda köpeğimle ve arkadaşlarımla 1 adamdan saklanıyorduk sonra saklandığımız yerden koşarak çıktık adam köpeğimi vurdu biz koşarak markete girdik ama köpeğimin vurulduğu yerden 1 damla kan bile akmıyordu sonra başında baya ağladım
    Cevapla
  • efe 3 yıl önce Şikayet Et
    rüyamda eski köpeğimin şimdiki baktığım köpeğin boğazını ıssırıyordu hemen koştum boğazından kan akıyor durmuyordu kanayan yere kan çıkmasın diye elimle basıyordum ve veterineri aradım şehir dışında olduğunu gelemeyeceğini söyledi ben kan akmayı bitirene kadar tuttum köpeği kan durdu ısırılan yer hala delik ama kan akmıyordu ve köpeğim oynamaya başladı
    Cevapla
  • Kübra 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben köpekler görüyorum bir sürü kapımda siyha köpekte içlerinde konuştuklarını görüyorum bir birileriyle nedir acaba yorumlasanız lütfen
    Cevapla
  • Düşünüyorum 3 yıl önce Şikayet Et
    Ruyada köpek görmek kişiye göre değişir herkese ayni tabir yapmak caiz degildir o yüzden evliyaullahin yorumlari alinir hepsi toplanir şahsın ruh dünyasına ve psikolojisine göre tabir edilir zira yılan su içer zehir döker arı su içer bal döker aynı şey ruhun mahiyetine göre değerlendirilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...