Müge Anlı'dan canlı yayında skandal sözler: ''Hiç değilse ölüsüne ulaştık!''

ATV ekranlarında yayınlanan Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, hac sırasında kaybolan babalarını bulmak için Müge Anlı'ya başvuran acılı ailenin yürekleri dağlayan hikayesinde son dakika gelişmesini aktarırken, "Hiç değilse ölüsüne ulaştık" şeklinde gafta bulunması izleyenleri hayrete düşürdü.

Müge Anlı'dan canlı yayında skandal sözler: ''Hiç değilse ölüsüne ulaştık!''
Müge Anlı'dan canlı yayında skandal sözler: ''Hiç değilse ölüsüne ulaştık!''
GİRİŞ 13.10.2017 15:27 GÜNCELLEME 13.10.2017 15:27
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında yayınlanan Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, hac sırasında kaybolan Bekir Sevinç ile ilgili son dakika gelişmesi aktarırken son derece tepki çeken bir gafta bulundu. Sunucu Müge Anlı'nın aldığı son dakika gelişmesine göre, Bekir Sevinç adlı kişi hac sırasında hayatını kaybetti. Bunun sonrasında, 20 kişinin morgda olduğu bilgisine ulaşan Müge Anlı bu haberi verirken bir skandala imza attı.

Müge Anlı, Bekir Sevinç'in ölü bulunmasına ilişkin ''en azından bu da güzel bir gelişme' şeklinde ifadelerde bulunması sosyal medyada olay yarattı.

''SADECE VALİZİ DÖNDÜ''

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Bekir Sevinç'in oğlu, "Babam Bekir Sevinç, Nevşehir kafilesi olarak Kayseri Hava Limanı'ndan hacca giden kafiledeydi. Babam gitti ama bize sadece valizi döndü" ifadelerine yer verdi.

''BU DA GÜZEL BİR GELİŞME''

Canlı yayında 85 yaşındaki Bekir Sevinç'in 20 kişilik morgda olduğunu söyleyen Müge Anlı skandala imza attı.

Müge Anlı, bu bilgiyi aile ile paylaşırken, "Ölmüş olacak ama en azından cenazesine ulaşacaksınız" sözü damga vurdu. Bu da güzel bir gelişme diyen Müge Anlı, "Gidilecek, bakılacak inşallah onlardan birisi. Şimdi cenazesi bulunacak" şeklinde ifadelere yer verdi.