Rüyada bebek görmek ne anlama gelir? Rüyada kız ve erkek bebek...

En çok görülen ve yorumları birbirinden farklı olan rüyalardan biri de rüyada bebek görmektir. Peki, bebeğin kız, erkek oluşuna ve durumuna göre değişen tabirleri olan rüyada bebek görmek nasıl yorumlanır? Rüyada bebek görmek ne anlama gelir? İşte, rüyada bebek görmenin ayrıntılı tabiri...

Rüyada bebek görmek ne anlama gelir? Rüyada kız ve erkek bebek...
Rüyada bebek görmek ne anlama gelir? Rüyada kız ve erkek bebek...
GİRİŞ 12.04.2019 14:27 GÜNCELLEME 20.02.2021 17:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rüyada bebek görmek, her şatta ve durumda hayra yorulmuştur. Yeni başlangıçların ve haberlerin müjdecisi bebek, rüya sahibinin güzel bir yola gireceği şeklinde tabir edilir. Rüyada bebek görmek; maddi, manevi kazanç, dostluk, arkadaşlık, aşk, neşe, mutluluk ve huzuru sembolize eder. 

Ancak rüya sahibinin rüyadaki durumu da yorumun şekillenmesinde etkendir. Ağlayan bir bebek kişinin pişmanlığına işaret ederken; neşe veren mutlu bir bebek refah manasına gelir. Peki, farklı durumlara göre rüyada bebek görmenin tabiri nedir? İşte, cevabı...

rüyada bebek

Rüyada yeni doğan bebek görmek; yeni doğan bebek her zaman neşe, sevinç ve umutların kaynağı olduğu gibi rüyada görülmesi de hayatta bu güzelliklerin yakın olduğuna işaret eder. Rüya güzel giyimli sevimli bebek sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada kız bebek görmek; hayırlı ve bereketli işlere girişmek anlamı taşır. rüyada görülen kız bebek aynı zamanda rüya sahibinin çevresinden büyük bir itibara layık olması anlamındadır. İşlerin kötü gittiği bir dönemde görülen bu rüya zor günlerin yerini refaha bırakacağına yorulur. Hamile bir kadının rüyasında kız bebek görmesi, evladının erkek olacağına işaret eder.

Rüyada erkek bebek görmek; kız bebeğin yorumundan çok da farklı değildir. Rüyada erkek bebek gören kimse için bu rüya; müjdeye, iyi habere, işlerin yolunda gitmesine, sevince, mutluluğa, servete ve baht açıklığına işaret eder. Erkek bebek; müjdeli haberin yanında devlet, servet, saadettir. Kız bebeğin tersine rüyasında erkek bebek gören hamile kadının çocuğu kız olur. 

Rüyada cami avlusuna bırakılmış bebek görmek; bu rüyayı gören kişi yakın zamanda bir mirasa erişir. Rüyada terk edilmiş bebek görmek; borçların ödenmesine, sıkıntıların atlatılmasına, haneye gelecek hayırlı mala, rızka işarettir. 

Rüyada beşikte bebeği salladığını gören kişi; işsizse yeni ve hayırlı bir işe girer. Yeni sevinçler ve güzellikler yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibi iş sahibiyse bereketli, başarılı sonuçlanacak işlere kalkışır.

bebek rüya

Rüyada dile gelen ve konuşan bir bebek görmek; ilk başta korkutucu gelse de anlamı çok halistir. Rüyada konuşan bebek gören kimse için mutlulukla dolu bir ahiret yaşamı vardır. 

Rüyada bebek emzirmek; diğer tabirlerin tersine bebeğe süt vermek uyarı mahiyetli bir rüyadır. Rüyada bebek emzirmek savunmasız olan rüya sahibini yakınından ya da uzağından gelecek kötülükler için uyarır. Bu rüyayı gören kişi dikkatli olmalı ve temkinli davranmalıdır. 

Rüyada bebek doğurmak; güzel günlerin yakın olduğuna ve hayırlı gelir kapılarına işaret eder. Rüyada doğum ve bir bebek görmek, maddi durumu iyi olanların dara düşeceğine; kötü olanların ise refaha ereceğine işaretken; doğuma şahit olduğunu gören erkek kişi için eşiyle arasında çıkacak sıkıntıya yorumlanır. 

Rüyada temiz ve kirli bebek görmek; Rüyanızda kirli bir bebek görmek, beklemeyen bir yerden ele geçen paraya yorulurken; temiz bebek görmek, gönül ilişkilerinde dostluk, arkadaşlık, kurmaya işaret eder.

Rüyada güzel ve çirkin bebek görmek; Rüyada çirkin, cılız ve hastalıklı bebek görmek, can sıkıcı haberlere yorulurken; mutlu ve güzel bebek, sevinçli haberdir.

Rüyada bebek sevmek, öpmek; rüyada bir bebeği kucağına alarak seven kimse için hayır ve menfaattir. Rüyada gülen, mutlu olan bir bebek görmek ve onunla vakit geçirmek; sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza ve rahat bir döneme gireceğinize işarettir. Aynı zamanda mutlu bebekle vakit geçiriyorsanız, bu dostlarınızla geçireceğiniz güzel vakitlere yorumlanır. 

Rüyada ağlayan bebek görmek; bu rüyayı gören kişi işlediği bir günahtan dolayı pişmanlık duyar ve affını talep eder. Eğer rüyanızda onu susturmaya çalıştıysanız, bu rüya, işle ilgili çeşitli gelişmelerin olacağına ve bu gelişmeler adına çaba sarf edeceğinize işaret eder.

Rüyada ölü bebek görmek; kişi için korkutucu olan bu rüyanın mahiyeti de aynı doğrultuda uyarıdır. Bu rüyayı gören kişi için sevilen bir eşya, yakın vb. kayıplar yaşanabilir. 

bebek rüya tabiri

Rüyada bebek yıkamak; rüyada bir bebeği yıkadığını görmek kişi için, günah ve hatalardan kurtuluşa, hüzün ve kederin gitmesine tabir edilir. Ayrıca rüya sahibi için büyük bir mirasa da işaret eder. 

Rüyada bekar kişinin bebek sahibi olduğunu görmesi; yakın zamanda evlilik adımları atacağına işaret eder. Aynı zamanda rüyada bebek sahibi olduğunu gören herhangi biri için bu rüya maddi ve manevi kazançtır.

Rüyada bebek görmenin psikolojik yorumu; rüyasında bebek gören kimse için bu durum bilinç altının yansımalarını sembolize eder. Rüyasında bebek gören kişi için bu durum genellikle masumiyet, sıcaklık ve yeni başlangıçlardır. Aynı zamanda hayatın keşmekeşine dalan kişinin içindeki çocuğa yeterince değer vermemesine de yorumlanır. Kişinin içinde bulunduğu duruma bakılarak da ağlayan bebek sıkıntısına, gülen bebek mutluluğuna işaret edebilir. 

YORUMLAR 6
  • dilek 4 yıl önce Şikayet Et
    Rûyamda bebek benim arkamdan gelerek sackarimi yedigi gordum ne anlama gelir
    Cevapla
  • yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Benden once esim 9 aylik hamile oldugunu goruyor 3 sonra flan ben 9 aylik dogmus cocugumu goruyorum dogali 9 ay olmus erkek hafif sari saclari var mavi elbisesi var
    Cevapla
  • հεʂεƈმղ 5 yıl önce Şikayet Et
    merhaba arkadaşlar benim adım hasret 12 yaşındayım batmanlıyım rüyamı anlatacam iyi dinleyin: ben bugün rüyamda abimin bebeğini gördüm :yengem hamile 7 6 aylık falan eylülde bebek geliyor ve yengem bir gün doktora giti dedi ki doktor yengeme bebek iri yani tombiş bir bebek yengemde tombiş ama abim tombiş deil öyle ondan sonra rüyamda abimin doğmamış bebeğini gördüm yengeme dedimki yenge bebek ne zaman doğdu niye bize söylemedin yengem dediki 2 ay önce doğmuş ve bebek doktorun söylediği gibi çıkmıştı rüyamda tombiş yanakları vardı ama şimdi yukarıdakini okudum sevinçten ağlayacaktım havalara uçmak istiyordum ♥♥♥HeSeCaN♥♥♥
    Cevapla
  • Guli Ahmedova 5 yıl önce Şikayet Et
    Ban röyamda olmiş qayin vaşidami kiz bebek emizdirmasini gördim ve ban bu bebekni sevdim bu ne anlamga gelir
    Cevapla
  • Ceren 6 yıl önce Şikayet Et
    Rüyamda komşumuz un doğmamış bebeğinin cinsiyetini görmek ne demek ama rüya bitmedi annem babam komşumuz hiçbiri beni istemiyor ve çok fazla zengin oluyor sabah kalktığımda çok ağladım yanıt bekliyorum
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    doğacak çocuğunun cinsiyetini öğrendin. kız ise erkek , erkek ise kız çocuğu dünyaya gelecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim
Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınına ilişkin itfaiye raporu