Ebru Gündeş'in neden mal varlığına el konulmadığı ortaya çıktı! İşte, o gerçek

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, Reza Zarrab ve yakınlarının mal varlıklarına el konulması kararı alınırken eşi Ebru Gündeş bu listede yer almadı. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in bu kararın ardından mal varlığına el konulmamasının nedeni gündemi yakından takip eden kişilerin akıllarını kurcalayarak sorgulanmaya başladı. İşte, Ebru Gündeş'in mal varlığına el konulmamasının arkasındaki gerçek...

Ebru Gündeş'in neden mal varlığına el konulmadığı ortaya çıktı! İşte, o gerçek
Ebru Gündeş'in neden mal varlığına el konulmadığı ortaya çıktı! İşte, o gerçek
GİRİŞ 03.12.2017 12:00 GÜNCELLEME 03.12.2017 12:00

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, Reza Zarrab ve yakınlarının mal varlıklarına el konulması kararı alındı. Mal varlığına el konulanlar listesi incelendiğinde Reza Zarrab’la birlikte 22 kişi daha olduğu tespit edildi. Fakat mal varlıklarına el konulan kişi listesinde dikkat çeken bir detaya gözler çevrildi. Mal varlığına el konulanlar listesinde Reza Zarrab’ın kızı Alara bulunurken, o listede Ebru Gündeş yer almıyor. Ebru Gündeş’in mal varlığına ek konulan kişi listesinde almamasının nedeni birçok kişi tarafından merak edilerek sorgulanmaya başladı. Ebru Gündeş’in neden mal varlığına el konulmadığının tespiti gerçekleştirildi. İşte, o neden…

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı dün Reza Zarrab'ın, kızı Alara ile 22 yakınının mal varlığına el koyulmasına karar verirken eşi Ebru Gündeş'i ise evlilik öncesi yaptığı evlilik sözleşmesi kurtardı.

Ebru Gündeş'in listede yer almaktan , Zarrab ile evlilikleri öncesi yaptıkları evlilik sözleşmesi kurtardı. Gündeş ve Zarrab çiftinin evlenmeden önce kendi mal varlıklarını belirten bir liste yaptıkları ve herkesin kendi kazanımı olan mallarının ayrı olduğuna dair sözleşme imzaladıkları anlaşıldı.

Evlilik sözleşmesi gereği, herkesi mal varlığının kendi üzerine olmasından dolayı Gündeş'in kendi kazanımlarından elde ettiği mal varlığına el koyulmasının hakkaniyetli olmayacağına karar verildi ve Gündeş karar dışında tutuldu.

MAL VARLIKLARINA EL KOYULMASININ ADİL OLMAYACAĞI DEĞERLENDİRİLDİ!

Ebru Gündeş'i işte bu sözleşme kurtardı. Gündeş'in kendi kazanımlarından elde ettiği mal varlıklarına el koyulmasının adil olmayacağı değerlendirildi. Ebru, Reza çiftinin çocukları Alara'nın mal varlığına el koyulması ise Reza Zarrab'ın bazı mallarını kızının üzerine yapmasından kaynaklandığı belirtildi.

EBRU'YU EVLİLİK SÖZLEŞMESİ KURTARDI!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı dün Reza Zarrab'ın, kızı Alara ile 22 yakınının mal varlığına el koyulmasına karar verirken eşi Ebru Gündeş'i ise evlilik öncesi yaptığı evlilik sözleşmesi kurtardı. Evlilik sözleşmesi gereği, herkesi mal varlığının kendi üzerine olmasından dolayı Gündeş'in kendi kazanımlarından elde ettiği mal varlığına el koyulmasının hakkaniyetli olmayacağına karar verildi ve Gündeş karar dışında tutuldu.

"LİSTEDE OLMAMA NEDENİNİ BİLMİYORUM"

Zarrab Ailesi'nin Türkiye'deki avukatı Şebnem Eriş konuyla ilgili yaptığı ilk açıklamada Avukat Eriş "Çiftin ortak çocukları Alara Sarraf'ın ismi var. Ebru Gündeş'in önceki güne kadar bir boşanma davası açmadığını biliyoruz. Bize ulaşan bir boşanma başvurusu da yok. Gündeş'in isminin listede olmaması, kızları Alara'nın isminin listede olmasının nedenini bilmiyorum" dedi.

KOCASI KONUSUNDA UYARMIŞTI…

Ebru Gündeş'in kocası Reza Zarrab ile ilgili kaygılarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın çevresine ilettiği basına yansımıştı. Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre Zarrab'ın 2016 yılında ABD'de tutuklanmasının ardından Ebru Gündeş, Erdoğan'ın yakın çevresine "Eşimin ABD'ye gidişi sıradan bir olay değil. Türkiye'ye zarar verecek bir tutum içine girebilir" diyerek endişesini anlatmıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı