'Kudüs başkalarının değil ümmetin başkentidir'

Müzisyen Umut Mürare, Kudüs’e adadığı “Sevdamızsın Kudüs” adlı ezgi formundaki son eserini, İngilizce ve Arapça altyazılı olarak dinleyicilerle buluşturdu.

'Kudüs başkalarının değil ümmetin başkentidir'
'Kudüs başkalarının değil ümmetin başkentidir'
GİRİŞ 12.01.2018 19:16 GÜNCELLEME 12.01.2018 19:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Müzisyen Umut Mürare, İslam ülkelerindeki en büyük problemin birlik ve beraberliğin sağlanamaması olduğunu kaydederek, “Bu kopukluk ve ayrılıkların bedelini Müslümanlar olarak çok ağır ödüyoruz. Mekanlar ve coğrafyalar değişiyor ama zalimler ve zulmedilenler değişmiyor” dedi.

Son dönemde yaşanan Kudüs meselelerine kayıtsız kalmayan Mürare, “Sevdamızsın Kudüs” adlı ezgi formundaki eserini dinleyicilerle buluşturdu. Söz ve müziği kendisine ait olan eser için derleme görüntülerden hazırladığı klibi internet üzerinden yayınlayan sanatçı, Kudüs’ün İslam ümmeti adına bir boy aynası olduğu yorumunu yaptı.      

Mürare, Kudüs’ün İslam coğrafyası için önemine işaret ederek, “Yüzünü  Kudüs’e ve Mescid-i Aksa’ya dönüp bakan her Müslüman, bu aynada hem kendinin hem  de Ümmet-i Muhammed’in ne durumda olduğunu az çok görebilir.” diye konuştu.

Kavgamızı sürdüreceğiz      

Bir sanatçı olarak en iyi bildiği yoldan Kudüs’e destek verdiğini  vurgulayan Mürare, sözlerini şöyle tamamladı: “Her bir Müslüman üzerine düşeni yapmalı. Kudüs başkalarının değil ümmetin başkentidir. Kudüs’ü seviyoruz ve oranın güzel günler görmesi için kavgamızı sürdüreceğiz. Ben ‘söz’le bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Herkes elinden geleni yapmalı.”

YORUMLAR 1
  • saygılar 6 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı satışlar umut bey
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı