Rüyada zenginlik nasıl tabir edilir? Rüyada zengin olduğunu görmek...

Rüyaların genellikle sahibinin bilinç durumuna ve yaşadıklarına binaen görüldüğü söylenir. Rüyada net olarak gördüğümüz şeylerin ne manaya geldiği ise bizim için bir merak unsurudur. Peki, rüyada zengin olmak nasıl yorumlanır? Rüyada zenginlik görmenin anlamı nedir? İşte, rüyada görülen zenginliğin tabiri...

Rüyada zenginlik nasıl tabir edilir? Rüyada zengin olduğunu görmek...
Rüyada zenginlik nasıl tabir edilir? Rüyada zengin olduğunu görmek...
GİRİŞ 15.01.2018 16:30 GÜNCELLEME 15.01.2018 16:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rüyaların tersi çıkar inancı, rüyada görülen zenginliği yorumunda temel noktayı oluşturur. Buna göre yaygın inanış doğrultusunda, rüyada zenginlik gören bir kimse fakirliğe erişir. Rüyada görülen zenginlik bulunulan mevkiden aşağı bir konuma inmeye delalet eder. Rüyada zenginlik görmenin diğer bir yorumu ise, rüya sahibinin hayal ettiği geleceğe sahip olmasına ve aile saadeti ile geçireceği gelecek güzel günlere işaret eder. Aynı zamanda bu rüyayı gören kimsenin maneviyatı oldukça kuvvetlidir. Peki, farklı durum ve şartlara göre rüyada zenginlik görmek nasıl yorumlanır? İşte, rüyada zengin olmanın farklı tabirleri...

Rüyada görülen zenginlik, fakirlik alameti olarak görülür; rüyaların tersi çıkar inanışını tasdikler bu yoruma göre rüyada zenginlik gören kimse fakir olur. Yüksek makamını yitirir ve aşağı iner.

Rüyada zenginlik gören dindar kimse; kanaat sahibi olur, çünkü kanaat da bir gönül zenginliğidir. Ebu Sait El Vaiz'e göre, bu rüyayı gören aslında zengin ise fakirleşir. Bazı yorumculara göre, dindar bir kişinin zengin olduğunu görmesi kanaattir. 

Rüyadaki zenginlik Kirmani'ye göre; kendisini rüyada zengin ve para sahibi olarak görmek, islerinin değişikliğe uğrayacağına, bulunduğu yerden daha aşağı bir yere ineceğine delalet eder.

Başka bir yoruma göre rüyada zengin olmak; kişinin hayatı boyunca mutluluk ve huzur dolu olacağına, aynı zamanda maddi anlamda da doyum yaşayacağına işaret eder. 

Rüyada zenginlik aynı zamanda ikazdır; kişiye bahşedilecek bu refah ortam aynı zamanda onun imtihanı olur. Kötü gözler ve nazara açık olan bu kimselerin temkinli davranmaları önerilir.

Rüyada zengin bir insan görmek; rüya sahibinin etrafında ona karşı kötü hissiyatlar besleyen birilerinin olduğuna işarettir. Rüya sahibinin atılacak iftira ve kötülemelere karşı önlem alması gerekir. 

Rüyada zengin iş adamı görmek; talih kuşu şeklinde yorumlanır ve bu rüyayı gören kimsenin karşısına çok farklı, birbirinden çekici fırsatlar çıkar. Kişi yüzünü nereye çevirirse şans kendisinden yana olacaktır. Çok iyi değerlendirilmesi gereken bir dönemin içinde olunduğuna ve rüya sahibinin geleceği ile ilgili adımları atarken şanslı olacağına işaret eder.

Rüyada, fakir bir kimseyi zengin olarak görmek; rüya sahibinin sürekli çevresinde olduğu ve bugüne kadar arkadaş hatta kardeş gibi gördüğü kişiye karşı duygularının yoğunlaşacağına ve duygusal bir bağın gelişeceğine işaret eder. 

Rüyada zengin kadın görmek; gözünün gördüğü ve elinin değdiği her şeyin sahibi olmak isteyecek kadar dünya malına değer veren kişi olarak tasvir edilir. Rüya sahibi tüm yaşantısını daha fazla mal varlığı edinmek için çalışarak geçirecek ama hayatı kaçıracak demektir.

Rüyada fakir olduğunu görmek; rüya sahibinin meslek hayatında yaşayacağı talihsizliklerden ötürü zorlu bir sürece gireceğine işaret eder. Kişinin bu durum yüzünden canının sıkılacağı tabir edilir.

Rüyada zenginlik görmenin psikolojik tabiri; bu rüyayı gören kişi mevcut halinden memnun değildir. Gözü yükseklerde olan, amacı uğruna her şeyi yapabilecek olan ve aynı zamanda da sorumsuzluğun, kolaya kaçmanın ve kurnaz bir tavrın işaretidir. 

YORUMLAR 2
  • sanane 3 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten zengin oldum
    Cevapla
  • Deli 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben rüyamda zengin olup mutsuz oldum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı