Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka kimdir? Kubilay Aka'nın bilinmeyenleri!

Kubilay Aka, Show TV ekranlarının başarılı ve iddialı projeleri arasında kendini gösteren Çukur dizisinde Celasun karakterine hayat veriyor. Çukur dizisinde Celasun karakteriyle şimdilerde herkesin ilgi ve beğenisini kazanan ve üstün performansıyla Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka kimdir? Peki, yakışıklı ve yetenekli oyuncu Kubilay Aka, nam-ı diğer Celasun aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka kimdir? Kubilay Aka'nın bilinmeyenleri!
Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka kimdir? Kubilay Aka'nın bilinmeyenleri!
GİRİŞ 22.02.2018 16:48 GÜNCELLEME 22.02.2018 16:49

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran Çukur dizisinin güçlü oyuncu kadrosundaki isimler son derece merak ediliyor. Çukur dizisinde Celasun karakteriyle tanıdığımız, enerjisi ve oyunculuk yeteneğiyle artık içimizden biri hale gelen Kubilay Aka'nın aslında kim olduğu ve hayatına ilişkin detaylı bilgiye erişmek üzere internet aracılığıyla sorgulamalar hız kesmeden devam ediyor. Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisindeki konuşulan başarısından hemen sonra Çukur dizisinde de başarılı performansıyla ön plana çıkarak izleyicisinin takdir ettiği isimler arasında adını yazdırdı. Peki, ilk olarak Vatanım Sensin dizisiyle adını duyurmaya başlayan Kubilay Aka kimdir? Burak Özçivit'e olan benzerliğiyle konuşulan isim Kubilay Aka aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Çukur dizisiyle sağlam bir şekilde dönen Kubilay Aka'nın bilinmeyenleri...

çukur

 

 

KUBİLAY AKA KİMDİR?

Kubilay Aka, 5 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 1.78 boya sahip yetenekli oyuncu 76 kg ağırlığındadır. 

çukur

Üniversite eğitimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi bölümünü tamamlayarak mezun oldu.

kubi

Kubilay Aka oyunculuk deneyimini ilk olarak Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Vatanım Sensin adlı dizide yaşamıştır. Oyunculuk hayatına sürpriz bir şekilde adımını atan Kubilay Aka, bu dizide Ali Kemal rolünü canlandırarak iyi bir çıkış yakalamayı başarmıştır.

kubilay

Kubilay Aka aslında, özel bir havalimanı şirketinde görevde bulunurken, Ufuk Ergin ve Ozan Doğulu'nun burada gerekli işlemlerinde bulunurken oyuncunun yaka kartından Instagram adresine erişip mesaj atmalarıyla Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağrılmıştır. Oyunculukla tanışması bu sayede keşfedilmesiyle birlikte gerçekleşmiştir.

çukur

Vatanım Sensin dizisindeki başarısıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan yakışıklı oyuncu Kubilay Aka, bu dizinin ardından Show TV ekranlarında geniş izleyici kitlesine sahip Çukur adlı dizide Celasun karakterini canlandırmaktadır. Kubilay Aka bu dizide  Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayı gibi güçlü oyuncu kadrosuyla baş rolü paylaşmaktadır.

kubi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...