Nasuh Mahruki'nin ameliyat pozu dalga konusu oldu

AKUT Spor Kulübü Başkanı ve Sözcü yazarı Nasuh Mahruki ameliyat oldu.

Nasuh Mahruki'nin ameliyat pozu dalga konusu oldu
Nasuh Mahruki'nin ameliyat pozu dalga konusu oldu
GİRİŞ 23.02.2018 12:50 GÜNCELLEME 23.02.2018 12:50
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Sağ dizinde menüsküs yırtıkları olan ünlü dağcı Mahruki, Amerikan Hastanesi’nde ameliyat edildi.

KALPAKLI FOTOĞRAF PAYLAŞTI

 

 

Sosyal medya hesabından hastanedeki yatağından kalpaklı fotoğrafını paylaşan Nasuh Mahruki, “Başta Mustafa Kemal olmak üzere, bize bu eşsiz Vatanı armağan eden o kalpaklı kahramanlara saygılarımla…” diye yazdı.

HEM AMERİKAN HASTANESİ HEM DE KALPAK

Nasuh Mahruki'nin bu fotoğrafı sosyal medyada dalga konusu oldu. Hem Amerika hem de Amerikan hastanesi fotoğrafı sonrası Twitter'da en çok konuşulan konular arasına girdi.

YORUMLAR 14
  • ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah var bu sözde Kemalist özde amerikan ve batı sevdalıları maskaralığın dibine vurmasını iyi biliyorlar.
    Cevapla
  • TR-IZMIR 6 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk'ü böyle zehirlediler.. ölümündeki sır perdesini aralayan tarihi kanıtlara ulaştı. Belgeler “Atatürk zehirlendi” iddiasının gerçek olduğunu ve “suikastin” İsmet İnönü tarafından tezgahlandığını ortaya koyuyor.79 yıldır sadece dost meclislerinde gündeme gelen 'Atatürk ölmedi, zehirlendi' iddialarına ilişkin tarihi belgelere ulaşıldı. 57 yaşında hayatını kaybeden Atatürk'ün doğal yollardan ölmediği, zamanın kudretli yöneticileri ve doktorları tarafından 'zehirlendiğine' ilişkin iddialar zaman zaman dillendirilse de bu, sınırlı bir tartışmanın ötesine geçmemişti. zehirlenme hadisesinin gerçek olduğunu, bizzat İsmet İnönü tarafından tezgahlandığını ortaya koyuyor..
    Cevapla
  • TR-IZMIR 6 yıl önce Şikayet Et
    8_ Bana raporu ver!..."Hıfzı Oğuz kardeşim.Seninle dost masalarında konuştuğumuz konuları bir başkaları ile paylaşman son derece beni üzmüştür. Elimden geldiği oranda sana destek olmaya çalışıyorum. Taleplerin zaman zaman çizgiyi aşmış da olsa sana destek olmak adına sineme çekip taleplerini karşılamaya çalışıyorum. Bahse konu zehirlenme raporunun bir örneğini birilerine verdiğini ifade etmişsin. Bu konu seni de beni de aşar, altından kalkamayız. Sen de altında kalırsın ben de. Birileri de altında kalır. Geçmişte yapılan hataları telafi etmemizin ihtimali dahi olmadığını iyi bilmektesin. Gençtik konuya sonradan vakıf olduk, alet olduk..
    Cevapla
  • cem 6 yıl önce Şikayet Et
    oranın sadece adı amerikan hastanesi çalışanlar türk doktorları. ama çocuklarını burslu abd de pensilvanyalarda okutanlar bundan da ekmek çıkartma derdinde.
    Cevapla
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    shovmenlik yapan abd seviciler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!