Rüyada aslan görmek hayırlı mıdır: Rüyada aslan tam olarak neye işaret?

Rüyada aslan görmek; güç-kudret, makam/mertebe anlamlarını taşıdığı için genel anlamıyla hayra yorulmaktadır ve sevindirici birtakım gelişmelerin de habercisidir. Öte yandan rüyada aslanın kim tarafından nasıl görüldüğü doğrultusunda tabirlerinde de çeşitli farklılıkların olabileceğini söyleyebilmek mümkündür. Ne demek olduğu ve hangi anlama geldiğini merak edenler için devlet başkanı şeklinde de ifade edilen rüyada aslan görmek tam olarak neye işaret etmektedir? İşte, mal ve başarı şeklinde de yorumlanan rüyanın sıklıkla sorgulanan ayrıntılı tabiri...

Rüyada aslan görmek hayırlı mıdır: Rüyada aslan tam olarak neye işaret?
Rüyada aslan görmek hayırlı mıdır: Rüyada aslan tam olarak neye işaret?
GİRİŞ 28.08.2019 13:09 GÜNCELLEME 28.08.2019 13:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rüyada aslan görmek genel itibariyle rüya sahibi için müjdeleyici gelişmelerle karşımıza çıkmaktadır. Rüyada aslan görmek, birden fazla anlamı içerisinde barındırdığı için şimdi bu tabirleri tek tek inceleyeceğiz. Rüyada aslan görmenin tabirini detaylı olarak inceleyecek olursak; ilk olarak rüyayı gören kişinin mal ve mülk sahibi olacağının göstergesidir. Bununla birlikte devlet reisi anlamı taşıyan rüyada aslan görmek rüya sahibinin güç ve kudret sahibi olacağını ortaya koymaktadır. Öte yandan rüyasında aslan gören rüya sahibi makam ve mertebeye erişerek başarı elde edip yüksek yerlere geleceğine işarettir. Ancak önceden de bahsettiğimiz gibi rüyada aslanı gören kişi ve görme şekline göre yorumlar da değişken arz edebilmektedir. Örnek verecek olursak, rüyada sağlıklı bir kişi aslan görecek olursa uzun hayata, şayet hasta kişi rüyasında aslan görecek olursa ölüme delalet etmektedir.

aslan

 

 

Rüyada aslan ısırması mal/mülk veya dünyalık bir şeyden görülecek zarara işaret etmektedir. Rüyasında aslan saldırısına uğrayan kişi düşmanı tarafından mağlup edileceği ve onların itaati altına gireceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada aslan sevmek başarılı elde etmek, girişilen yarışta galip olmak, yüksek yerlere gelmek ve yardımlaşmak olarak tabir edilmektedir. Bununla birlikte maddi ve manevi her türlü zararın onarılacağını, çok istenen bir işin yapılacağını, yapılan hatanın düzeltileceğini, çok iyi bir işe sahip olacağını gösterir. Rüyasında aslana binen kişi güçlü bir düşmanına karşı üstünlük sergileyip galip çıkacağını göstermektedir. Rüyada aslan eti yiyen rüya sahibi güç ve kudret sahibi olur ve büyük bir mülk elde etme fırsatı yakalar. Rüyada aslan öldürmek rüya sahibinin her alanda sahip olduğu güce, elde ettiği başarısına ve zaferine delalet eder. Rüyasında aslanı öldüren kişinin başarısı daim olur ve büyük zaferler elde eder. Rüyasında aslan başı gören kişi mesleğindeki rütbesinin yükselme başarısına sahip olur. Öte yandan rüya sahibinin aslanın herhangi bir uzvunu görmesi durumunda da galip geldiği kişiden nasipleneceği ve rızıklanacağı anlamını taşır. Rüyada aslan kovalaması ise işte yapılacak girişimlerle birlikte bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, azimli ve özverili çalışma sayesinde de zenginliğe erişileceğine, evlat sahibi olunacağına ya da ev veya araba alma konusunda adımlar atılacağına yorumlanır. Rüyada aslan beslemek, rüya sahibinin başına talih kuşunun konacağı şeklinde tabir edilmektedir. Aynı zamanda zararlı olan alışkanlıkların geride bırakılacağına, yaşanan sorunların zaman çözüme kavuşacağına, karanlıkların aydınlık bir hal alacağına, sağlık sorunları bulunan bir akrabanın hem maddi hem de manevi olarak yanında olacağına delalettir.

aslan

Rüyasında bir aslana binip dilediği yere götürdüğünü gören, büyük ve kuvvetli bir düşmanına üstünlük sağlar. Aslanın kovalayıp onun kaçtığını gören, korktuğu ve çekindiği bir şeyden kurtulur ve muradına erer. Aslandan korktuğunu fakat bir zarar görmediğini gören, düşmanından kurtulur. Aslandan kaçtığını ve hayvanin kendisini kovalamadığını gören, korku ve endişeden kurtulur, düşmanına üstün gelir.

Evinde aslanlar bulunduğunu gören, hayra erer, ömrü uzun olur. Eğer o evde bir hasta varsa iyi olur. Aslanın derisinden, etinden, kemiğinden, kılından, damağından ve aslanın bir şeyinden bir parça bulduğunu gören miras yer. Aslanın derisinden yahut kılından bir şey aldığını görenin eline düşmanın malından bir şey geçer. Çok kere bu, miras malına işaret eder.

Rüyada bir aslana binmiş ama korkmakta olduğunu görmek, bir belaya uğrayacağına delalet eder. Aslanı görüp kaçtığını ve hayvanın kendisini görmediğini gören, ilim ve hikmete nail olur. Rüyada aslan etini yiyen de güç ve büyük bir mülk elde eder. Rüyada aslan görmek kuvvetli ve şiddetli bir düşmanla yorumlanır. Aslanla dövüştüğünü gören kimse üzerine saldıran kuvvetli bir düşmanla mücadele eder.

aslan

YORUMLAR 1
  • Selahattin 5 yıl önce Şikayet Et
    Rüyada aslan köpeyi parçaladı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...