Yardıma muhtaç anneler ve çocuklara destek projesi

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, Minik Kalplerle El Ele Derneği ile birlikte yardıma muhtaç çocukları ve annelerini destekleyen bir eğitim projesi gerçekleştiriyor.

 Sainte Pulchérie Lisesi,Mart ayında Dünya Kadınlar günü vesilesiyle  kadınların yaşam koşullarıyla ilgili bir bilinçlendirme ve eğitim projesi gerçekeleştirecek. Proje,  engelli çocuk annelerinin yaşam koşullarına odaklanıyor. Sainte Pulchérie Lisesi, bu proje kapsamında gelirini çocuklar yararına faaliyetlerini sürdüren Mika-Der Derneği'ne bağışlamak üzere, 6 Mart Çarşamba günü bir gala daveti düzenliyor.

Gala Gecesi Programı

19.30 Konser: "Kadın Sesleri"
Jehan Barbur, Su Soley, Şenay Lambaoğlu

Kokteyl
20.30 Resim Sergisi: "Kadın, Yaşam ve Hareket"
Canan Aydoğan

Adınızı, soyadınızı ve telefon numaranızı belirten bir e-postayı [email protected] adresine göndererek yerinizi rezerve edebilirsiniz.

Bilet ücreti: 250 tl/ 100 TL

Bilet satışından elde edilecek tüm gelir ve sanat eserlerinin satış gelirinin
%30'u Mika-Der'e bağışlanacaktır.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0