(2018) 8 Mart Kadınlar gününe özel yeni anlamlı resimli mesajları!

2018 yılı itibariyle 08 Mart Resimli Kadınlar Günü mesajlarını sizler için derledik. En anlamlı ve resimli Dünya Kadınlar Günü kutlama mesajlarını tüm kadınlar ile paylaşabilirsiniz. Kadınlar için en özel günlerin başında gelen bu günde sizde eşinizi, sevdiklerinizi, dostlarınızı mutlu resimli mesajlarla mutlu edebilirsiniz.

 (2018) 8 Mart Kadınlar gününe özel yeni anlamlı resimli mesajları!
(2018) 8 Mart Kadınlar gününe özel yeni anlamlı resimli mesajları!
GİRİŞ 08.03.2018 14:50 GÜNCELLEME 08.03.2018 17:00

Tüm dünyada her yıl 8 Mart'ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü için aradığınız en güzel sözler ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nasıl meydana çıktı? sorularının cevabı bu haberde olacak. Dünya Emekçi Kadınlar Günü olarak da adlandırılan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için en güzel sözler ve en güzel resimli mesajlar burada... 2018 yılı Mart ayı itibariyle en çok arananlar listesine giren Kadınlar Günü mesajları ve sözleri için haberimizin detayını inceleyebilirsiniz.

TÜRKİYE NE ZAMAN 8 MART'I KUTLADI?

 

Türkiye’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ilk kez 1921 yılında “Emekçi Kadınlar Günü” olarak kutlanmaya başlandı. 1975 yılında ve onu izleyen yıllarda daha yaygın, ve yığınsal olarak kutlandı, kapalı mekanlardan sokaklara taşındı.

“Birleşmiş Milletler Kadınlar On Yılı” programından Türkiye’nin de etkilenmesiyle, 1975 yılında “Türkiye 1975 Kadın Yılı” kongresi yapıldı. 12 Eylül 1980 Askeri Darbesi’nden sonra dört yıl süreyle herhangi bir kutlama yapılmadı. 1984′ten itibaren her yıl çeşitli kadın örgütleri tarafından “Dünya Kadınlar Günü” kutlanmaya devam ediliyor.

08 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.

Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızın dünya kadınlar günü kutlu olsun.

08-mart-kadınlar-günü-mesajjj

Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.

Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum.

kadınlar-günü-mesajı

8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum.

2018-kadınlar-günü-mesajları

Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum. Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum.. Kadınlar Günün Kutlu Olsun.

Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsurudur kadın. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır. 8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun

kadınlar-günü-sözleri

Her kadın bir çiçektir. Bu özel günlerinde onlara bir çiçek hediye edelim. Kadınlar gününüz kutlu olsun.

Her şeye değer senin sonsuz sevgin. Seni çok arıyorum.. Çok özledim. Kadınlar günün kutlu olsun biricik meleğim.

kadınlar-günü-mesajı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
IMF'den Türkiye açıklaması