Ailecek Şaşkınız toplam ne kadar izledi? İlk 3 günde rekor rakam!

2 Mart tarihinde beyaz perdeye giriş yapan Ailecek Şaşkınız filminin izlenme sayısı rekor seviyeye ulaştı. Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisinin, gösterime ilk girdiği andan itibaren büyük bir çıkış yakalayan Ailecek Şaşkınız filmi toplam ne kadar izlendi? İşte, zirveye taşınan o rakamlar...

Ailecek Şaşkınız toplam ne kadar izledi? İlk 3 günde rekor rakam!
Ailecek Şaşkınız toplam ne kadar izledi? İlk 3 günde rekor rakam!
GİRİŞ 06.03.2018 13:41 GÜNCELLEME 06.03.2018 15:00

Yerli komedinin vazgeçilmez ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in 2 Mart tarihinde vizyona giren Ailecek Şaşkınız filmi iddialı giriş yaparak izlenme sayısında dudak uçuklatan rakamlar elde etti. Senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği ve TR 40 33 Productions yapımcılığıyla beyaz perdede kendini gösteren Ailecek Şaşkınız, izleyici kitlesi tarafından yoğun rağbet görmesi sonrasında ''tüm zamanların en iyi Mart ayı açılışı'' şeklinde üstün bir başarıya sahip oldu. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in bir önceki hafızalara kazınan efsane filmi Düğün Dernek'in açılış rakamının da üzerine çıkan komedi türündeki Ailecek Şaşkınız filmi toplam ne kadar izlendi? 

AİLECEK ŞAŞKINIZ FİLMİ NE KADAR İZLENDİ?

 

 

Ailecek Şaşkınız filmi ilk üç günde 680 bin 409 izleyici rakamı elde etti. Öte yandan Ailecek Şaşkınız toplamda 6 milyon 980 bin 70 seyirci sayısına ulaştı. Böylece 'Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmleri' listesinde üçüncü sırada yer alan 'Düğün Dernek'in 572 bin 838 kişilik açılış rakamını da geride bıraktı.

aielecek

AİLECEK ŞAŞKINIZ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

'Ailecek Şaşkınız' filminde babası emekli olduktan sonra inşaat şirketinin başına geçen Ferhat'ın (Ahmet Kural) çocukluk arkadaşı ve şirketinde Finans Müdürü olarak görev yapan Gökhan'la (Murat Cemcir) kendini bir hırsızlık olayının içinde bulmasıyla birlikte farklı bir yola giren hayatı anlatılıyor.

Olayı çözmek için gelen polis amiri Elif'le (Saadet Işıl Aksoy) tekrar karşılaştıktan sonra hayatındaki sır perdesi aralanan Ferhat ve Gökhan, bu kez de seyirciyi koltuğuna çivileyecek büyük bir sürpriz yaşıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!