İsmail Küçükkaya'dan Hülya Avşar'a sert yanıt: Kitap okumaya ihtiyacı var!

Hülya Avşar'ın Star TV ekranlarında yayınlanan ''Bir Hülya Avşar Sohbeti'' adlı programında konuk ettiği Mehmet Aslantuğ'a "Ben erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını büyütsüncüyüm" şeklinde sarf ettiği sözler üzerine İsmail Küçükkaya'dan sert yanıt geldi. FOX TV Ana Haber Sunucusu İsmail Küçükkaya, ''Hülya Hanım'ın kitap okuması lazım. Belki de kendisine buradan birkaç kitap seçip göndermek lazım'' şeklinde ifadelere yer verdi.

İsmail Küçükkaya'dan Hülya Avşar'a sert yanıt: Kitap okumaya ihtiyacı var!
İsmail Küçükkaya'dan Hülya Avşar'a sert yanıt: Kitap okumaya ihtiyacı var!
GİRİŞ 07.03.2018 16:53 GÜNCELLEME 07.03.2018 16:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında Hülya Avşar'ın sunuculuğunu üstlendiği Bir Hülya Avşar Sohbeti adlı programda geçtiğimiz bölümde Mehmet Aslantuğ konuk olarak ağırladı. Program esnasında Mehmet Aslantuğ ile kadın-erkek ilişkileri üzerine ilginç bir diyalog yaşandı. Hülya Avşar ''Ben şeyciyim. Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın" sözlerine kullanarak gündemde oldukça ses getirerek konuşulan ve tartışılan konular arasındaki yerini aldı. Hülya Avşar'ın bu söylemine karşı Fox TV Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevini icra eden İsmail Küçükkaya'dan büyük tepki geldi. Hülya Avşar'ın saçmalayarak kadın ve erkek konusuna ilişkin bilgisinin olmadığını ve bu nedenle biraz kitap okuması gerektiğini ifade ederek ağır eleştirilerde bulundu. İşte, Fox TV Ana Haber Bülteni sunucusu İsmail Küçükkaya'dan gelen o sözler...

İSMAİL KÜÇÜKKAYA’NIN HÜLYA AVŞAR ELEŞTİRİSİ…

 

 

Fox TV'de sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya da Hülya Avşar'ın bu sözlerine tepki gösterek sert eleştiride bulundu. Avşar kızının biraz kitap okumaya ihtiyacı olduğunu belirten Küçükkaya, "Hülya Avşar bazı konularda başarılı olabilir, popüler kalma konusunda hüneri de var. Mehmet Aslantuğ'un çok donanımlı ve bilgili olduğu belli oluyor. Hülya Hanım saçmalamış. Kadın erkek konusunu bilmiyor. Bu konuda hiç okumamış. Hülya Hanım'ın kitap okuması lazım. Belki de kendisine buradan birkaç kitap seçip göndermek lazım' ifadelerini kullandı.

ismail

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Avşar’ın programda kadınlarla ilgili yorumları sosyal medyada eleştiri topladı. Hülya Avşar "Ben şeyciyim. Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın" dedi.

Aslantuğ araya girerek "Tam bu değil galiba. Bu biraz sertleşmiş hali. Üretime girmesi lazım kadının. Muasır medeniyet seviyesi başka türlü olmuyor var ya Ata'nın işaret ettiği" diye yanıt verdi.

Avşar ise kadın özgürlüğüyle ilgili bir şey söylemediğini belirterek  "Onu yapsın. Kadın özgürlüğüne hiçbir zaman... Evde de kadın baskın, dışarıda erkek, erkek egemenliği diyorum, erkek üstünlüğü, baskısı demiyorum. Erkek egemenliği güzel bir duygu geliyor bana" diye konuştu.

Aslantuğ ise "Özgürlükten kastın üretimde de olması dahil değil mi oraya, üretimde. Yani hayatın içinde. Yoksa gezip tozmuyor özgürlükten kasıt" sözleriyle karşılık verdi.

hülya

Avşar ise "Hayır, çalışabilir anlamında. Ben kızıma da söylüyorum muhakkak işin olsun. Kocan kim olursa olsun, dünyanın en zengin adamı da olsa senin kendi işin olsun. Ama erkek egemenliği diyorum. Bir erkek kadına sarıldığı zaman, kolunun altına girebileceğin bir erkekten bahsediyorum" sözleriyle devam etti.

Aslantuğ ise şöyle yanıt verdi: "Bu çok anlaşılır bir duygu ama bunu işte şöyle formüle etmek zorundayız. Bu erkeğe de anlam katar kadına da... Bu duyguları koruyalım ama kadın evinde üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına yanılgılarına bırakmamalı" şeklinde yanıt verdi.

hülya

YORUMLAR 6
  • ibrahim Yaman 6 yıl önce Şikayet Et
    Önce insan sonrada adam olmayı öğrenip bu ülkenin değerlerinin ne olduğunu öğrenmen gerek ismail küçük. asıl kitabı sen oku cahil.
    Cevapla
  • erdem 6 yıl önce Şikayet Et
    hülya avşarı sevmem ama doğru söylemiş aslantuğ sempatik olmaya çalışmış yanlış çalışan kadınlar kendini üstün görüyorlar ve erkeği beğenmiyorlar sonra ayrılık kaçınılmaz oluyor
    Cevapla
  • Malumun ilanidir 6 yıl önce Şikayet Et
    Hülya Avşar Türkiye deki kadınlar a aile dersi versin boşanma lar yüzde 1000 artar.
    Cevapla
  • gülsen 6 yıl önce Şikayet Et
    ismail de kitap okusun hülya da kitap okusun,ikisinin de ihtiyacı derin
    Cevapla
  • Mustafa Yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Avşar kızını sevmem,arsızlığı dan dolayı. Ancak dobracıdır ve burda doğruyu gerçeği söylemiştir.. Evde kadın her zaman öndedir ve işlerin özellikli kısımlarını yapma becerisine sahiptir. Erkek yardımcı oyuncudur. Dışarıda ve tehlikelere karşı erkeğe yaslanmakgüven olmak duygusu, maddi ve manevi.. Üretime karışmasın, para kazanmasın, işi olmasın demiyor ki.. Herkesin üstünlüğü başka! Herkes yerini ve konumunu bilecek diyor! Aslantuğ e de tüm işleri kendi mi yapıyormuş? Sadece feminist görünüp yalakalık peşinde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!