Rüyada ayna görmek ne anlama geliyor? Ayna Kırılması nasıl yorumlanır?

Rüyada ayna görmek; görülen aynanın şekline ve rüya sahibini gösterdiği biçime göre yorumsal farklılıklar taşımaktadır. Peki, bekar kişiler için de hayırlı evlilik kapılarını açan rüyada ayna görmek ne anlama geliyor? Rüya sahibinin ihanetle yüzleşmesine neden olan ayna kırılması nasıl yorumlanır?

Rüyada ayna görmek ne anlama geliyor? Ayna Kırılması nasıl yorumlanır?
Rüyada ayna görmek ne anlama geliyor? Ayna Kırılması nasıl yorumlanır?
GİRİŞ 03.04.2018 15:24 GÜNCELLEME 03.04.2018 15:27

Rüyada ayna görmenin tabirini detaylı olarak inceleyecek olursak; öncelikle durumsal farklılıklar göz önünde bulundurularak çok çeşitli yorumların bulunduğunu söyleyebilmek mümkündür. Rüyayı gören kişinin, aynayı ne şekilde gördüğü ve yine aynanın kendisini nasıl gösterdiğine bağlı olarak tabirinde de değişkenlikler arz etmektedir. Rüyada ayna görmek; şayet rüya sahibini güzel, temiz ve düzgün göstermesi durumunda yaşanılan bütün problemlerin ve zorlukların son bulacağını, bu üzüntü ve dert veren durum ya da olaylardan tamamen uzaklaşacağını ifade etmektedir.

ayna

Bununla birlikte rüya sahibinin bolluğa ve berekete de erişeceğinin mesajını vermektedir. Öte yandan rüya sahibi aynaya baktığında kendini beğeniyor ve güzel buluyorsa, bu kişinin uzun ve güzel bir yaşam süreceğine delalet etmektedir. Ancak rüya sahibi aynaya baktığında kendisini beğenmiyor, çirkin buluyor yahut hasta, solgun veya yıpranmış vaziyette görüyorsa bu kişiyi problemler ve üzücü gelişmeler bekliyor olacaktır. 

rüya

Bunlarla birlikte rüyada görülen aynanın şekli güzel, cilalı ve berrak olması durumunda rüyayı gören kişinin üzüntü ve kederlerinin yok olacağının göstergesidir. Aynı şekilde rüyada görülen aynanın şekli paslı ve kirli olduğu takdirde de rüya sahibinin başına gelecek üzüntü ve dertlere işaret etmektedir. Aynı zamanda rüyada ayna görmek hayırlı bir kısmet olarak da nitelendirilmektedir. Eğer ki bekar bir kimse rüyasında ayna görürse, mutlu, huzurlu ve hayırlı bir evlilik akti gerçekleştireceği yorumunu taşımaktadır. 

ayna

Rüyada ayna kırılmasını görmek ise hayra yorulmamaktadır. Rüyada ayna kırılması gören rüya sahibinin çok güvendiği bir kimse tarafından aldatılacağının ve ihanetle yüzleşeceğinin sinyalini vermektedir. Rüyada kırık ayna görmek, rüya sahibinin büyük bir elem ve ızdarap çekeceği bir acının göstergesidir. Rüyada altın ayna görmek ise, rüya sahibinin tüm zorlukların ve sıkıntıların ardından bolluk, bereket yaşanacağına ve dini duyguların güçleneceğine delalet etmektedir.

ayna

Rüyada ayna çatlaması, ailesinin birlik, bütünlük ve beraberliğinin çekemeyen ve bundan haset duyan kişilerin varlığına ve bu kişilerden gelecek kötülükler sonrasında yaşanacak problemlere, aile üyelerinin birbirlerine düşmesi sonucu gerilim ve tartışma yaşanacağına işaret etmektedir. Son olarak rüyada ayna silmek ise, rüya sahibinin emellerine ulaşabilmek adına projeler ortaya koyacağına ve bu projelerden başarı ve kazanç elde edeceğinin göstergesidir. Rüyada ayna silmek hayırlı bir iş, bolluk içinde sürülecek yaşam, gıpta edilecek bir kariyer, emeklerden elde edilecek karşılık olarak nitelendirilmektedir.

ayan

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi