Rüyada ayı görmek nasıl yorumlanır | Rüyada ayı görmek ne anlama gelir

Rüyada ayı görmek farklı şekillerde tabir edilmiştir. Rüyada ayı görmek; bazen kişinin başına gelecek afetlere, fitneye yorulsa da bazen de zor işler başarmaya karlı bir yatırıma yorulmuştur. Peki, rüyada ayı görmek ne anlama gelir? Rüyada ayı görmek farklı durumlara göre nasıl yorumlanmıştır. İşte, rüyada ayı görmenin ayrıntılı tabiri...

Rüyada ayı görmek nasıl yorumlanır | Rüyada ayı görmek ne anlama gelir
Rüyada ayı görmek nasıl yorumlanır | Rüyada ayı görmek ne anlama gelir
GİRİŞ 15.10.2020 09:19 GÜNCELLEME 23.03.2021 13:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Rüyada ayı görmek; genellikle rüya sahibinin çekeceği sıkıntı ve zorluk şeklinde yorumlanır. Öte yandan bir rakibe yorulan rüyada ayı görmek, kişinin aslında kendini destekliyormuş gibi görünüp kötülük yapan bir yakınına da işaret eder. Kimi yorumculara göre ise rüyada ayı görmek, bedbaht ve deli bir adama veya ahmak ve deli bir kadının varlığına delalet eder. Genellikle hayra yorulmayan rüyada ayı görmek sıkıntıya işaret ettiği gibi, zorluklarla beraber gelen başarıya da tabir edilmiştir. Peki, farklı durum ve olaylara göre rüyada ayı görmek ne anlama gelir? İşte, rüyada ayı görmenin ayrıntılı tabiri...

Rüyada ayının sırtına binmek

Rüyada ayının sırtına bindiğini görmek, devlet büyüklerinden bir menfaat görmeye işarettir. Bu rüya yine yetkili bir kişinin bir şeyi ya da bir kişiyi himaye etmesine yorumlanmıştı. Diğer taraftan ayıya bindiğini görmek, kişinin düşmanlarına geleceğine delalet eder.

Rüyada ayı derisi görmek 

Mala, bazen de kötü durumda , boşanmış ve başka şeylerle kendini meşgul eden bir kadının varlığına delalet eder.

Rüyada ayı eti yediğini görmek

Rüya sahibinin korku ve endişe içinde olacağına işaret eder. Hasmın ya da rakibinin mal varlığına işaret eder. Rüyada ayı postu görmek de aynı şekilde tabir edilir. Rüyada ayı sütü görmek kişiyi kuşkuya götürecek bir olayın yaşanacağı anlamına gelir.

Rüyada ayı avlamak

Yalancı, kötü niyetli, kurnaz kişinin cahil kişiler tarafından itibar ve saygınlık göstermesine delalet eder. Rüyada ayı avlamak da ayı avlayan birini görmek de aynı şekilde tabir edilir.

Rüyada ayı öldürmek

Rüya sahibinin sıkıntılarından, dertlerinden kurtulacağına; sorunların üstesinden başarı ile geleceğine işaret eder. 

Rüyada bağlı bir ayı görmek

Hayırlı olmayan işlere işaret eder. Bu rüya çok büyük üzüntülere ve sıkıntılara delalettir.

Rüyada siyah ayı görmek

Hane içinde tatsızlık ve sorun yaşanacağı anlamına gelir.

Rüyada beyaz ayı görmek 

Diğer yorumların aksine çok hayırlı ve güzeldir. İşlerin açılacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayı yavrusu görmek

Kişinin sorumlulukları hakkında uyarıcıdır. Kişinin ailesine ve dostlarına karşı sorumluluklarını yerine getirmediğine beyan eden bu rüya, rüya sahibinin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini işaret eder. 

Rüyada ayı yavrusu beslemek

Rüya sahibinin kendi eliyle kendisine zarar vereceğine işaret eder. Buna göre kişi farkında olmadan ileride kendisini çok zor duruma sokacak işler yapmaktadır. 

RÜYADA AYI GÖRMENİN DİNİ RÜYA TABİRİ

Hilekar, kötü huylu kadına, namert insana, Ayıyı avlamak veya ayı avcısı görmek söz ve işinde hile va haram yolunu tutan , cahil insanlar nazarında değerli kabul edilen düşük yaratılıştı insana, Ayı ya da herhangi bir vahşi hayvana binmek, ehil kimse içiin velayete, değilse zina yatmaya delalet eder.

Molla Cami'nin yorumuna göre; rüyada ayı görmek, bela ve fitne sahibine. Bazen de hilekar, yahut kötü bir kadına bazen de hapse işaret eder. Bir kimse bir ayıya binse, eğer ehilse dince velayete nail olur. Eğer ehil ve layık değilse, üzüntü ve korkuya maruz kalır, ancak sonra bu durumdan kurtulur.

Diyanetin rüya tabirlerine göre; rüyada ayı görülmesi iyiye yorumlanmaz. Bir kimsenin rüyasında ayı görmesi; münafıklık, ahmaklık, düşünce ve görüş beyan etmekten yoksun ve düşmanla tabir edilir. Kişinin rüyasında ayıya bindiğini görmesi; devlet tarafından bir menfaat göreceğine delalet eder. Ayının eti ve derisinin görülmesi; düşman malı, sütü ise korku ve endişe ile yorumlanır.

Kirmânî'nin yorumuna göre: Rüyanızda ayı görmeniz; kötü, akıldan mahrum ve insanlık denilen şeyden uzak bir erkekle tabir edilir. Bir başka yoruma göre rüyada ayıya binilmesi ve ayının öldürülmesi; düşmana galip gelineceğine delildir. Rüyada ayı görülmesi bazen de bir kadına, yolculuğa ve zina eden bir kadına delalet eder. Bundan dolayı bir kimse rüyasında ayıya binse; o kimsenin zinadan korunması gerekir.

YORUMLAR 7
  • İslama xidmetçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Rüyamda ayı bana saldırmak istedi, ben "Peygamber (s.a.a.s.) aşkına dokunma" dedim. Çox üzgün şekilde oradan ayrılıp gitti...
    Cevapla
  • Dal 3 yıl önce Şikayet Et
    Rüyamda ayı kendime saldırdı
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    e kardes basınıza bir fitne bela geldi mi 9 ay gecmiş ben de bugün ayı gördüm de tabiri ürküttü biraz
    Cevapla
  • ..... 4 yıl önce Şikayet Et
    Ruyamda ayi ustume cikip beni oldurmeye calisiyodu
    Cevapla
  • eda 4 yıl önce Şikayet Et
    Rüyamda oğlum ayı olmuştu hızlı koşarak dar bir alanda arabanın üzerinden atlayıp gecti
    Cevapla
  • turgut ceyhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ruyada ayı bahceden içeriye girmek istedi kovaladim birdaha girmek istedi taşladim yagmur yağıyordu ayı gitti guneş açtı sonra insanlar geldi ekmek fırınını sordu bende fırını gösterdim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!