Rüyada Azrail görmek ve korkmak tabiri! Rüyada Azraille konuşmak ve geldiğini hissetmek yorumu!

Rüyada Azrail görmek ve korkmak, Azrail'in hangi şekilde görüldüğüne bağlı olarak değişkenlik gösterip hayra ya da kötüye yorulmaktadır. Rüya sahipleri tarafından da anlamı sık bir şekilde araştırma konusu haline getirilen rüyada Azrail görmek ve konuşmak nasıl yorumlanır? İşte, pek çok anlamı beraberinde getiren rüyada Azrailin geldiğini hissetmenin ve Azraille konuşmanın ayrıntılı tabiri!

Rüyada Azrail görmek ve korkmak tabiri! Rüyada Azraille konuşmak ve geldiğini hissetmek yorumu!
Rüyada Azrail görmek ve korkmak tabiri! Rüyada Azraille konuşmak ve geldiğini hissetmek yorumu!
GİRİŞ 29.12.2020 13:57 GÜNCELLEME 29.12.2020 13:57

Genel olarak pek çoğumuz rüyalarımızda çeşitli nesneler, kişiler, olay veya durumlar görürüz ve bunların tabirini merak ederek sorgulamaya koyuluruz. Büyük ve yüce meleklerden biri olan Azrail'i görmek de bu rüyalar arasındaki yerini almaktadır. Rüya Azrail görmek ve konuşmak; anlamı son derece merak edilen, yoğun bir biçimde ve titizlikle araştırılan rüyalardandır. Rüyada Azrail görmenin anlamı birçok farklı başlık altında hayırlı ya da kötü olarak tabir edilmektedir. Rüyada Azrail görmenin tabirini detaylı olarak inceleyecek olursak; öncelikle rüyayı gören kişi Azrail'i güler yüzlü bir vaziyette görmüşse şehit olacağı, imanla öleceği yahut rüya sahibinin uzun bir yaşam süreceği anlamını taşımaktadır. Öte yandan Azrail'in asık yüzlü görülmesi durumunda ise rüya sahibinin tevbe etmeden öleceğine, günahlarının bol olduğuna delalet etmektedir.

azrail

 

 Rüyada Azrail'i can alırken gören rüya sahibinin uzun bir yaşam süreceği şeklinde yorumlanmaktadır. Bazı rüya tabircileri ise, rüyada Azrail görmeyi işsiz kalıp çalışamamaya, kazançta meydana gelecek durgunluğa veya eldeki borçlara işaret ettiğini dile getirmektedir. Bununla birlikte rüyada Azrail görmek kimi rüya tabircileri tarafından da, namaz kılmamaya, zekat vermemeye ya da yapılması gereken işleri yerine getirmemek olarak yorumlanmaktadır. Rüyada Azrail’in suretine girmek zorlu işleri başarmaya, Azrail’i herhangi bir yerde gezinirken görmek ise toplumun her bireyini etkileyecek gelişme ve olaylar yaşanacağını yansıtmaktadır.

azrail

Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada Azrail görmeyi, korkunç haberlere, doğal afet meydana gelmesine, hastaların hayatını kaybetmesine, cemiyetin dağılmasına yahut kimseyi himaye altında tutamamaya işaret etmektedir. Öte yandan rüyada Azrail'in elini öptüğüne gören bir kimsenin büyük bir mirasa konacağı tabir edilmektedir. Rüyada Azrail'le güreştiğini ve ona galip geldiğini gören rüya sahibinin hastalıktan kurtulacağına delalet etmektedir. Tam tersi, rüyada Azrail'in galip geldiğini gören bir kimse için de ölüm görünmektedir. Bununla birlikte rüyada Azrail'i kızgın ve hiddetli bir vaziyette görmek rüya sahibinin ölümünün yaklaşması, acı ve ızdırap içinde hayatını kaybetmesi olarak yorumlanmaktadır.

rüya

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?