Milyonları ekrana kilitleyen Çukur dizisinin önemli ismi ayrılacak mı?

Show TV ekranlarının her hafta reyting oranlarını katlayarak izleyici kitlesini genişleten efsane dizisi Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölüm fragmanında izleyicisini hayrete düşüren bir gelişme yaşanarak Sultan karakterini canlandıran Perihan Savaş'ın silahla vurulduğu görüldü. Peki, Perihan Savaş Çukur dizisinden ayrılacak mı?

Milyonları ekrana kilitleyen Çukur dizisinin önemli ismi ayrılacak mı?
Milyonları ekrana kilitleyen Çukur dizisinin önemli ismi ayrılacak mı?
GİRİŞ 06.04.2018 17:36 GÜNCELLEME 06.04.2018 17:36

Show TV ekranlarında başarı seviyesini her hafta yükselten Çukur dizisinin gündeme bomba gibi düşecek yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyici kitlesinin akıllarında soru işareti bırakan ve büyük bir meraka sürükleyen Çukur yeni bölüm fragmanında, Nedret'in durdurulamaz sinirinden ötürü tamamen raydan çıkmış vaziyette soluğu eşi Kahraman'ı öldürdüğü Vartolu'nun yanında alıyor. Kendini kaybeden ve sınır tanımaz hale dönüşen Nedret, silahını Vartolu'ya doğrultması esnasında Medet felaketin önüne geçebilmek adına Çukur yeni bölüm fragmanında Nedret'i durdurmaya çalışıyor. Ancak bu esnada olanlar oluyor ve Sultan karakterine hayat veren Perihan Savaş'ın vurulması Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanına damgasını vuruyor.

Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanının izleyicisiyle buluşmasından hemen sonra Sultan karakterine hayat veren Perihan Savaş'ın ölüp ölmeyeceği büyük bir merak konusu haline geldi. Otoriter, ağırbaşlı ve sarsılmaz karakteriyle tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran Sultan karakterindeki Perihan Savaş ''Çukur dizisinden ayrılacak mı?'' soruları yoğun bir şekilde yöneltilmeye başlandı.

 

 

Çukur dizisinin yapımcısı tarafından henüz profesyonel oyuncu Perihan Savaş'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusuna yönelik resmi bir açıklama gerçekleştirilmedi. Ancak, Çukur dizisinin 9 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da izleyicisini karşılayacak 24. yeni bölümün yayınlanmasıyla netlik kazanacak. Daha önce de Vartolu Saadettin rolünü canlandıran Erkan Koçak Köstendil'in ölüp ölmediği sorusuna yanıt aramak üzere 2 hafta boyunca izleyici kitlesi tarafından araştırılmıştı. 

çukur

ÇUKUR 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

Çukur 24. yeni bölüm fragmanında; yaşadığı acıyla gözünü karartan Nedret, eşi Kahraman'ın ölümüne sebep olan Vartolu Saadettin'in karşısına geçerek silahını doğrultu. Vartolu Saadettin'e rest çeken Nedret, ''Sen beni kimin karısı zannediyorsun?'' şeklinde ifadelere yer veriyor. Bu esnada eşinin katili Vartolu Saaddettin'i öldürmekte son derece kararlı olan Nedret'i, Vartolu'nun sağ kolu ya da diğer adıyla ikinci adamı Medet engellemeye çalışıyor. Ancak bu sırada Nedret'in elindeki silah ateş almaya başlıyor ve vurulan kişi Sultan rolündeki Perihan Savaş oluyor. 

çukur

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü