Burak Özçivit, Kerem Bursin'in filmi Can Feda toplam ne kadar izlendi?

Burak Özçivit ve Kerem Bursin'in canlandırdığı, sonsuz vatan-millet sevdasını yüreğinde taşıyan iki askerin hikayesini anlatan Can Feda, 6 Nisan tarihinde beyaz perdeye taşındı. Peki, hikayesini Özel Kuvvetler Timi'nin şekillendirdiği aksiyon ve savaş türündeki Can Feda filmi ne kadar izlendi?

Burak Özçivit, Kerem Bursin'in filmi Can Feda toplam ne kadar izlendi?
Burak Özçivit, Kerem Bursin'in filmi Can Feda toplam ne kadar izlendi?
GİRİŞ 10.04.2018 14:47 GÜNCELLEME 10.04.2018 14:47

Oyunculuk yeteneğiyle adından söz ettiren iki isim Burak Özçivit ve Kerem Bursin'in baş rollerini üstlendiği, Can Feda filmi 6 Nisan 2018 tarihinde vizyona girerek izleyicisini ağırladı. Ancak TAFF ve BRK'S işbirliğiyle hayata geçirilen, yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturduğu ve senaryosunu ise Zafer Külünk kaleme aldığı iddialı bir giriş yapan Can Feda filmi, beyaz perdeye taşınmasının ardından hedeflediği gişe başarısını yakalayamadı. Vatanını ve millet sevgisini her şeyin önüne koyan iki askerin milli mücadele başlatarak teröristlere karşı zorlu şartlar altında, tüm azmi ve kararlılığıyla canını ortaya koydukları Can Feda filminin gişede istenilen açılışı yapılamadı. Öte yandan BoxOffice'den elde edilen verilen doğrultusunda büyük umutlar ve emeklerle vizyona giren Can Feda filminin gişe rakamları ortaya çıktı. Peki, Özel Kuvvetler Timi'nin çetin ve amansız geçen operasyon sürecinin, milli mücadele hikayesinin seyircisine aktarıldığı Can Feda filmi ne kadar izlendi? İşte, çekimleri Eskişehehir ve İstanbul 3. Hava limanı bölgesinde gerçekleştirilen Can Feda filminin şaşırtan gişe rakamları...

CAN FEDA FİLMİ TOPLAM NE KADAR İZLENDİ?

 

 

BoxOffice’den elde edilen veriler ışığında, Kerem Bursin ve Burak Özçivit'in baş rolü üstlendiği Can Feda adlı film, ilk hafta sonunda 110 bin kişi tarafından izlenip listede üçüncü sırada yer aldı. BoxOffice’den elde edilen veriler ışığında, Kerem Bursin ve Burak Özçivit'in baş rolü üstlendiği ve 6 Nisan 2018 tarihinde gösterime giren Can Feda adlı film, ilk hafta sonunda 110 bin kişi tarafından izlenip listede üçüncü sırada yer aldı. Bununla birlikte Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in 6 hafta önce beyaz perdeye taşınan Ailecek Şaşkınız filmi ise 150 bin kişi tarafından izlendi ve geçtiğimiz hafta sonunu lider durumda kapattı. Bu nedenle Murat Boz'la birlikte baş rolü paylaştığı Kardeşim Benim 2 isimli filmde de büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Burak Özçivit, geçtiğimiz hafta gösterime giren Can Feda ile de istediği açılışı yapamadı.

can feda

CAN FEDA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Operasyon sürecinde olan bir Özel Kuvvetler timi üzerinden şekillenen hikayede; dünyanın en tehlikeli bölgelerinden birinde 7 yıldır iç savaş hüküm sürmektedir. Türk ordusu yanında hiçbir müttefik devlet olmadan bölgeye giriş yapar. Bölgede görevliler arasında Yüzbaşı Alparslan'ın komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi de vardır. Tim, aralarına katılan Yüzbaşı Pilot Onur ile birlikte Türk ordusuna karşı kurulan büyük bir tuzağı ortaya çıkarır. Tuzağı bozmak için zorlu şartlarda vatan millet uğruna teröristlere karşı yaşam savaşı veren tim için asıl sınav, vicdanını kaybetmeyip insan kalmayı başarabilmektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?