Milyonları ekrana kilitleyen Ufak Tefek Cinayetler dünyaya açılıyor!

Star TV ekranlarında her salı akşamı soluk soluğa takip edilen birbirinden farklı entrikalara sahne olan Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Büyük ses getiren sahneleriyle izleyici kitlesini ağırlayan ve yurt dışında da ilgiyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler dizisi üç ülkede daha yayınlanmaya başlayacak.

Milyonları ekrana kilitleyen Ufak Tefek Cinayetler dünyaya açılıyor!
Milyonları ekrana kilitleyen Ufak Tefek Cinayetler dünyaya açılıyor!
GİRİŞ 19.04.2018 15:30 GÜNCELLEME 19.04.2018 15:32

Star TV ekranlarında her hafta yüksek izlenme oranları ile birlikte sarsılmaz başarıya sahip Ufak Tefek Cinayetler dizisi televizyon piyasasına dinamizm kazandırmaya hazırlanıyor. Yayın hayatına girdiği günden itibaren gerek ülkemizdeki gerekse yurt dışındaki izleyici kitlesi tarafından yayınlanan her bölümü ekranın başından bir an olsun bile ayrılmayarak pür dikkat takip edilen iddialı bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Her ne kadar zaman zaman sığ bir konu etrafında sürekli tekrara düştüğü yönünde izleyici kitlesinin eleştirisine maruz kalsa da Ufak Tefek Cinayetler dizisine talep her geçen giderek artarak izleyici kitlesini genişletmeye devam ediyor. 

ufak tefek

Tüm bu gelişmelerin akabinde Ufak Tefek Cinayetler başarısına başarı katmayı hedefleyerek yurt dışında birkaç ülkede daha yayın hayatına gireceğinin açıklaması gerçekleştirildi. Bu doğrultuda, Eccho Rights tarafından, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği reyting rekorları kıran Ufak Tefek Cinayetler dizisinin üç ülkede daha yayınlanacağı duyuruldu. Yurt dışında da izleyicisinin takdirini ve tüm dikkatlerini üzerinde topladığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi; Romanya'da Pro, İsrail'de Dori ve Yunananistan'da Antenna gibi ülkelerde yayınlanmaya başlayacak. 

ufak tef

Şirketin yöneticilerinden Fredrik af Malmborg tarafından; kısa bir zaman içerisinde büyük sükse yakalayan her sahnesi ayrı ses getiren Ufak Tefek Cinayetler dizisinin alıcılardan yoğun bir şekilde talep gördüğünün altını çizdi ve Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle ilgili Latin Amerika ve Avrupa için gerçekleştirilecek çeşitli anlaşmaların görüşmelerinin devam ettiğini vurguladı. Bu anlaşmalarla da birlikte Arzu, Oya, Merve ve Pelin adlarında 4 samimi arkadaşın entrikalarının konu edinildiği Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ülkemizde olduğu gibi yurt dışındaki ülkelerde de popülerliği giderek artacaktır.

ufak tefek

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı