Rüyada açık kapı görmek ne anlama gelir? Rüyada açık kapı görmenin yorumu...

Rüyada açık kapı görmek, rızk ve bereket getirmesine işaret eden hayırlı bir rüyadır. Rüyasında açık kapı gören kişinin hayatında hayırlı gelişmeler olur, engeller kalkar, işleri açılır. Peki, farklı durumlara göre rüyada açık kapı görmek nasıl yorumlanır? İşte, rüyada açık kapı görmenin tabiri...

Rüyada açık kapı görmek ne anlama gelir? Rüyada açık kapı görmenin yorumu...
Rüyada açık kapı görmek ne anlama gelir? Rüyada açık kapı görmenin yorumu...
GİRİŞ 07.02.2019 10:21 GÜNCELLEME 07.02.2019 10:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rüyada açık kapı görmek, rüya sahibinin hayatında hem maddi hem de manevi yönden hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder. Rüyasında açık kapı gören kişinin hayatı olumlu şekilde göreceğine psikolojisinin düzeleceğine yorumlanır. Peki, farklı durumlara göre rüyada açık kapı görmek nasıl tabir edilir? İşte, rüyada açık kapı görmenin ayrıntılı tabiri...

Rüyada açık kapıdan girmek; maddi anlamda rahatlık yaşamaya, özlediği kişilerle hasret giderir. Rüyada açık kapıdan girmek oldukça olumlu olup hastalığın geçeceğine şifa bulunacağına ve müjdeli haberlere de yorumlanır. Ayrıca parasal rahatlama içinde olmak ve daha iyi bir işe girmek anlamına gelir.

Rüyada açık kapıyı kapatmak; rüya sahibi kapıdan içeri girmeden önce kapıyı kapar ise güzel bir mevkii ya da sonuç çok olumlu bitecek olan bir projeyi belki farkında bile olmadan kaçıracak demektir. Bunun yanında açık kapıdan girdikten sonra ardından kapatması, maddi anlamda istediği hayat düzeyine ulaşacağına işaret eder. Arzu ettiği mevkii ya da makama kısa süre sonra ulaşacağına yorumlanır.

Rüyada evin kapısını açık görmek; Eğer bir süredir kırgın olduğunuz biri varsa onunla barışabilirsiniz. Özellikle aileden size dargın biri varsa onun gönlünü almanız iyi olacaktır. Eşiniz ya da sevgilinizle aranızdaki sorunların üzerine perde çekeceksiniz. İlişkilerde huzur arayışında olacak, bunun için de çabalarınızdan olumlu karşılık alacaksınız.

Rüyada yarı açık kapı görmek; Bazı isteklerinize erişmenize çok az bir süre kaldığını gösterir. Özellikle maddi yönden isteklerinizin gerçekleşmesi ve ek kazanç için az bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Biraz daha çalışarak yakında yarım kalan işlerinizi de tamamlayabilir, beklentilerinizin karşılığını bulabilirsiniz.

Rüyada Açık Kapı Görmek

Rüyada kapalı kapı görmek; rüya sahibinin maddi ve manevi bakımdan her türlü kısmetinin kapandığına işaret edilir. Rüya sahibi girmiş olduğu işlerde büyük sıkıntılar yaşar. Ve bu sıkıntılardan büyük ölçüde zararlar görür. Aynı zamanda kapalı kapı kişinin kısmetinin de kapanmasına, rızk kapılarının kesilmesine, ileriye dönük yaşayacağı maddi ve manevi sıkıntılara işaret edilir.

Rüyada açık kapı görmenin psikolojik yorumu; Yaptıkları hatalar nedeni ile af bekleyen ve kalplerini kırdıkları kişilerden özür dilemek isteyen kişilerin psikolojilerini ifade eder.

YORUMLAR 2
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel olmuş
    Cevapla
  • sureyya 4 yıl önce Şikayet Et
    Ruyada eski sevgilimin resmini gordum bana gondermis
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek