Rüyada hamilelik görmek ne anlama gelir? Rüyada hamile olduğunu görmek...

Rüyada hamilelik görmek hem olumlu hem de olumsuz manada yorumlanmıştır. Genel tabire göre rüyada hamile olduğunu ve sonrasında doğum yaptığını gören kimse sıkıntılı bir sürecin sonunda refaha erer. Diğer yandan bir yerden haber almak anlamına da gelen rüyada hamile olduğunu görmek ne anlama gelir? İşte, rüyanın tabiri...

Rüyada hamilelik görmek ne anlama gelir? Rüyada hamile olduğunu görmek...
Rüyada hamilelik görmek ne anlama gelir? Rüyada hamile olduğunu görmek...
GİRİŞ 23.11.2019 15:40 GÜNCELLEME 23.03.2021 11:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Rüyada hamile bir kadın görmek rüya sahibinin yakında bir evlat sahibi olacağına yorulurken, diğer bir tabire göre rüya sahibi beklenmedik bir yerden sevindirici bir haber alacaktır. Sıkıntıya işaret ettiği de söylenmesine rağmen allame meclisi bu rüya için, rüya sahibinin talihine ve şansına işaret eder. Dünya malını sembolize eden bu rüya genel manada hem erkek hem kadın için hayırlıdır, yeni bir oluşumun habercisidir. Peki, farklı durumlara göre farklılık arz eden rüyada hamilelik görmek nasıl tabir edilir? İşte, rüyada hamile olduğunu görmenin anlamı...

Rüyada hamile olduğunu görmek 

Rüyasında hamile olduğunu gören ve gerçekte de hamile olan kişi rahat bir gebelik geçirecektir. Öte taraftan rüyasında hamile olan kişi aile hayatında bazı sıkıntılarla karşılaşacaktır. Rüyayı bekar bir kimse görüyorsa başarıya, evli bir kimse görüyorsa bu güzel bir haber demektir. Eşinin hamile olduğunu gören erkeğin gelirinde artış olur.

İbn-i Sirin bu rüyayı gören kadın olsun erkek olsun maddi kazanca ve yükselişe delalet eder demiştir.

Kirmani ise, bu rüyayı dünya malına yormaktadır. Rüyada hamile olduğunu gören kişinin geliri artacak ve mal sahibi olacaktır.

Ebu Said El-Vaiz kadınların kendisini hamile olarak görmesi hakkında Kirmani ile aynı fikirde ancak erkek için farklı bir yorumda bulunmuştur. Bu rüyanın erkeğe sıkıntı getireceğini belirtmiştir.

Bekar kişinin rüyasında hamile olduğunu görmesi 

Dul kadın ve genç kızların rüyada hamile olduklarını görmeleri, evlenmelerine işaret eder.

Bir erkeğin hamile olduğunu görmesi 

Halktan gizlediği ve şiddetlenip ortaya çıkmasından korkulan ağır bir üzüntü ve keder ile tâbir olunur.

Âlim ve fazıl bir zatın rüyada hamile olduğunu görmesi 

İlminin artacağına; sanatkâr adamın hamile olduğunu görmesi, hiçbir insanın başaramayacağı bir şeyi yapmasına delâlet eder.

Rüyada erkek çocuğuna hamile olmak 

Hamile kimsenin doğacak çocuğunun kız olacağına işarettir. 

Kendi çocuğunuzun hamile olduğunu görmeniz

Erkek çocukları için aile reisinin elde edeceği gelirin artacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına işaret eder. Kısaca çocuğunuzun hamile olduğunu görmeniz hayırlıdır. Bu rüya dünya nimetlerinin hanenize bol bol geleceğini ifade eder.

YORUMLAR 5
  • Onur 3 yıl önce Şikayet Et
    Rüyamda hamile olduğumu görüyorum, bebeğin hareketlerini hissediyorum. Sancı çekiyorum. doğum anı yok. Sonrasında bebeği de görüyorum, ama kız mı erkek mi bilmiyorum. Fakat bebeği bir başkası için doğuruyorum. Lütfen yorumlar mısınız?
    Cevapla
  • Makbule Kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben rüyamda üç aylık bebeğim var ve ben hamile miyim acaba diye şüpheye düşüyorum ama içimden hamileyim diye geçiriyorum. Sonra babaannemin evinin karşısında sağlık ocağı açılıyor ve ben oraya gidiyorum hemşireye ben test yaptırmak istiyorum dedim ama üç aylık bebeğim olduğunu söylemedim. Hemşire de olmaz biz kan alamayiz koronadan dolayı hastaneye gidin diyor ben de ne olur alın diyorum hemşire de yarın sabah gelin o zaman diyor bende tamm derken yengem geliyor ve diyor ki hayırdır ne testi diyor ben hemşirelere sakın söylemeyin diyorum hemşirenin biri söylüyor ve yengem sinirleniyor ve diyor ki ne testi onun daha üç aylık bebeği var ne testi diye kızıp sinirleniyor
    Cevapla
  • mehriban 4 yıl önce Şikayet Et
    bende ruyamda hamile oldugumu gormusdum hem de 9 aylik hemde dogum yapmisdim
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Rüyamda arkadaşının 5 aylık bir bebeyi vardı ve sonra ben kendi hamileydim rüyamda arkadaşıma söyledim oda bana bende hamile kalmak istiyorum dedi bende kız senin bebeğin 5 aylık nasıl gene hamile kalacan dedim oda olmuyor olsaydı ne güzel bu rüya neye işarettir
    Cevapla
  • mehriban 4 yıl önce Şikayet Et
    bende ruyamada hamile aldugumu gormusdum amma 9 aylik hamileydim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!