Medine tweet'inden Berna Laçin'e dava açıldı! 1 yıla kadar hapis...

Ünlü oyuncu Berna Laçin, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyu tarafından tepkilerin çığ gibi büyüdüğü ''Medine'' tweeti kendisine pahalıya mal oldu. Skandala imza atan Berna Laçin hakkında başlatılan soruşturmanın ardından şimdi de 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığının bilgisine ulaşıldı.

Medine tweet'inden Berna Laçin'e dava açıldı! 1 yıla kadar hapis...
Medine tweet'inden Berna Laçin'e dava açıldı! 1 yıla kadar hapis...
GİRİŞ 25.07.2018 16:39 GÜNCELLEME 25.07.2018 16:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Berna Laçin, geçtiğimiz haftalarda kişisel sosyal medya hesabı aracılığıyla cinsel istismar ve adam öldürme suçunda bulunan şahıslar için istenen idam cezasına karşı çıkarak kutsal değer niteliği taşıyan ''Medine toprakları'' hakkında skandala imza atan açıklamalar gerçekleştirmişti. Çocuk istismarı suçu için idam cezasını çözüm olmadığını Medine topraklarına dil uzatarak örneklendiren Berna Laçin'in sosyal medya platformundan paylaşımda bulunduğu bu gönderinin akabinde çok hızlı bir şekilde yayılarak kamuoyunun ağır eleştiri oklarının merkezine yerleşti. Tüm bu olaylar sonrasında gelen yoğun tepkiler de göz önünde bulundurularak hakkında soruşturma açılmasının ardından şimdi de Berna Laçin için ''halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama'' suçu gerekçesiyle 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığı öğrenildi. 

'Medine' tweetiyle hakkında dava açılan Berna Laçin'den radikal karar...

 

İSTANBUL ANADOLU CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI AÇIKLAMASI…

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerçekleştirilen açıklamalar doğrultusunda, Laçin'in "@bernalacin35" adlı Twitter hesabından 3 Temmuz'da halkın dini değerlerini aşağılayıcı mahiyette yazı yayınladığının, bu yazıya karşılık muhtelif sosyal medya sitelerinde yoğun tepkiler oluştuğunun tespit edildiği ifade edilmişti.

berna laçin

YORUMLAR 2
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    daha fazla almasını isterim
    Cevapla
  • kahya ümit 5 yıl önce Şikayet Et
    ali arkadasimiz yorum getirmemis sade infaz etmis.yargilamis.sebeplerini aciklamamis.yargi mercigi olmadigndan yorumunun yayinlandigina sasiyorum?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri