Rüyada saç görmek ne anlama gelir? Rüyada saç görmenin tabiri...

Rüyada saç görmek özellikle kadınlar için hayırlı anlamları olacak şekilde yorumlanır. Rüyada saç görmek uzun ve kısa saç vb. farklı şekillerde görüldüğü gibi aynı şekilde farklı farklı tabir edilmiştir. Peki, rüyada saç görmek ne anlama gelir? İşte, rüyada saç görmenin ayrıntılı tabiri...

Rüyada saç görmek ne anlama gelir? Rüyada saç görmenin tabiri...
Rüyada saç görmek ne anlama gelir? Rüyada saç görmenin tabiri...
GİRİŞ 15.08.2020 12:28 GÜNCELLEME 02.03.2021 12:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Rüyada saç görmek, bireysel olarak güçlenmek anlamına gelirken, rüyada görülme şekline göre tabir de değişebilmektedir. Rüyada saç yolmak rüya sahibinin çevresindekiler tarafından saygı görmesi anlamına gelirken, saçın uzaması ömrün uzunluğuna işaret eder. Peki, rüyada saç görmek nasıl, ne şekilde tabir edilir? İşte, rüyanın ayrıntılı anlamı...

Rüyada saç görmek

Rüya sahibi eğer kadın ise oldukça hayırlı bir rüyadır. Saç kadınların güzellik kaynağı olduğu için bu rüya hayra yorumlanır. Rüyada görülen saç, bireyin güçlenmesine ve hayatındaki sıkıntıların üstesinde geleceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada saç kesmek 

Kariyerinizde bazı sorunlu günler geçireceğinize ve mevkiinizin sarsılabileceğine yorulur. Rüyada bir başkası sizin saçlarınızı kesmişse, işlemediğiniz bir suçla suçlanabilirsiniz. Bir diğer yoruma göre ise, rüyanız eşinizle yaşayacağınız sürtüşme ve tartışmalara işaret eder. Bu rüya ayrıca hayatınızda ani ve net vereceğiniz kararlardan dolayı yaşayacağınız değişikliklere yorumlanır.

Rüyada saç dökülmesi

Rüya sahibinin uğrayacağı maddi kayıplar anlamına gelir. Rüyada saç dökülmesi genellikle maddi bir kayıp ve sıkıntı şeklinde yorumlanır. Başka bir yoruma göre rüyada saç dökülmesi kişinin sağlık sorunlarına ve işinde problem yaşamasına delalet eder. 

Rüyada saçların canlı ve gür olması 

Rüyada saç dökülmesinin anlamına zıt olarak elinize geçecek eşyalar olacağına delalet eder. Bu rüyayı eğer sıkıntılı günler geçirirken görmüşseniz, kısa bir süre içerisinde sıkıntılarınızdan kurtularak feraha çıkarsınız. Bu rüyayı gören kişi huzurlu ise, daha da ferah günlerin onu beklediğinin habercisidir. 

Rüyada saç uzaması 

Rüyada saçınızın daha uzun olduğunu görmeniz ömrünüzün uzun olacağına yorumlanır. Bu rüya çocuk isteyenler için müjde niteliğindedir. Böyle bir rüya görenin çocuğu olur. Eğer saç uzatmak niyetindeyseniz ve saçınızın çok uzadığını görmüşseniz, ödemeniz gereken meblalardan çok daha fazla paranın elinize geçeceğine işaret eder.

Rüyada saç taramak 

Yeni ve uzun ömürlü dostluklar kuracağınıza delalet eder. Bir diğer rüya tabirine göre ise rüyada saç taramak farkında olmadan yaptığınız şeylerin sonucu sizin için olumsuz olacak anlamına gelir.

Rüyada saç örmek 

Çalışmalarınızı ince eleyip sık dokuyarak devam ettireceğinize ve elinizden çıkan her işin kusursuz olacağına işaret eder. Rüyayı gören bir kadınsa, bu rüya olumlu yorumlanır. Eğer rüyayı gören bir erkekse yatırım yapacağı anlamına gelir. Diğer bir yoruma göre de saç örmek kadın ya da erkek fark etmeksizin yakın bir zamanda sevdiğiniz bir insanla aranızda çıkan bir sorundan dolayı görüşmeyi kestiyseniz barışacağınıza ve görüşmeye devam edeceğinize göre de yorumlanmaktadır.

Rüyada saçların beyazlaması 

Bu rüyayı gören kişi çevresi tarafından takdir edilir. Gelirde artışa, erkek evlada işaret ederken kimi tabircilere göre de sıkıntı yaşamaya işarettir. Öte yandan uzun ağarmış saçlar ise kısa zamanda yaşanacak sevinç olarak yorumlanır. 

Rüyada dağınık, solgun saç görmek

Hane içerisinde her evde olabileceği gibi çeşitli sorunlardan dolayı ağız münakaşası yaşanabileceğine işaret eder. Çeşitli mali sorunlarla karşılaşabileceğiniz konusunda size uyarı niteliği taşıyan bir rüyadır. Bu nedenle harcamalarınıza dikkat etmeli ve önemli mali kararları ertelemelisiniz. Sözleşmelere bir süre imza atmamalı ve yakın zamanda kredi çekmemelisiniz.

Rüyada uzun saç görmek

Uzun saçlar, her şekilde bilgi sahibi olmaya işaret eder ve uzun ömürlü olmanın getirdiği tecrübelerden dolayı olgunlaşacağınızın bir belirtisidir. Gri renkli saç da bu anlama gelir. Diğer bir anlamı ise hayatınızda huzur, ferahlık, bolluk ve berekete sahip olacağınızın göstergesidir.

Rüyada görülen saçın rengine göre

Siyah saç: Rüyanızda saçlarınızı siyah olarak görmüşseniz, bu rüya evli kadınlar için eşlerinin dürüst, dirayetli ve sadık olduğunu simgeler. Eğer bekar iseniz gelecekteki eşiniz bu özellikleri taşıyacaktır. Saçlarınız rüyanızda çok koyu bir siyah renge sahipse, bu rüya, zengin bir erkekle izdivaç yapacağınıza ya da evli kadınlar için eşlerinin varlıklı ve zengin olacağına delalet eder.

Kızıl saç: Rüyada kızıl renkli saç görmeniz, insanlara karşı sempatik ve şirin görüneceğinize ve bu özelliğiniz sayesinde insanların size karşı ilgi ve sevgi duyacağına yorulmaktadır.

Sarı saç: Rüyada sarı saç görmek, hayat boyu başarı, huzur ve mutluluğa yorulur.

YORUMLAR 4
  • Gulsen 3 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba ben rüyamda oğlumun eski nişanlısının benim saçımı trafiğini gördüm ne anlama geliyor acaba
    Cevapla
  • Melek 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben rüyamda babannemin saçinı tararken siyahtı bi anda beyazlaşmış gördün neye yorumlanir
    Cevapla
  • meryem 4 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah ama
    Cevapla
  • HAYRUNİSA 4 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir yorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti