O Ses Türkiye jürisi Yıldız Tilbe'den şok karar! Gökhan Özoğuz da...

Geçtiğimiz günlerde Gökhan Özoğuz tarafından TV8 ekranlarındaki yerini alan O Ses Türkiye yarışma programının jüri üyeliğine veda ettiği açıklanmıştı. Hemen sonrasında jüri koltuğunda oturan bir diğer isim olan Yıldız Tilbe'nin de yeni sezonda O Ses Türkiye'de yer almayacağı ortaya çıktı. Peki, yerine hangi yeni isim gelecek?

O Ses Türkiye jürisi Yıldız Tilbe'den şok karar! Gökhan Özoğuz da...
O Ses Türkiye jürisi Yıldız Tilbe'den şok karar! Gökhan Özoğuz da...
GİRİŞ 09.08.2018 22:34 GÜNCELLEME 09.08.2018 22:34

TV8 ekranlarının fenomen yarışmalarından O Ses Türkiye'nin 5 yıl boyunca jüri üyeliğini üstlenen Gökhan Özoğuz, yeni sezonda devam etmeyerek veda ettiğinin açıklamasını gerçekleştirmişti. Gökhan Özoğuz'un O Ses Türkiye jüri üyeliğinden ayrılmasının hemen sonrasında şarkılarıyla dillere pelesenk olan Yıldız Tilbe de yeni sezonda jüri üyesi olarak yer almayacağının bilgisine ulaşıldı. Yıldız Tilbe'den sevenlerini hayal kırıklığına uğratacak gelişmenin sonrasında ise yerine hangi ismin jüri koltuğuna oturacağı büyük bir merak konusu haline gelmişti. Henüz kesinlik kazanmamakla birlikte, izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen O Ses Türkiye yarışmasının Yıldız Tilbe'den sonra jüri üyeliğine Acun Ilıcalı'dan izin isteyerek yarışma programına ara veren Ebru Gündeş'in getirileceği öne sürüldü.

Gökhan Özoğuz (Athena), O Ses Türkiye'de neden yer almayacak?

 

 

GÖKHAN ÖZOĞUZ, VEDASINI SOSYAL PLATFORMDAN DUYURMUŞTU...

TV8 ekranlarının büyük ses getiren projesi olan O Ses Türkiye isimli yarışma programının jüri koltuğunda oturan Gökhan Özoğuz, kendisini sevenlerini üzüntüye uğratacak haberi sosyal mecra aracılığıyla açıklamıştı. Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye adlı yarışma programının yeni sezonda yayına kaldığı yerden başlamasına az bir süre kala, konserlerine ve albüm çalışmalarına ağırlık verecek olmasında ötürü jüri üyesi olarak devam etmeyeceğine dair karar aldığını duyurmuştu. Gökhan Özoğuz; ''Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye’de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum.'' şeklinde ifadelere yer verdi.

Yıldız Tilbe, ''dolar basalım'' diyerek tuhaf çözüm önerisi getirdi!

gökhan

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü