Emine Erdoğan: "İlham kaynağı olacak"

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Ader'in eşi Anita Herczegh ile görüştü.

Başkan Erdoğan'ın Macaristan ziyaretine eşlik eden eşi Emine Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Janos Ader'in eşi Anita Herczegh ile bir araya geldi.

Herczegh ile Macar kültürünün sergilendiği defileyi izleyen Emine  Erdoğan, daha sonra Semmelweiss Üniversitesi'nde TİKA'nın desteğiyle Türkiye ile  Macaristan eşgüdümünde Kenya'da yürütülen sağlık faaliyetlerine ilişkin programa  katıldı.

Emine Erdoğan, Program sırasında yaptığı konuşmada, "Bu uygulama, Türkiye ile  Macaristan'ın sağlık alanındaki tecrübelerinin, Afrika'ya aktarılması açısından  bir ilk olma niteliğini de taşıyor. Sağlık alanındaki çok taraflı iş birliğinin  ne kadar verimli olabildiğini gösteren bu başarılı tecrübe, başka projeler için  de ilham kaynağı olacaktır." dedi.  

Emine Erdoğan konuşma öncesinde Macaristan Cumhurbaşkanı'nın eşi Herczegh ile Macar kültürünün gözler önüne serildiği defileyi izledi.

Özge Uzun: 'Eşinizle son bir kez konuşun...'

İLİŞKİLİ HABER

Özge Uzun: 'Eşinizle son bir kez konuşun...'
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0