Yeni Gelin projesinde rol üstlenen Halil İbrahim Kurum kimdir? Hayatı!

Halil İbrahim Kurum, Show TV ekranlarında ekran serüvenine devam eden Yeni Gelin isimli projede Baran karakterini canlandırmaktadır. Peki, Yeni Gelin yapımın oyuncu kadrosunda kendini gösteren Halil İbrahim Kurum kimdir? Gündemdeki gelişmelerle birlikte adından söz ettiren Halil İbrahim Kurum aslen nereli, kaç yaşındadır?

Yeni Gelin projesinde rol üstlenen Halil İbrahim Kurum kimdir? Hayatı!
Yeni Gelin projesinde rol üstlenen Halil İbrahim Kurum kimdir? Hayatı!
GİRİŞ 09.10.2018 14:31 GÜNCELLEME 09.10.2018 14:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Show TV ekranlarında yayın hayatını hız kesmeden sürdüren Yeni Gelin adlı dizi projesinin baş rol oyuncularından Halil İbrahim Kurum, canlandırdığı Baran karakteriyle izleyici kitlesinin karşısına çıkmaktadır. Peki, Yeni Gelin yapımının oyuncu kadrosunda yer alan ve eğitimini oyunculuk alanında tamamlayan ve aynı zamanda müzik tutkunu olarak nitelendirilen başarılı isim Halil İbrahim Kurum kimdir? Kendisi gibi oyuncu arkadaşı Sema Keçik ile birlikte Yeni Gelin dizisinde abla-kardeş rolünü üstlenen Halil İbrahim Kurum aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, genç ve yetenekli oyuncu Halil İbrahim Kurum'un hayatı ve hakkında bilinmeyenler...

YENİ GELİN DİZİSİNİN BARAN'I HALİL İBRAHİM KURUM KİMDİR?

 

 

Yeni Gelin projesinin oyuncu kadrosunda yer alan Halil İbrahim Kurum, 15 Kasım 1990 tarihinde Adana'da hayata gözlerini açmıştır. İlk ve orta öğrenimini bitirmesinin akabinde üniversite eğitimini Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nde Oyunculuk Bölümü'nden tamamlayarak mezun olmuştur. Tıpkı kendisi gibi rol arkadaşı Sema Keçik ile birlikte Yeni Gelin yapımında abla-kardeş rolünü canlandıran Halil İbrahim Kurum, Almanya ve Hindistan’da gerçekleştirilen workshop’lara katılım sağlayarak beden dili alanında eğitim almasıyla kendini geliştirmiştir.

halil ibrahim kurum

Türkiye’ye yerleşme kararı almasının ardından solistlik yapmaya başlayan Halil İbrahim Kurum, sonraki süreçte oyunculuk hayatına başlangıç yaparak Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk görevini icra etmeye başlamıştır. Oyunculukla birlikte müzik tutkunu olarak da nitelendirilen Halil İbrahim Kurum, ilk kez televizyon ekranlarında kamera karşısında Show TV’de yayınlanan "Yeni Gelin" isimli dizi projesinde "Baran" rolünü üstlenmiştir. Baş rollerini Tolga Mendi ve Jessica May’in paylaştığı bu dizide, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç ve Sema Keçik gibi oyuncularla birlikte rol üstlenmektedir.

halil ibrahim kurum

YORUMLAR 3
  • Eylül 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet ❤
    Cevapla
  • adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    adanalıyık allahın adamıyık .
    Cevapla
  • iranli darya 4 yıl önce Şikayet Et
    sagol Alahin adami♥
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak