Bebeğine Hamza Arda ismini veren Aslıhan Doğan kimdir? (Biyografisi)

Milli futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'ın kişisel bilgileri kamuoyu tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki, magazin gündemindeki gelişmeler sonrası ağırlıklı olarak sorgulanan isimlerden Aslıhan Doğan kimdir? Sabri Doğan'ın kızı olan ve erkek bebeğini kucağına alan Aslıhan Doğan aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Bebeğine Hamza Arda ismini veren Aslıhan Doğan kimdir? (Biyografisi)
Bebeğine Hamza Arda ismini veren Aslıhan Doğan kimdir? (Biyografisi)
GİRİŞ 29.10.2018 10:09 GÜNCELLEME 29.10.2018 10:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aslıhan Doğan, magazin gündeminde ünlü sanatçı Berkay ve evli olduğu Arda Turan arasında meydana gelen tartışmanın akabinde kişisel bilgileri merak edilen isimler arasına girmişti. Peki, Başakşehirspor'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan kimdir? Eşi Arda Turan ve şarkıcı Berkay'ın yaşadığı sürtüşmenin beraberinde magazin gündemini yakından ilgilendirecek önemli açıklamalar gerçekleştiren ve şimdilerde erkek bebeğini kucağına alan Aslıhan Doğan aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, iş insanı Sabri Doğan'ın kızı olan ve oğluna Hamza Arda adını koyan Aslıhan Doğan'ın hayatı ve hakkında bilinmeyenler... 

Berkay'ın sağlık durumu kesinlik kazandı! Arda Turan olayı sonrası...

Gündemin konuşulan ismi Özlem Ada Şahin kimdir? Berkay'ın eşinin hayatı

 

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

Arda Turan'ın hamile eşi Aslıhan Doğan, 4 Aralık 1985 tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Berkay ve Arda Turan'ın kavgasının ardından kamuoyunun konuştuğu isim haline gelen Aslıhan Doğan, iş insanı Sabri Doğan'ın kızıdır. Hakkındaki gelişmelerle birlikte magazin gündeminden düşmeyen Aslıhan Doğan, 11 Mart 2018 tarihi itibariyle uzun bir süredir birlikte olduğu milli futbolcu Arda Turan ile hayatlarını birleştirmiştir. Beykoz Çubuklu'da organize edilen düğün merasimine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'da katılım göstermiştir. Şimdilerde Hamza Arda ismini verdiği erkek bebek dünyaya getiren Aslıhan Doğan, fiziksel olarak kahverengi gözlere ve siyah saçlara sahip olmakla birlikte yay burcudur. 

aslıhan doğan

YORUMLAR 1
  • Yahya 5 yıl önce Şikayet Et
    Günlerdir aklımı kurcaliyordu. Öğrendiğim çok güzel oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...
Alanya'da CHP ve MHP'nin afiş atışmaları