TV8 O Ses Türkiye'de yarışan Sercan Aytepe kim? Jüri derinden etkilendi

TV8 ekranlarının pür dikkat takip edilen O Ses Türkiye isimli yarışma programının bu haftaki bölümünde Sercan Aytepe, jüri üyelerini döndürmek üzere performansını sergiledi. Peki, derinden etkileyen ses tonuyla jüri üyelerini ağlatan yarışmacı Sercan Aytepe kimdir? İşte, Sercan Aytepe'nin hayatı, hakkında bilinmeyenler!

TV8 O Ses Türkiye'de yarışan Sercan Aytepe kim? Jüri derinden etkilendi
TV8 O Ses Türkiye'de yarışan Sercan Aytepe kim? Jüri derinden etkilendi
GİRİŞ 23.10.2018 23:23 GÜNCELLEME 23.10.2018 23:23

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği TV8'de hız kesmeden ekran serüvenini sürdüren O Ses Türkiye adlı yarışma programının bu haftaki bölümünde Sercan Aytepe katılarak, jüri üyelerini döndürebilmek hedefiyle Orhan Ölmez'in parçası olan ''Damla Damla''yı seslendirerek performansını sergiledi. Jüri koltuğunda Seda Sayan, Hadise, Beyazıt Öztürk ve Murat Boz'un oturduğu TV8 ekranlarının keyifli ve eğlenceli projesi O Ses Türkiye yarışmacısı Sercan Aytepe, etkileyici ses tonuyla jüri üyelerini derinden etkileyerek programının en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Peki, seslendirdiği parçayla O Ses Türkiye jüri kadrosundaki isimleri ağlatan başarılı yarışmacı Sercan Aytepe kimdir? İşte, TV8 ekranlarına damga vuran Sercan Aytepe'nin hayatı ve hakkında bilinmeyenler...

Acun Ilıcalı, beklenen projeyi TV8'e dahil etti! Yepyeni transfer...

 

 

Sevenlerine sert çıkış yapan Resul Dindar kimdir? Bilinmeyen detaylar!

O SES TÜRKİYE YARIŞMACISI SERCAN AYTEPE KİMDİR? 

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye isimli yarışma programına katılarak Orhan Ölmez’in Damla Damla adlı parçasını seslendirerek üstün performans sergileyen yarışmacı Sercan Aytepe aslen Ordu Fatsalıdır. 21 yaşında olan ve O Ses Türkiye jüri üyelerinden Hadise ve Seda Sayan’ın duygulandırarak ağlatan Sercan Aytepe, babasının icra ettiği meslekten ötürü henüz küçük yaşlarda iken müzikle yakından ilgilenmeye başladı. Şu anda Odu'nun Fatsa ilçesinde ikamet eden Sercan Aytepe, babasıyla beraber bir müzik merkezi işletmektedir. Sercan Aytepe belirli bir dönem boyunca müzikten ayrı kalmasına rağmen, müzikten daha fazla uzaklaşamadı ve yeniden babasıyla beraber müzik merkezini işletmeye devam etti.

o ses türkiye

Sercan Aytepe’nin seslendirdiği parçayı dinlerken gözyaşların tutamayan Hadise, 'Hepimiz için bir hikaye vardır. Aşk vardır ayrılık olur. Bazı şarkılar öyle bir dokunur ki. Benim böyle rahatlıkla aşk yaşadığım dönemi hatırlattı. Koşulsuz bir şekilde aşk yaşadığım dönemi. Aşk zor değildi bir dönem benim için. O dönemi hatırlattı bana' cümlelerini paylaştı.

Gözyaşlarına hakim olamayan Seda Sayan da Sercan Aytepe ile ilgili, ‘’Gerçekten çok güzel anlattın. Böyle ciğerden. Ben çok duygulandım. Bütün yarışmacılara keşke bunu anlatabilsek. Şarkıyı anlatmak çok önemli. Bu işi çok güzel yaptın’’ şeklinde ifadelere yer vererek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

o ses türkiye

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?