Vefatıyla yürekleri burkan Nazar Nur Kaya kimdir? Neden öldü, hayatı?

Acun Ilıcalı'nın sahipliğini üstlendiği TV8 ekranlarında 2014 tarihinde yayınlanan O Ses Türkiye isimli yarışmaya katılarak performansını sergileyen Nazar Nur Kaya hayata veda etti. Peki, tüm Türkiye'yi yasa boğan Nazar Nur Kaya kimdir, kaç yaşında? Vefat ettiği duyurulan Nazar Nur Kaya'nın ölüm nedeni belli oldu mu?

Vefatıyla yürekleri burkan Nazar Nur Kaya kimdir? Neden öldü, hayatı?
Vefatıyla yürekleri burkan Nazar Nur Kaya kimdir? Neden öldü, hayatı?
GİRİŞ 02.11.2018 15:26 GÜNCELLEME 02.11.2018 15:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 ekranlarında 2014 tarihinde yayınlanan O Ses Türkiye isimli yarışma programına henüz 11 yaşında iken Sibel Can'ın ''Padişah'' adlı şarkısı ile katılmasıyla tanınırlık kazanan Nazar Nur Kaya'nın hayata gözlerini yumduğunun bilgisine ulaşıldı. Peki, vefat ettiğinin öğrenilmesinin ardından başta Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye jüri üyeleri olmak üzere tüm Türkiye'nin yüreklerini dağlayan Nazar Nur Kaya kimdir, kaç yaşında? Gerek beğenilen bir sese sahip olan gerekse sempatik tavırları sayesinde geniş bir kitlenin gönlünü fetheden Nazar Nur Kaya'nın ölüm nedeni kesinlik kazandı mı? İşte, mide bulantısı şikayeti nedeniyle gittiği hastanede rahatsızlanarak 6 gün boyunca sürdürdüğü hayat savaşını kaybeden Nazar Nur Kaya'nın hayatı ve hakkında bilinmeyen ayrıntılar...

NAZAR NUR KAYA’NIN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU MU?

 

 

Altı günlük hayat savaşını kaybederek hayata gözlerini yuman Nazar Nur Kaya’nın ablası gerçekleştirdiği açıklamada ifadelere yer vermişti: “Nazar bizim evin en küçüğü ona bir şey olursa asla yaşayamayız. Mide bulantıyla gittiğimiz hastanede bana kardeşimi resmen ödemli olduğu nedeniyle şişmiş ve tanınmaz hale gelmiş. Uyandırılmaya çalışılmış ama tepki vermiyor”

NAZAR NUR KAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Hem sempatik tavırları hem de sevilen sesiyle hemen herkesi kendine hayran bırakan Nazar Nur Kaya, TV8 ekranlarında 4 yıl evvel 2014 tarihinde yayınlanan henüz O Ses Türkiye yarışmasıyla katılım sağlamasıyla tanınırlık kazanmıştı. Genç yetenek Nazar Nur Kaya henüz 11 yaşında katıldığı O Ses Türkiye yarışma programında Sibel Can’ın Padişah adlı parçasını seslendirmiştir. Roman kökenli bir ailenin en küçük çocuğu olan 13 kardeşli bir aileden gelen Nazar Nur Kaya, mide bulantısı şikayeti nedeniyle gittiği hastanede rahatsızlanması sonucu 6 gün boyunca devam ettirdiği hayat savaşını kaybederek vefat etmiştir. Nazar Nur Kaya’nın ablası Hatice Kaya kendisi gibi müzikle ilgilenirken, abisi Uğur Kaya da kardeşinden bir yıl sonra TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında katılım sağlamıştır.

nazar nur kaya

NAZAR NUR KAYA’NIN ÖLÜM HABERİNİ ŞAHİN KENDİRCİ DUYURDU…

Altı gün yoğun bakımda kalan Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini 'Müslüm' filmiyle büyük ses getiren Şahin Kendirci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Kendirci, bu paylaşıma "Bu sabah canım çok yanıyor. Yarışmadan arkadaşım ve can kardeşim Nazarımız bir hastane ihmali yüzünden kaybettik. Nur içinde uyu melek kız" şeklinde ifadelere yer verdi.

nazar nur kaya

YORUMLAR 1
  • şeyma 5 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten içim im parçalandı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi