TV8 Adını Sen Koy yapımında Oğuz rolünü canlandıran Cenk Torun kimdir?

Acun Ilıcalı'nın aldığı sürpriz kararla birlikte TV8 ekranlarına transfer olarak bundan böyle hafta içi her gün yayınlanacak Adını Sen Koy isimli dizi projesinde Oğuz rolünü üstlenecek Cenk Torun kimdir? Bir dönemin efsane yapımı Çılgın Bediş'te adını duyuran Cenk Torun aslen nereli, kaç yaşındadır? Bilinmeyen hayatı!

TV8 Adını Sen Koy yapımında Oğuz rolünü canlandıran Cenk Torun kimdir?
TV8 Adını Sen Koy yapımında Oğuz rolünü canlandıran Cenk Torun kimdir?
GİRİŞ 05.11.2018 19:45 GÜNCELLEME 05.11.2018 19:45

Medya patronu, yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın aldığı karar doğrultusunda, Star TV ekranlarında yayınlanan, ancak final yapma kararı alarak ekran macerasını noktalayan Adını Sen Koy adlı dizi projesi TV8 ekranlarında tekrardan yeni bölümleriyle dahil olarak hafta içi her gün yayınlanacağı duyuruldu. Peki, Adını Sen Koy isimli dizi projesinde Oğuz Kervancıoğlu karakterini canlandıran televizyon ekranlarının sevilen oyuncusu Cenk Torun kimdir? 90'lı yılların hafızalara kazınan efsane projelerinden Çılgın Bediş'te Oktay rolüyle tanınırlık kazanan Cenk Torun aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, TV8 ekranlarında yayın serüvenine kaldığı yerden devam edecek Adını Sen Koy yapımının baş rol oyuncusu Cenk Torun'un hayatı ve hakkında bilinmeyen tüm ayrıntılar...

Adını Sen Koy ne zaman başlıyor, yayın tarihleri! Oyuncuları - konusu!

Adını Sen Koy projesinde Azize rolünü üstlenen Deniz Özlem Durmaz kimdir?

ADINI SEN KOY BAŞ ROL OYUNCUSU CENK TORUN KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

TV8 ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlayacak Adını Sen Koy dizi projesinde Oğuz Kervancıoğlu karakterini canlandıracak Cenk Torun, 24 Mart 1974 tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi’nde Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden tamamlayarak mezun olan Cenk Torun, sanatçı Nurdan Torun’un oğludur. Kamera karşısına ilk defa ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’nin ‘’Delikanklım’’ adlı klibinde rol alarak geçen Cenk Torun, Nevin Ursavaş ile dünya evine girmiştir ve Şan adında bir oğlu bulunmaktadır. 95-96 tarihleri arasında 'Palavra Aşklar' dizi projesi ile televizyon ekranlarında yer alan Cenk Torun, daha sonraki süreçte 90’lı yılların akıllarda kalıcı iz bırakan efsane dizilerinden olan Çılgın Bediş'in oyuncu kadrosunda olarak ‘Oktay' rolünü üstlenmiştir. Restoran işletmeciliğiyle birlikte turizm danışmanlığı görevinde de bulunan Cenk Torun, 2001 tarihinde Benim İçin Ağlama, 2004 tarihinde Melekler Adası ve 2005 tarihinde ise Büyük Günahlar, Köpek ve Masum Değiliz dizi projelerinde yer almıştır. 2006 - 2010 tarihleri arasında televizyon filmi 'Ölümsüz Kahramanlar, 2007 tarihinde Gemilerde Talim Var ve 2011 tarihinde ise Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosunda yer almıştır.

 

 

cenk torun

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..