TV8 - Adını Sen Koy yapımının Azize'si Deniz Özlem Durmaz kimdir?

Star TV ekranlarında yayın serüvenini sonlandıran, fakat ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından alınan kararla artık TV8 ekranlarında yayınlanacak Adını Sen Koy dizi projesinde Azize rolünü üstlenen Deniz Özlem Durmaz kimdir? Günlük dizi Adını Sen Koy oyuncu kadrosundaki Deniz Özlem Durmaz aslen nereli, kaç yaşında?

TV8 - Adını Sen Koy yapımının Azize'si Deniz Özlem Durmaz kimdir?
TV8 - Adını Sen Koy yapımının Azize'si Deniz Özlem Durmaz kimdir?
GİRİŞ 05.11.2018 19:47 GÜNCELLEME 05.11.2018 19:47

Televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Acun Ilıcalı tarafından müjdeli gelişmeler aktarılarak, geçtiğimiz haftalarda Star TV'de ekran macerasına veda eden Adını Sen Koy isimli dizi projesinin yeni yayın döneminde artık TV8 ekranlarında yepyeni bölümlerle yer alacağının açıklaması gerçekleştirildi. Peki, Adını Sen Koy yapımında Azize rolünü üstlenerek çok geniş bir kitlenin gönlünde taht kuran isim Deniz Özlem Durmaz kimdir? Angeline Jolie'ye olan benzerliğiyle adından söz ettiren, pek çok önemli dizi projesinde kendini gösteren Deniz Özlem Durmaz aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Adını Sen Koy oyuncu kadrosunda yer alan başarılı ve yetenekli oyuncu Deniz Özlem Durmaz'ın hayatı ve hakkında bilinmeyenler...

Adını Sen Koy dizi projesinde Oğuz rolünü üstlenecek Cenk Torun kimdir?

Adını Sen Koy ne zaman başlıyor, yayın tarihleri! Oyuncuları - konusu!

DENİZ ÖZLEM DURMAZ KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

TV8 ekranlarında tekrardan hafta içi her gün yayınlanmaya başlayacak Adını Son Koy adlı dizi projesinde Azize rolünü üstlenecek Deniz Özlem Durmaz, 19 Kasım 1992 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi'nde tamamlayan 26 yaşındaki başarılı ve yetenekli oyuncu Deniz Özlem Durmaz, kariyerinde Ankara Çocuk Tiyatrosu'nda rol üstlenmiştir. Bununla birlikte bir dönem Fox TV ekranlarında yayınlanan Deniz Yıldızı isimli dizi projesinde Esra karakterini canlandıran Deniz Özlem Durmaz, şu anki dönemde Star TV'de final yapmasının ardından TV8 ekranlarına dahil olan Adını Sen Koy dizisinin oyuncu kadrosunda yer almaktadır. 1.70 cm boya ve 60 kiloya sahip, akrep burcu olan Deniz Özlem Durmaz, Karagül yapımında üstlendiği Nazlı rolündeki performansıyla tüm dikkatleri üzerinde toplamıştır. Öte yandan görünüş olarak Angelina Jolie'ye benzetilen Deniz Özlem Durmaz, Alın Yazım adlı projede Selma karakteriyle kamera karşısına geçmiştir.

deniz özlem durmaz kimdir nereli kaç yaşında

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar