2018 Rebiülevvel Ayı Cuma mesajları resimli (uzun - kısa)! Etkili sözler

9 Kasım 2018 tarihinde dünyanın dört bir tarafındaki bütün müminleri eşsiz müjdesiyle ağırlayacak mübarek Rebiülevvel Ayı mesajlarına ulaşmak için kollar sıvandı. 2018 yılına özel resimli Rebiülevvel Ayı Cuma mesajları için en iyi alternatifleri oluşturduk. Gelişiyle şereflendirecek Rebiülevvel Ayı için en kıymetli sözler!

2018 Rebiülevvel Ayı Cuma mesajları resimli (uzun - kısa)! Etkili sözler
2018 Rebiülevvel Ayı Cuma mesajları resimli (uzun - kısa)! Etkili sözler
GİRİŞ 09.11.2018 21:29 GÜNCELLEME 09.11.2018 21:29

Rebiülevvel ayı, yeryüzüne rahmet olarak inen ve hayata gözlerini açmasıyla birlikte benzersiz ışığıyla Müslümanlara İslam dinini güzel bir şekilde kavramayı ve ona uygun şekilde yaşatmayı sağlayan Peygamber Hz.Muhammed (S.A.V)'in şereflendirdiği bir aydır. Bu ayın şanına yaraşır derecede birbirinden özel ibadetleri gerçekleştirecek müminler, diğer taraftan yaşadıkları coşkuyu sevdikleri insanlarla beraber paylaşabilmek üzere Rebiülevvel ayı Cuma mesajları için en farklı seçeneklere erişmek için araştırmalara koyuldu. Biz de hem uzun ve hem de kısa olmak üzere değerlendirebileceğiniz, birbirinize dilediğiniz gibi hayırlı temennilerde bulunabileceğiniz ve bu ayın ehemmiyetini birlik beraberlik içerisinde idrak edebileceğiniz anlamlı, güzel, samimi ve içten resimli Rebiülevvel ayı mesajlarını hazırladık. İşte, 2019 itibariyle sınırsızca sosyal platformlar üzerinden iletilecek ya da başka bir seçenek olan WhatsApp, Sms gibi kanallar aracılığıyla gönderilecek Rebiülevvel Ayı Cuma mesajları ve sözlerine haberimizden erişebilirsiniz.

Rebiülevvel Ayı orucu nasıl tutulur? Bu ayda oruç tutmanın ehemmiyeti!

Mübarek Rebiülevvel ayında yapılacak ibadetler, dualar, kılınacak namazlar?

REBİÜLEVVEL AYI CUMA MESAJLARI! EN KIYMETİ REBİÜEVVEL AYI RESİMLİ SÖZLERİ...

resimli rebiülevvel ayı mesajları

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Kadir kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun. Rebiülevvel ayınız hayırlı olsun...

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun makamınız cennet Hz. Muhammed komşunuz olsun günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun. Cumanız mübarek olsun...

Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammed'i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice gecelere. Rebiülevvel ayınız kutlu olsun...

Allah hepimize Efendimiz'in (sas) şefkatiyle dünyaya bakabilmeyi nasip etsin.Taşlanırken dahi merhamet etmişti...

Ey yüce peygamber senin hürmetine yaratıldı tüm alemler. Bizleri şefaatinden mahrum etme. Amin! Rebiülevvel ayınız ve cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun.

rebiülevvel ayı cuma mesajları

Benim sünnetimi yaşatan beni sevmiş olur. Beni seven, Cennet'te benimle beraber olur." (Hadis -Tirmizi). Hayırlı cumalar…

Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Cumanız mübarek olsun.

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Rebiülevvel ayınız mübarek olsun…

Rabbim dünyada sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış içinde yaşamayı ahirette ise cennet bahçelerinde olmayı Peygamber Efendimizin bütün ümetine nasip eyLesin inşaIIah. Amin ve hayırlı cumalar.

Allah'ım! Bu mübarek Cuma günü hürmetine, bizi sevdiğin kullar arasına kat, bizi çok sabreden, çok şükreden kullarından eyle. Seni çok analım ömrümüz seviğin ve razı olacağın işlerle (amellerle) geçsin. Sıhhat ve afiyet daim eyle. Sevdiklerimizi bize bağışla. Amin! Hayırlı Cumalar.

rebiülevvel ayı

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaati üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

Rabbim, dualı bir hayat yaşayan, duasını hayatına taşıyan, başkalarının duasını alan ve duası kabul olan kullardan eylesin. Rebiülevvel ayınız mübarek olsun…

Hakkı sevenlerden, Hidayete Erenlerden, Resulü görenlerden, cennete girenlerden, günahları af edilenlerden olmak dileğiyle.

O hâlde, ey merhametlilerin en merhametlisi, bana merhamet eyle; ey celâl ve ikram sahibi, günahlarımdan geç ve affınla bana dön (tövbemi kabul buyur). Hiç kuşku yok, sen, tövbeyi kabul edensin, rahîmsin.

Allah’ım, habibin Muhammed Mustafa’ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.

rebiülevvel ayı cuma sözleri

Allah’tan bir dua gibi, Peygamber’den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Cumanız Mübarek Olsun.

Allah’ım! Cehennem azabından, kabir azabından, Mesih ve Deccal’ın fitnesinden, hayat ve ölüm fitnesinden Sana sığınırım. (Kütüb-i Sitte)

Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar. Ya Rabbi bu mübarek Cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç. Hayırlı Cumalar…

Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği  müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar.

Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

resimli rebiülevvel ayı mesajları

Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olmasi temennisiyle. Cumanız Mubarek Olsun.

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

Gününüz maddi ve manevi anlamda aydınlık, gönlünüz hoş olsun. Sizi kedere, üzüntüye sevk edecek ne kadar olumsuzluklar varsa sizden her daim uzak olsun. Allah sonumuzu hayretsin. Kurtuluşa erenlerden eylesin. Rebiülevvel ayınız hayırlı olsun…

Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baldan daha tatlıdır. Namus içinde yaşanan bir çadır, ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir. Cumanız mübarek olsun…

rebiülevvel ayı mesajları

Allah'ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin tüm Müslümanların Rebiülevvel ayı mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.

Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin…

Allahım benim dualarımı, bana dua edenlerin duasını, benden dua bekleyenlerin duasını ve ümmeti Muhammedin dualarını kabul eyle. Selam ve Dua ile hayırlı cumalar!

Allah’ım; bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar…

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın…Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Rebiülevvel ayınız mübarek olsun!

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete muhtaç etme. Rebiülevvel ayınız mübarek olsun!

Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın…Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.

İmanına sadık, ümidini yitirmeyen ve rabbimizin beratına ulaşan kullardan olmak dileğiyle. Rebiülevvel ayınız mübarek olsun…

rebülevvel ayı mesajları

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
"Para kulelerinde oklar Ekrem İmamoğlu'nu gösteriyor!"
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!