Doğum günü mesajları - resimli (2020) Uzun & kısa doğum gününe özel mesajlar...

Doğum günlerinde; değişik tecrübelerin, iyi / kötü anıların ardından yeni bir yaşa hoş geldin denilip su misali akıp giden süreçte yaşanan bir yıl daha doldurulmakta ve dost, arkadaş - aile bireylerini anımsamak ayrı önem teşkil etmektedir. Ehemmiyet gösterdiklerimizin coşkusuna ve enerjisine ortak olup mutluluktan ağzı kulaklarına varmasını, gözlerinin içinin gülmesini sağlayacağınız 2020 Doğum Günü Mesajları...

Doğum günü mesajları - resimli (2020) Uzun & kısa doğum gününe özel mesajlar...
Doğum günü mesajları - resimli (2020) Uzun & kısa doğum gününe özel mesajlar...
GİRİŞ 19.02.2020 14:46 GÜNCELLEME 19.02.2020 14:46

Kendimizin başta olmak üzere bütün sevdiklerimizin doğum günlerinde; iyisiyle ve kötüsüyle birçok yaşanmışlığı, birbirinden farklı deneyimleri içerisinde barındıran zamanın hızla akıp geçtiğini daha net bir şekilde idrak edilmektedir. Bununla birlikte kıymet verdiğimiz, yaşantımızda mühim bir konuma sahip eş, arkadaş/dost veya akrabalarımızın su misali akıp giden zamana sığdırılan hatırlara hep beraber ortak olduğumuzu, onu asla unutmadığımızı gözler önüne sermek ve hayatının hiçbir evresinde yalnız olmadığını hissettirmek bakımından paylaşabileceğimiz doğum günü mesajları apayrı bir önem teşkil etmektedir. Açıklık getirilecek olursa, sarf ettiğimiz her güzel kelime en az doğum günü etkinliği, hediyeleri kadar yaş ve cinsiyet ayırt edilmeksizin sevdiklerinizin üzerinde unutulmayacak bir etki bırakmaktadır. Tüm bunların yanı sıra en zengin ve güçlü kelimeleri içerisinde taşıyan duygu dolu doğum günü mesajlarından istediğiniz zaman diliminde faydalanabilme fırsatı yakalayabilmeniz açısından içeriğimizde size özel hazırladık. İşte, sevdiklerinizin gerek kalbini gerekse ruhunu okşamanın dışında hafızalarda kalıcı iz bırakan kısa ve uzun seçeneklerine sahip en özel samimi kutlama / tebrik mesajları...

DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI 2020! KISA VE UZUN ARKADAŞA KARDEŞE ETKİLEYİCİ KUTLAMA / TEBRİK MESAJLARI...

Gerek kısa gerekse uzun gibi seçeneklerin bulunduğu arkadaşa kardeşe en güzel anlamlı kutlama tebrik mesajları!

-Sen hayata ne verirsen hayat sana daha mükemmelini verirmiş… Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. İyi ki doğdun iyi ki bizimlesin!

-Mutlulukların Kafdağı kadar yüksek, üzüntülerin kibrit kadar küçük olsun. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

-Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir hayat pastası yapabiliriz sanırım. Doğum günün kutlu olsun!

doğum günü sözleri

-Bugün benim herkesten daha iyi tanıyan ve beni sevmeyi seçen insanı kutlamam gerek. Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım.

-Senin sevginin yeri gönülde hep özeldir. Seni sevmek her şeyden güzeldir. Nice insanlar gördüm ama senin varlığın bin insana bedeldir. İyi ki doğdun.

-Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

doğum günü mesajları

-Ama coşkun, ama yorgun, bir yıl daha geçiyor yaşamından.. Olsun. Sevgilerin en güzeli ile yoğrul, doğum günün kutlu olsun.

-Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide, ben de bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun..

-Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğumgünün kutlu olsun!

doğum günü mesajları

-Bugün geride kalan bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

-Bugün mavi bulutları avucuna, mutlulukIarı gönIüne ve sevgimi kalbine bırakıyorum. Güneş her zaman senin için doğsun, doğum günün kutlu olsun.

-Kardeşlik dünyadaki başka hiçbir duyguya benzemez, ondan kopmak eti tırnaktan ayırmaya benzer… Seninle hiç ayrılmamak ümidiyle canım kardeşim, doğum günün kutlu olsun!

resimli doğum günü mesajları

-Arkadaş vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş. Biz arkadaşlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız. Mutlu yaşaman dileğiyle doğum günün kutlu olsun arkadaşım…

-Hayatının geri kalanı su gibi berrak olsun. Doğum gününde tuttuğun tüm iyi dilekler gerçek olsun.

doğum günü kutlama mesajları

-Zaman çok kısa, her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, bu hayatı tüm güzellikleriyle yaşamanı istediğimi bilmeni istiyorum. Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun. 

-Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler!

-Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine. Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama, muhakkak "hayat katar" yıllarına. Doğum Günün Kutlu Olsun.

-Her doğan güneşte umutlanacağın yeni bir gün ve batan güneşte mutluluğuna mutluluk katacak yeni bir gece olacak yeni bir yaş diliyorum. İyi ki doğmuşsun...

doğum günü kutlama mesajları

-Bugün birçok kişiden doğum günü sözleri duyacaksın, ama şu an okuduğun en farklısı. Çünkü tamamen sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun.

-Dünya’da birçok insan vardır, kimi mutlu, kimi mutsuz, kimi gülüyor, kimi ağlıyor, ama tüm güzelliklere layık biri var! O da şu anda bu mesajı okuyor… Nice  yıllara…

-Yaşa… Sev… Gül… Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara…

en güzel özel anlamlı doğum günü mesajları

-Sana çok teşekkür ediyorum hayat ışığım, varlığımın tek nedeni iyi doğdun…  Doğum günün kutlu olsun. Bana tüm bu güzellikleri yaşatan varlık...

-Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir! Yaşamın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun…

-Gözlerime baksana, sevincimi anlasana, bugün en güzel gün bana… İyi ki doğdun…

doğum günü tebrik mesajları

-Bugün bir yaş daha aldın. Fakat her yıl doğum gününde asla unutmaman gereken bir şey var: Yaşlanmak zorundasın, ama büyümek zorunda değilsin. Doğum günün kutlu olsun!

-Sen Allah’a dilenen dilek, gökIere uzanan Ellerimsin. Sen gözümden süzülen yaş, tek düşüncem, hasretimsin. Sen yaşadığım ömür, en güzeI günlerimsin. Doğum günün kutlu olsun biriciğim…

-Bugün seni tanıyan ve bu muhteşem insanı seven herkes için çok önemIi. Doğum gününde ve her zaman her şeyin en mükemmelinin senin olması dileğiyle. Seni seviyorum.

-Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daIdığında hatırIamak istediğin kadar güzeI günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.

-Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi… Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi. Bir insanın bir tanesi olmalı, o da senin gibi. Doğum günün kutlu olsun canım.

-Altın ya da elmas madeni bulmak, gerçek bir arkadaş bulmak kadar zor değildir. Bu yüzden seni sonsuza dek yanımda tutmak için elimden geleni yapacağım. Doğum günün kutlu olsun!

uzun kısa doğum günü mesajları

-Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.

-Kalbin her zaman mutlululuğu bulmak için sana rehberlik etsin, çünkü sen her şeyi hak ediyorsun. Doğum günün kutlu olsun!

-Duygular vardır anlatılmayan. Sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan işte sende onlardansın...

-Sen ol da; ister yar ol, ister yara; Iütfun da başım üstüne, kahrın da. Sen benim başımın tacısın. İyi ki varsın doğum günün kutlu olsun, Nice mutlu seneIere…

-Benim için yaptığın şeyler için seni seviyorum. Kötü hissettiğimde beni cesaretlendirdin, kendimIe ilgili iyi hissetmemi sağladın. Beni güldürdün, bana birçok yönden aşkı gösterdin. Mutlu yıllar aşkım ve arkadaşım!

-Zaman çok kısa, her yeni yaşında mutluIuğa uçarak uIaşmanı, bu hayati tüm güzeliikIeriyIe yaşamanı istediğimi bilmeni istiyorum. Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun.

doğum günü mesajları

-Geçmişi unut, değiştiremezsin. Geleceği unut, tahmin edemezsin. Bu yüzden her anını dolu dolu yaşa. Doğum günün kutlu olsun!

-Dillerim bahar ayaklarına serilsin, gözlerinde yıldızlar parlasın, ılık esen bir rüzgar sana sevgimi fısıldasın… Doğum günün kutlu olsun...

-Benim şiirlerim çay kokar, düşlerim sade sen… Demlikte nefesin, bardakta gamzen. İyi ki doğdun hayatımın aşkı bir tanem. Mutlu yıllara…

-Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep hep yeniden başlamak isterim. Doğum günün kutlu olsun bir tanem…

-Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun.

-Tek istediğim bugün dilediğin tüm isteklerin gerçek olması. Belki çok uzaktayım, yanında değilim ama bilmelisin ki kalbimin en derin yerindesin. Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.

doğum günü kutlama mesajları

-Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin. Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. İyi ki varsın.. Birlikte daha nice yaşlara…

-Bütün hayallerin, bütün umutlarınla birlik olsun, dileklerin, duaların kabul olsun, doğum günün kutlu olsun...

-365 günIük bir öykü daha başIıyor, her güne bir yaprak sakIa, her yaprağa bir öykü sığdır. Mutluluk de adına, NİCE  güzeI öyküIer senin olsun, Nice yıllara…

-Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir. Doğum günün kutlu olsun…

-Yeni yaşında bu mutlu anında insanın havalara uçası geliyor. Ama en iyi arkadaşının yanında olmasını diliyor. Arkasına bakınca arkadaşını görüyor.ve arkadaşı ona diyor ki:ruhum hep senle olsun sen nereye gidersen git hep peşindeyim nice yıllara doğum günün kutlu olsun…

-Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara…

doğum günü tebrik mesajları

-Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle. Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.

-Hayatta en güzel yıllar çabuk geçenlerdir. Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki gününden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice  yıllara…

-Yağmuru unutmuş toprakların yalvarışı gibi sessizce ama yürekten, doğum gününü kutlarım öylesine değil içten.

-Mutsuzdum, hayata küsmüştüm sanki umutsuzdum, bir anda sen geldin ve değişti dünyam… Bugün benim için çok anlamlı eğer bugün sen doğmasaydın nasıl aydınlanırdı dünyam… İyi ki doğdun biriciğim…

-Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara…

-Dostlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğum günün kutlu olsun…

en güzel özel samimi doğum günü mesajları

-Doğduğun o muhteşem gün bulutları aşarak, adeta bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayatımıza. Hep sevgiyle yaşa! Nice mutlu yıllara.

-Kalbin, hangi güzel şey için çarpıyorsa, her doğan güneş sana onu getirsin. Doğum günün kutlu olsun.

-Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle sevgilim.

-Her geçen gün biraz daha yaşlanıyorsun. Ama üzülme çok tatlı bir ihtiyarsın. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun.

-Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle Nice yıllara...

-Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice doğum gününü beraber geçirmek dileğiyle.

doğum günü mesajları

-İşte bir yıl daha bitti, lütfen üzülme zaman çabuk geçiyor diye. Unutma ki her canlı aynı şeyi yaşıyor. Bu senenin sonunda arkana baktığında umarım ”harika bir yıldı” dersin. Yaş günün kutlu olsun.

-Bu gece gökyüzüne bakmayı unutma. Söz verdi yıldızIar, yaInız senin için parIayacakIar. Sana bu geceki hediyem, gökyüzündeki tüm yıldızIar. İyi ki doğdun.

-Geleceğini oluşturarak yaşamını belirleyen her yeni günün bir öncekinden daha güzel, arzularına uygun ve mutluluk getirecek şekilde olmasını dilerim. Nice  güzel doğum günlerine…

uzun kısa doğum günü mesajları

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü