Yeni içten 10 Kasım Atatürk'ü Anma mesajları! Manalı Atatürk resimli sözleri

Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa uğurlanmasının 80.yıl dönümü çeşitli etkinlikler ve törenler vesilesiyle gururla anılacak. Bu özel güne istinaden ehemmiyetini idrak edebileceğiniz en kıymetli 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajlarını oluşturduk. Saygı ve rahmet eşliğinde anılacak uzun kısa ve resimli Atatürk'ü Anma sözleri

Yeni içten 10 Kasım Atatürk'ü Anma mesajları! Manalı Atatürk resimli sözleri
Yeni içten 10 Kasım Atatürk'ü Anma mesajları! Manalı Atatürk resimli sözleri
GİRİŞ 10.11.2018 14:44 GÜNCELLEME 11.11.2018 18:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

10 Kasım 2018 tarihi itibariyle; hayatı boyunca vatanı ve milleti için sergilediği göğüs kabartan mücadelelerde ve üstün başarılarda imzası olan Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılmasının 80.yıl dönümü ülkemizin dört tarafında saygı ve rahmet eşliğinde anılacak. Gerçekleştirilecek çeşitli etkinlikler, anma törenlerinde Mustafa Kemal Atatürk'ü en güzel şekilde hatırlatacak duygu yüklü yazılar veya şiirler okunarak, çalınacak sirenlerle birlikte saygı duruşuna geçilerek hatırlanacak ve 10 Kasım'ın anlamı güçlü bir şekilde vurgulanarak hafızalarda bir kez daha canlanacak. Öte yandan her yıl olduğu gibi bu yıl da ulusal yas ilan edilen bu özel günde 10 Kasım Atatürk'ü anma mesajları paylaşılacak. Herkes için apayrı bir önem teşkil eden en kıymetli 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajlarını birbirlerinizi sosyal platform aracılığıyla yahut WhatsApp, Sms gibi kanallardan iletebilirsiniz. İşte, içerisinde milli duyguları kabartan ve etkileyici yazıların bulunduğu uzun kısa ve resimli Atatürk'ü Anma sözleri...

En özel 10 Kasım Atatürk'ü Anma şiirleri! 2, 4, 6 kıtalık şiirler ekranı

EN KIYMETLİ 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJLARI 2018! UZUN-KISA VE RESİMLİ 10 KASIM SÖZLERİ...

Dünyanın ender yetiştirdiği eşsiz bir komutan ve dahi bir yönetici olan büyük Atatürk'ün dünya milletlerine bıraktığı bağımsızlık ve eşitlik düşüncesi, sonsuza değin takdirle tatbik edilecektir.

Bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren ve bunu tarihe altın harflerle yazdıran büyük Atatürk! Sen milletinin gönlünde ebedi yaşayacaksın.

Gidiyor Ata'm, gidiyor eller üstünde, yürüyor kalbimizin en derinine, ağlıyorken bizler yediden yetmişe, söz veriyoruz Ata'm izinden gitmeye. Şimdi sensizliğe üzülmenin zamanı, şimdi fikirlerini daha iyi anlamalı, kurduğun cumhuriyetin değerini bilip, her zaman en yükseğe, ileriye taşımalı.

Unutturamaz! Seni hiç kimse unutulmakta biz… Her yerde sen her şeyde sen bilmem ki nasıl söylesem. Atam rahat uyu. Emanetini çiğnetmeyiz. Her birimiz Mustafa kemal in askerleriyiz

Yalnızca yurtta değil, dünyada da barış diyen Büyük Önder Atatürk, tüm dünyanın takdir ettiği büyük bir devlet adamıdır.

10 kasım atatürkü anma mesajları

Kurmuş olduğun demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti' ni ebediyete kadar yaşatacağımızı, ilke ve devrimlerinin yılmaz koruyucuları olacağımızı bir kez ifade eder, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyeye getireceğimize manevi huzurunda söz veririz

Atam sen rahat uyu yolcusuyuz biz hürriyetin, Atam sen rahat uyu bekçisiyiz cumhuriyetin.

Boğazımızda kocaman bir düğüm olur her On Kasım'da. Geçen her yıl seni daha da çok aratır oldu. Sen bize bu cennet vatanı bıraktın Allah da seni cennet yurtlarında barındırsın.

Türk milletinin eşsiz evladı Atatürk! Sen ebedi istirahatgâhında rahat uyu. "En büyük eserim." dediğin Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanettir. Türk Milleti.

10 kasım mesajları

Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır.

Önümüz 10 Kasım yüreklerdeki özlem her geçen gün biraz daha artıyor. Gözler yaşlı kalpler üzgün düşünceler dalgın.. Özledik Atam özledik Sen merak etme izindeyiz! Sen ölmedin yüreğimizde yaşıyorsun! Saygıyla ve rahmetle anıyoruz. 1881-193∞

Kasımda aşk başkadır çünkü bize ölümsüz bir aşkı hatırlatır. 10 Kasım 193∞

Mustafa kemal bir temeldir. Bir yöndür. Yapılmış, her şeyi bitmiş bir bina değildir. Onu ancak devam ettirerek, sürdürerek sevebiliriz. Kendisine yeni şeyler, yeni değerler ekleyerek sevebiliriz. Yalnız yüreğimizle değil, aklımızla da sevelim. Mustafa Kemal en büyük zaferini o zaman kazanmış olacak.

10 kasım yüreğimizden bir parçanın kopuşudur ,bizim yalnızlığımızdır ..hüzün olsa da umutsuz değiliz atamızın izindeyiz..

uzun kısa 10 kasım atatürkü anma mesajları

Büyük adamlar, kuşaklarının başındadır. Türk Milleti'nin başındaki büyük ve dahi Atatürk, politika ve savaş alanlarında yılmayan büyük ve yurtsever bir insandı.

Boğazımızda kocaman bir düğüm olur her On Kasım'da. Geçen her yıl seni daha da çok aratır oldu. Sen bize bu cennet vatanı bıraktın Allah da seni cennet yurtlarında barındırsın.

Türk Milletinin her bir ferdi Atatürk'ün getirdiği ilke ve devrimlerin gönüllü ve azimli birer koruyucusu olmaktan büyük bir onur duymaktadır.

Kurmuş olduğun demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti' ni ebediyete kadar yaşatacağımızı, ilke ve devrimlerinin yılmaz koruyucuları olacağımızı bir kez ifade eder, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyeye getireceğimize manevi huzurunda söz veririz.

10 Kasımda ben üzgünüm neden? Çünkü bizden ayrıldı Atatürk’üm, bizden kalbimiz kırık gönlümüz buruk çünkü bizden ayrıldı en güzel varlık.

resimli 10 kasım atatürkü anma mesajları

Rüzgâr ağırdan eser, her 10 Kasım sabahı, her bir yere savurur, sararmış yaprakları. Hüzünlenir milletim, her 10 Kasım sabahı, çiçeklerle donanır, Anıtkabir yolları.

Sen yalnızca Türk milletinin değil dünya üzerindeki ezilmiş milletlerinde önderi oldun. Çünkü onlar, seni örnek alarak bağımsızlıklarını kazandılar.

10 Kasım sabahı 09.05 bütün sirenler çaldı bütün gözyaşları aktı bütün herkes hazır ol da sen hiç unutulmazsın çünkü sen ATATÜRKSÜN!

10 Kasım Ata’nın öldüğü gün değil, yeniden kalbimizde doğduğu gündür.

Ulusumuzun güvenine layık olacak bir şekilde millet adına çalışmalarımıza bütün gücümüzle devam edeceğimize manevi huzurunda söz veriyoruz.

uzun kısa resimli atatürkü anma mesajları

Adını Türk tarihine altın harflerle yazdıran büyük şahsiyet sen Türk milletinin kalbinde ebedi yaşayacaksın.

10 Kasım 1938 yılının üzerinden 80 yıl geçti. Yıl 2018 aradan geçen bunca zaman sadece özlemimizi biraz daha arttırdı. Çok özledik Atatürk'ü.

10 Kasım sabahı 09.05 bütün sirenler çaldı, bütün gözyaşları aktı, bütün herkes hazırda, sen hiç unutulmazsın çünkü sen Atatürk'sün…

Atatürk, şahsiyet ve yeteneğin dev gibi bir simgesi idi, o, yirminci yüzyılın en görkemli olayını yaratan adamdı.

Ey yüzü gibi kalbi de güzel insan emanetlerine sahip çıkacağımıza söz verirken bir On Kasımı daha seni yâd ederek anıyoruz. Seni çok seviyor ve çok özlüyoruz.

Atatürk'ün bizlere miras bıraktığı Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olarak, onun ilkelerine olan bağlılığımızı en derin bir şekilde bugünde tüm dünyaya ilan ediyor, onun hedeflediği modern ve çağdaş bir ülke olma yolunda hızla ilerlediğimizi bir kez daha hatırlatıyoruz.

10 Kasım

YORUMLAR 1
  • bahadır 5 yıl önce Şikayet Et
    10 Kasım 1938 saat 9:05 atatürk öldü o zaman saatler deyişiyordu.saatler deyışmedine göre saat 10:5 kutlanması gerkmiyormuydu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika açıklamaları!
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'