Zenginlik Duası: En kısa zamanda zengin olmak için okunacak güçlü dualar!

Pek çok Müslüman manevi anlamda olduğu kadar maddi anlamda da hayırlı zengin olmak arzusu içerisinde olmalarından mütevellit Cenab-ı Hakk'a bu hususta ellerini açarak niyaz etmektedir. Peki, müminlerin bolluğa erişmesini sağlayacak zengin olmak için okunacak dua nedir? Sıklıkla aranan en etkili hayırlı zenginlik duası!

Zenginlik Duası: En kısa zamanda zengin olmak için okunacak güçlü dualar!
Zenginlik Duası: En kısa zamanda zengin olmak için okunacak güçlü dualar!
GİRİŞ 30.10.2019 15:42 GÜNCELLEME 30.10.2019 15:42
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Müslümanlar, dinimizce emredilen helal kapsamında maddi boyutta arzu ettikleri bolluğa ulaşarak mal ve mülk edinebilmek suretiyle kainatın yaratıcısı yüce Allah'a ihlas ve samimiyetle yönelerek zenginlik duasında bulunmaktadır. Çünkü, Cenab-ı Hakk, kulları yalnızca kendisinden talep ettiği sürece dünyevi ve uhrevi her şeyi önüne serebilecek kudrette olduğundan, hayırlı bir şekilde servete erişebilmek açısından müminler dualarını asla eksik etmemektedir. Ancak dikkat edilmesi gereken mühim bir husus vardır ki, sözü edilen duaların bir defaya mahsus bir şekilde okunmaması ve her dönemde tekrarlanması lazım gelmektedir. Peki rızkın artmasını ve fakirlik/sefaletten hayırlı zenginlik mertebesine geçiş yapmayı isteyen Müslümanların Allah'ın izni keremiyle muradına erişebileceği zengin olmak için okunacak dua nedir? İşte, müminlerin maddi anlamda durumlarını güçlendirebilmek ve bolluğa, mal/mülk ve servete mazhar olabilmek için ağırlık olarak araştırma konusu haline getirdiği en etkili zenginlik duası...

 

 

Etkili Nazar Duası! Nazara karşı okunacak dua (kem gözlerden korunmak)!

Sağlık ve Şifa Duası! Sağlıklı olmak için okunacak en etkili dualar...

 

 

EN ETKİLİ HAYIRLI ZENGİNLİK DUASI...

İmamı Gazali hazaretleri tarafından tavsiye edilmiştir. 3-5-7-11-19-21 gibi tekli sayılarla okunabilir daha fazla da okunabilir. Her gün 70 defa okunması çok makbuldür. Hazreti Ali Uhud Dağı kadar borcu olsa Allah Teala ödetir buyurmuştur.

Zenginlik Duası Okunuşu: “Allahümme Ya Ganiyyü,Ya Hamidü,Ya Mübdiü,Ya Mu’idü,Ya Rahimü,Ya Vedüd.Eğnini bi Halalike an Haramike ve bi Fadlike Ammen Sivake.”

Zenginlik Duası Anlamı: “Ey Gani,hamid,Mübdi,Mu’id,Rahman ve Vedud olan Allah’ım!Beni halal ettiklerinel iktifa ettir.Haramlara düşürme,Fadlınla ihsan ederek beni Senden başkasına muhtaç etme.”

zenginlik duası

ZENGİN OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA…

Okunuşu: "Bismillahirrahmanirrahim Kulillahumme malikel mülki tü'til mülke men teşaü ve tenziul mülke mimmen teşaü ve tüızzü men teşaü vetüzillü men teşaü bi yedikel hayr inneke ala külli şey'in kadir Tülicül leyle fin nehari ve tülicün nehara fil leyli ve tuhricül hayye minel meyyiti ve tuticül meyyite minel hayyi ve terzüku men teşaü bi gayri hisab."

Anlamı: Bu duayı mal ve mülk sahibi olmak isteyenler, manevi yönden iktidara erişmek isteyenler, servetinin çoğalmasını isteyenler her gün en az 4 defa okumalıdır. Bunu günde 41 defa okurlarsa, daha etkili olur. Bunu sürekli olarak yapanlar, kısa sürede mallarında olan artışı göreceklerdir. Her geçen gün daha fazla zenginleşeceklerdir. Rahat ve huzur dolu bir yaşamları olacaktır.

zengin olmak için okunacak dua

ZENGİNLİK DUASI! MAL/MÜLK VE SERVET SAHİBİ OLMAK İÇİN…

Okunuşu: “Kâle rabbigfir lî veheb lî mulken lâ yenbagî li ehadin min ba’dî, inneke entel vehhâb”

Bu dua önemli bir zenginlik duasıdır. Zira Hz. Süleyman tarafından okunmuş bir zenginlik duasıdır. Bu duanın 12 defa okunması gerekmektedir. Belli bir günü yoktur yani dilediğiniz süre boyunca günde 12 defa bu duayı okuyabilirsiniz. Bu duayı okuyan kişi Rabbimizden mal, mülk istemiş olur ve sebepsiz yere zenginleşmeye başlar.

hayırlı zenginlik duası, hayırlı zengin olmak için okunacak dua

Hayırlı Zenginlik Duası Okunuşu: La ilahe illallahu Melikul' Hakkul' mubin. Muhammedun rasulullahi sadikul va'dul emin

Hayırlı Zenginlik Duası Fazileti: Bu mübarek ve büyük tevhid gerçek anlamda maddi ve manevi zenginliği icab ettiren çok mühim ve çok kıymetli bir duadır. Bu tevhidi her gün 100 defa okumayı adet edinen kişi, fakirlik içinde ise derhal fakirlikten kurtulur zengin olur. Şayet sıkıntılı bir durumda değilse bu tevhidi okuduğu müddetçe fakirlik ve sıkıntı görmez.

mal mülk servet sahibi olmak için okunacak dua

PEYGAMBERİMİZ HZ.MUHAMMED’İN TAVSİYE ETTİĞİ ZENGİNLİK DUASI…

Hz. Muhammed'in Hz. Ali'ye öğrettiği zenginlik duasının sözleri şöyledir:

Okunuşu: "Allahümme yâ ğaniyyu yâ hamidu yâ mübidu yâ mûîdu yâ rahîmû yâ vedûd. Eğninî bi halâlike an harâmike ve bi-fadlike ammensivâk" (amin)

Dikkat edilirse dua oldukça kısadır ve birkaç denemeden sonra kolaylıkla ezberlenebilir. Fakat kişi bu duayı ezberlemekte zorlanırsa yazılı bir metin üzerinden de duayı okuyabilir. Bu kutsi duayı safi bir gönülle devamlı okuyan mümin inşallah fakirlikten kurtulacak ve kendisine helal kazancın kapısı açılacaktır. İslam tarihinde bu duayı sabırla okuyan ve Allah'a güvenip dayanan pek çok kişinin zenginleştiğine dair anlatımlar vardır.

zengin olmak için okunacak dua, zenginlik duası

“Ya Zel Celali Vel İkram” esmaları düzenli biçimde, gönlünüzden geçtiği kadar okunduğu takdirde, yüce Allah zenginlik vererek rızık kapılarını genişletir.

“Ya Rahim” esması, namazın ardından 279 kere okunması halinde, Cenab-ı Hakk bu kişiye bol miktarda rızık nasip eder.

“Ya Latifu Ya Kerim” esması, “Bismillahi Latif” olarak her gün 9 defa okunduğu takdirde, rızık bollaşır ve bereketli kazançlar elde edilir.

“Ya Ğaniyyu Ya Muğni” esması namazın ardından 1000 kere okunursa, fakirlik o eve uğramaz.

“Ya Atufu Ya Vehhab” esmaları da zengin olmak için okunabilir..

Ya Rezzaku Ya Mukit” esmaları da yine namazın bitirilmesinin ardından zikredildiğinde zenginleşmeye zemin hazırlar.

“Yâ İlâhel Alihetir-refiy-ı Celâlüh” esması namazın tamamlanmasının akabinde günde 20 kez okunursa, Cenab-ı Hakk rızık kapılarını açar ve zenginlik mazhar eder.

zenginlik duası, zengin olmak için okunacak dua

YORUMLAR 52
  • Sema Güngörmez 4 ay önce Şikayet Et
    Evet efendim ben inanıyorum Allah ne dilersen onu verir, tecrübe edilmiştir inanın
    Cevapla
  • Nihal 5 ay önce Şikayet Et
    Zenginlik siyah sac boyasidir birde mor ojedir
    Cevapla
  • CENGİZ UÇAR 1 yıl önce Şikayet Et
    2 Yıl dır okuyorum bişey olmadı
    Cevapla
  • Hatice 1 yıl önce Şikayet Et
    İmandan dır kalp temizliği çok önemli yaratanın vermiyorsa ondan da bir hikmet yatar
    Cevapla
  • Aleyna 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahım ne olursun kabul ettt yarabbim
    Cevapla
  • İso 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah her şeyin en güzelini nasip etsin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!