Köy okullarındaki fedakar öğretmenler!

Kars'ın Arpaçay ilçesinde Karaurgan İlkokulunda görev yapan bir müdür ve üç bayan öğretmen küçük çocuklara yaşattığı aile şefkati ile yürekleri burktu.

Karaurgan İlkokulunda hem Müdür hem de sınıf öğretmeni Elif Begüm Özden, sınıf öğretmeni sorumluluğunda Dilan Çilemnur Çavuş ile ana sınıfı öğretmeni olan Şule Uluğ canla başla bu kutsal görevi gerçekleştiriyor.

Öğrencilerinin üşütüp hasta olmaması için fedakarlık yapan 3 öğretmen, kömürleri kendileri yakarak öğrencilerin sıcak ortamda öğrenim görmelerini sağlıyor.

Eğitim ve öğretimin temiz ortamda yapılmasına özen gösteren hem müdür hem de sınıf öğretmeni olan Elif Begüm Özden, "Köy ortamı olduğu için bazen çocuklarla dışarıda yemek yiyoruz, öğle aralarında oyunlar oynuyoruz, aslında imkanlar kıt gibi görünse de köyün birçok olumlu yönü de var. Köyde öğretmenlik yaparak en azından binalara tıkışıp kalmıyoruz, ülkemizin her yerinde, bayrağımızın dalgalandığı her yerde görevimizi yapıyoruz" sözleriyle duygularını ifade etti.

Yaşadığı zorlukları anlatmaya devam eden Özden,"Buraya atandığımı öğrendiğimde insanlar 'çok uzak, çok soğuk, zorlanacaksın' diyorlardı ama hiç gocunmadım, geldim çünkü vatanımızın her yerinde bayrağımızın dalgalandığı her yerde çocuklarımızın, evlatlarımızın bize ihtiyacı var. Bunu biliyoruz ben de buradaki çocukların bana ihtiyacı olduğunu düşünerek özellikle burayı tercih ettim. Severek isteyerek geldim, zorlanacağımı biliyordum, zorlandım da ama şu anda her şey rayına oturmuş durumda" açıklamasını yaptı.

'Deliler Fatih'in Fermanı' filmine Almanya'dan skandal sınırlama!

İLİŞKİLİ HABER

'Deliler Fatih'in Fermanı' filmine Almanya'dan skandal sınırlama!
Çukur'un Çeto'su Erkan Avcı'dan çarpıcı açıklamalar

İLİŞKİLİ HABER

Çukur'un Çeto'su Erkan Avcı'dan çarpıcı açıklamalar

BİR YORUM YAPIN 0