O Ses Türkiye jüri üyesi Hadise şaşkına uğrattı: Kaçırılmayacak teklif!

TV8'de yayın hayatına devam eden O Ses Türkiye isimli yarışma programının jüri üyesi Hadise, yarışmacının sergilediği performanstan etkilenip kaçırılmayacak teklif sundu. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği O Ses Türkiye jüri koltuğunda oturan Hadise, yarışmacının kendisine single çıkaracağına dair vaatte bulundu.

O Ses Türkiye jüri üyesi Hadise şaşkına uğrattı: Kaçırılmayacak teklif!
O Ses Türkiye jüri üyesi Hadise şaşkına uğrattı: Kaçırılmayacak teklif!
GİRİŞ 26.11.2018 13:04 GÜNCELLEME 26.11.2018 13:04

TV8'de ekran macerasına son sürat devam eden O Ses Türkiye adlı yarışma programının bu haftaki yayınlanan bölümünde jüri kadrosunda yer alan Hadise'nin yarışmacıya sunduğu teklif çok konuşuldu. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği ve her hafta TV8 ekranlarında izleyici kitlesine gerek kahkahaların gerekse eğlencenin bir an olsun eksik olmadığı anlar yaşatan O Ses Türkiye'ye performansını sergilemek üzere Safi Ocak isminde bir yarışmacı programa katıldı. Yarışmacının hem güçlü sesinden ve onu başarılı bir şekilde kullanma hakimiyetinden son derece etkilenen Hadise, yarışmacıyı kendi ekibine dahil etmek amacıyla kaçırılmayacak teklifle karşısına geçti. 

 

 

Safi Ocak, TV8 ekranlarında birbirinden yetenekli yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği O Ses Türkiye sahnesine çıkarak kendini gösterdi. Safi Ocak'ın, ''Artık kısa cümleler kuruyorum.'' isimli seslendirmiş olduğu parçanın akabinde onun bu performansını hayranlıkla izleyen Hadise, diğer jüri üyelerinin de kendisine döndüğü yarışmacıyla beraber çalışabilmek için vaatlerini zirveye taşıyarak asla geri çeviremeyeceği bir teklif sunarak kendisini seçmesi halinde Safi Ocak'ın single çıkaracağını ifade etti. 

tv8 acun ılıcalı

 

 

O Ses Türkiye jüri üyesi Hadise’nin "Stüdyo paranı ve şarkını ben karşılıyorum. Çıkaracağın single için senin yanındayım. Destekliyorum seni' şeklinde ifadelere yer vermesi sonrasında diğer jüri üyeleri ne teklif sunacağını bilemezken, Hadise ise hem seyircilerden alkış topladı hem de yarışmacı isim de bu teklifin ardından yoluna Hadise'yle devam etme kararı aldığını açıkladı.

o ses türkiye hadise safi ocak

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...