Rüyada yumurta görmek nasıl yorumlanır! Rüyada yumurta görmenin tabiri!

Rüyada yumurta görmek maddiyatla ilişkilendirilir; rüyayı gören kişinin bol miktarda kazanç elde ederek zenginlik sahibi olması anlamını taşımaktadır. Peki, hayırlı bir kısmetle yuva kurmaya işaret eden rüyada yumurta görmek nasıl yorumlanır, ne anlama gelir? Mutluluğun göstergesi olan rüyada yumurta görmenin tabiri...

Rüyada yumurta görmek nasıl yorumlanır! Rüyada yumurta görmenin tabiri!
Rüyada yumurta görmek nasıl yorumlanır! Rüyada yumurta görmenin tabiri!
GİRİŞ 11.12.2018 13:52 GÜNCELLEME 11.12.2018 13:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hemen herkes tarafından hayatın herhangi bir döneminde sıklıkla görülebilen rüya kategorisinde bulunan rüyada gelinlik görmek; genel itibariyle maddiyata yorulmaktadır. Rüyayı gören kişinin yüksek meblağda gelir sağlayarak zenginlik sahibi olması şeklinde tabir edilmektedir. Aynı zamanda rüyayı gören kişi bekar ise hayırlı bir kısmetle gerçekleştireceği evliliğe delalet ederken, evli kişiler için de eşiyle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde uyum içerisinde geçineceği yönünde yorumlanmaktadır. Peki, evli kimselerin evlat sahibi olacağının göstergesi olan rüyada yumurta görmek nasıl yorumlanır, ne anlama gelir? İşte, biçimine, adedine ve nasıl görüldüğüne bağlı olarak değişkenlik gösterebilen rüyada yumurta görmenin tabiri ve anlamı... 

RÜYADA YUMURTA GÖRMEK NASIL YORUMLANIR, NE ANLAMA GELİR?

Rüyada yumurta görmenin ne anlama geldiğini ayrıntılı biçimde ele alacak olursak; ilk etapta rüyada görülen yumurtanın şekline, sayısına, yumurtanın çiğ-pişmiş, kırık-sağlam, çürük-taze olmasına göre tabirinde farklılık görebilmektedir.

Rüyada yumurta görmek; hacetlerin yerine gelmesi, mertebenin yükselmesi, şeref, mal, evlat ve kısmet sahibi olmak anlamlarını içerisinde barındırmaktadır. Öncelikli olarak rüyada çok yumurta görmek; bekar kimseler için yakın bir zaman içerisinde hayırlı bir kısmetle sonsuz birlikteliğe imza atması şeklinde yorumlanırken, evli olan kimseler için de erkek bir evlada sahip olacaklarına delalet etmektedir. Öte yandan rüyada çiğ yumurta yemek ise hayırlı olmayan sonuçların doğmasına neden olmakta, gören kişinin üzüntü ve sıkıntı yaşamasına sebebiyet vermektedir. 

Rüyada bozuk çürük yumurta görmek de; rüya sahibinden evlatlarından yahut çalıştırdığı kimselerden fayda göremeyeceğine ve kişilerin kendisine sorun yaşatacağına delalet etmektedir. Rüyada bozuk çürük yumurta görmenin bir başka anlamı ise; kötü ahlakı bulunan, terbiyeden yoksun, günahkar bir evlat olarak yorumlanırken, rüyayı gören kişinin malının zekatını vermemesinden ötürü evinden bereketin kalkacağına işaret etmektedir. Rüyada taze pişmiş yumurta görmek; zorlayıcı koşullar altında uğraşılması güç işlerin başarıyla nihayete ermesi ve mal sahibi olmak şeklinde yorumlanmaktadır.

rüyada yumurta görmek nasıl yorumlanır, ne anlama gelir?

Rüyada yumurtayı soymak, o kişinin mal ve mülkle müjdelenmesi şeklinde tabir edilirken; rüyada yumurta pişirmek ise, kişinin yaşam şeklinde birtakım değişikliklere gitmesi, hayatına ilişkin yeni kararlar alması, kimseye ve hiç kimseye muhtaç olmaksızın kendi ayakları üzerinde duracağına işaret etmektedir. Yumurta pişirip yemenin başka tabiri ise, kişinin yüzünün daima güleceğini, şeref sahibi olacağını, huzura ve rahata ereceğini, maddi açıdan kazanç elde edeceğinin göstergesidir. Öte yandan rüyada yumurta yemek kimi tabirciler tarafından da şu şekilde yorulmaktadır: bekar kimseler için evlilik, evli kimseler için de evlat...

Rüyada çatlak yumurta görmek ise hayırlı gelişmelerin habercisidir, rüyayı gören kişinin bolluğun ve bereketin içerisinde bir yaşam süreceğine, mutluluk, huzur ve zenginlik elde etmesi yönünde tabir edilmektedir. Rüyada yumurta kırmak ise, bu kimsenin başına gelecek kötü hadiselerden elem ve ızdırap duygularını yaşamadır. Tabircilere göre, rüyayı gören kişinin şayet evladı bulunuyorsa sağlığının bozularak hastalık geçireceğine yahut hastalık sahibi evladının ise yaşamını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurta akı (beyaz) görmek ise; bu kişinin ilerleyen zamanlarda yıpranacağına, bitkin bir hale geleceğine, dayanacak gücü kalmayacağına delalet etmektedir. Rüyada yumurta sarısı görmek, bu kişinin ilerleyen süreçte yüksek meblağlar kazanacağını simgelerken, bir diğer anlamı ise ay gibi parlak bir çocuk sahibi olmasına ışık tutmaktadır. Son olarak rüyada yumurta haşlamak ise, gören kimsenin husumet duyduğu insanlara karşı zeytin dalı uzatacağının göstergesidir. Bununla birlikte rüyada yumurta haşlamak, kişinin arasının iyi olmadığı insanlarla yaşadığı sorunlara bir son verip onlarla daima iyi geçinmeye çalışacağına tabir edilmektedir.

rüyada yumurta görmek tabiri ve anlamı

YORUMLAR 1
  • deni 5 yıl önce Şikayet Et
    Rüyada yumurta fırlatmak ne anlama gelir...?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır