Kuşum Aydın ölümden kıl payı kurtuldu! Evinin tavanı yerle bir oldu...

Bir dönemin popüler isimlerinden Kuşum Aydın'ın başına talihsiz bir kaza gelmesi sonucunda ölümden kıl payı kurtuldu. Ünlü sanatçı Kuşum Aydın'ın Sarıyer tarafında bulunan 2,5 milyon TL değerindeki lüks villasının tavanı sağanak yağışın etkisiyle çöktü. Evin tavanının yerle bir olmasının akabinde korkunç görüntüler...

Kuşum Aydın ölümden kıl payı kurtuldu! Evinin tavanı yerle bir oldu...
Kuşum Aydın ölümden kıl payı kurtuldu! Evinin tavanı yerle bir oldu...
GİRİŞ 12.12.2018 13:03 GÜNCELLEME 12.12.2018 13:03
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Geçmiş yıllara damga vuran isimlerden Kuşum Aydın, meydana gelen görünmez kazaya son anda kurban gitmekten kurtuldu. Efsane şarkılara imza atan Kuşum Aydın, Sarıyer bölgesinde yer alan 2,5 milyon TL değerindeki lüks villasının tavanı çökmesinin ardından olay esnasında orada bulunmaması sayesinden ölümden kıl payı kurtuldu. Yaşadığı talihsiz hadisenin ardından açıklamalarda bulunan Kuşum Aydın; ''Ucuz atlattık.'' şeklinde ifadelere yer verdi.

 

 

Ekranların ilgiyle takip edilen isimlerinden Kuşum Aydın Kanal D'de yayın hayatına devam eden 2.sayfa isimli programa yaşadığı korku ve panik dolu anları anlattı. Kuşum Aydın, Sarıyer'de bulunan servet değerinde lüks villasının, İstanbul'u etkisi altında alan sağanak yapıştan ötürü tavanı çökmüştü. Evinin tavanın yerle bir olmasının ardından, oradan taşınmayı planladığını ve ihmalkarlık sebebiyle akıllara durgunluk veren bu hadiseyi yaşadığını dile getirdi. 

kuşum aydın

 

 

UCUZ ATLATTIK BU İŞİ…

2.5 milyon değerindeki evinin tavanı çöken Aydın: "Sarıyer'in sırtlarında; milyonluk ev demeyin, tavan çöktü biz evin içindeyken. Ucuz atlattık bu işi" dedi.

KUŞUM AYDIN: "TAVAN ÜSTÜME ÇÖKSEYDİ ŞU AN YOKTUM!"

Nazara inandığını her fırsatta dile getiren Aydın yaşadıkları bu anları kaydederek yaşadıklarını anlattı. "Tavan benim üstüme çökseydi şu an yoktum" diyen Aydın "bir iki dakika önce oradaydım" dedi.

ÜZERİMDEKİ NAZAR ÇIKTI

Canlı yayına bağlanan Kuşum Aydın; "Bir yerden su alıyordu, günlerdir yapılması için rica ediyordum. Panik yapmayın diyorlardı, gerçekten o gördüğümüz küçücük gibi görünen yerden inen şeyler o plastik leğenleri kırdı. Çok korkunç. Bir evi alırken inşaatının kalitesine ve elektrik tesisatına baksınlar. Üzerimdeki nazar çıktı.

YORUMLAR 14
  • Aydın 3 ay önce Şikayet Et
    Salına salına hadi yaklaş yanıma Nasıl özlüyorum bir bilsen seni seni Gece yanıyoruz birlikte değil mi Oldum deli deli deli deli deli Deli deli deli deli oluyorum sana deli Yanıyorum ölüyorum Hadi gel uçur beni
    Cevapla
  • Aydın 3 ay önce Şikayet Et
    Gelişine gülüşüne ay ay Sevişine süzüşüne vay vay Kaşı gözü boyu posu ay ay vay vay Bu ne hava güzelim Uzun bizde geceler ay ay Nasıl eriyor içim vay vay Aşko geçmiyor günler say say say say Saya saya eridim
    Cevapla
  • Almanyali 5 yıl önce Şikayet Et
    bütün nazarlarda seni bulmus Tüh
    Cevapla
  • diloşcuk 3 ay önce Şikayet Et
    Kaymaklı pasta şarkısı İĞRENÇ aynı ajdarın aşk kelebeği şarkısı gibi
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Evin fiyatını yazmazsan ev oldugu belli olmuyor mu.
    Cevapla
  • X Cihan 3 ay önce Şikayet Et
    Çocukluktan Hastayim
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    nazarmı çıkmış :)
    Cevapla
  • X Cihan 2 ay önce Şikayet Et
    Evlenme şarkısı iğrenç aynı ajdarın tıro vıro şarkısı gibi
    Cevapla
  • diloşcuk 5 ay önce Şikayet Et
    Ucur beni şarkısı İĞRENÇ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!