'Zuhal Topal'ı Allah'a havale ediyorum'

Zuhal Topal'ın açtığı tazminat davasında mahkeme tarafından 10 bin lira tazminat ödemesine karar verilen Zekeriya Atak, işsiz olduğunu belirterek, "Ben bu parayı nasıl ödeyeceğim, nasıl bulacağım?" dedi.

'Zuhal Topal'ı Allah'a havale ediyorum'
'Zuhal Topal'ı Allah'a havale ediyorum'
GİRİŞ 20.01.2019 21:02 GÜNCELLEME 21.01.2019 08:18
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ta yaşayan özel televizyon kanalında katıldığı izdivaç programında 'Türkiye şehit verdi, siz burada oynadınız' diyerek stüdyoyu terk etmesinin ardından programın sunucu Zuhal Topal'ın açtığı tazminat davasında mahkeme tarafından 10 bin lira tazminat ödemesine karar verilen damat adayı Zekeriya Atak, işsiz olduğunu belirterek, "Ben bu parayı nasıl ödeyeceğim, nasıl bulacağım?" dedi.

 

Dondurma ustası Zekeriya Atak, tazminata neden olan konunun 3 yıl önce yaşandığını söyledi. O dönem terörle mücadele eden Türkiye'nin çok şehit verdiğini ancak Zuhal Topal'ın programında dans edilip oynandığını söyledi. Bu yaşananları protesto etmek için programa katıldığını belirten Atak, "Orada Solmaz isimli gelin adayı haftalarca, aylarca sürekli oynuyor ve dans ediyordu. O sıralarda Türkiye'de de şehitlerimiz vardı. Oraya çıktığımda 'Türkiye'de o kadar şehitlerimiz var siz burada göbek atıyorsunuz, göbek attırıyorsunuz' deyip yayını terk ettim. Ondan sonra davalar başladı" dedi.

'ZUHAL TOPAL'I ALLAH'A HAVALE EDİYORUM'

 

Topal'ın açtığı dava sonra mahkemenin kendisini 10 bin lira tazminat ödemeyi mahkum ettiğini ancak Çağlayan Adliyesi'ne giderek karara itiraz edeceğini ifade eden Zekeriya Atak, Seda Sayan'ın kendisini desteklediği iddialarının da asılsız olduğunu söyledi. İşsiz olduğunu belirten Atak, şöyle devam etti:

"Ben artık Zuhal Topal'ı Allah'a havale ediyorum. Benim bu cümleyi kullanmam suçmuş; siz burada göbek attırıyorsunuz, oyun oynattırıyorsunuz ülkemizde o kadar şehitler varken. Benim bu cümlem, bana 10 bin liraya mal oldu. Benimle uğraşanları ben Allah'a havale diyorum. Ben çalışmayan bir insanım. Açılmış 130 bin liralık dava, mahkeme görmüş 10 bin liralık dava. Ben bu parayı nasıl ödeyeceğim, nasıl bulacağım? İnsanlar şöyle bir şey düşünüyor 'Seda Sayan ona destek verdi.' Öyle bir şey yok kardeşim. Seda Sayan da bana destek vermedi, başkası da destek vermedi. İnsanlar geliyor, 'Zekeriya Atak sen Seda Sayan'dan para almışsın' diyorlar. Cuma günü Zuhal Topal'ın avukatı Leman Türkmenoğlu'nu aradım 'Siz bu parayı benden tahsil edecek misiniz?' diye sordum, bana 'Evet, tahsil edeceğiz' dedi. Şimdi bu parayı ben nasıl ödeyeceğim. 'Türkiye'de şehit varken siz burada göbek attınız' demek suç mu?"

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 25
  • Cahit Zarifoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Adami dinledim 2 lafi zor bir araya getiriyorbiraz işi zor turkiyede param varsa haklisin kardes paran kadar konus hesabi ne yapalim bu dunyada sanmıyorum Adaletin yerini bulacagini ama Ahiretde alirsin hakkini üzülme Buarada evlilik programlarinin hepsi duzmece oldugunu ztn biliyorduk simdi yasaklaninca herkes dökülmeye basladi keske dert programlarida kapatislada sunlari gormesek sanki faydali ia yapiyorlarda hepsi yalan bir doğru muge anli
    Cevapla
  • Hukuk 5 yıl önce Şikayet Et
    Itiraz et dosyayı temyize gönder.isin peşini bırakma derim.
    Cevapla
  • Ada 5 yıl önce Şikayet Et
    Mahkeme doğru karar vermiş adam şov yapmış ve programı sabote etmiş
    Cevapla
  • şarjlı kırnav 5 yıl önce Şikayet Et
    ustam allah mazlumların yanındadır.mazlum ahı yerde kalmaz.allah tez zamanda çıkarır sana bu yapılan yapılan haksızlığı çıkarır.zuhal topal isimli sanatçı hanımefendi şehit değilde terörist ölmüş olsaydı yasını tutardı.bende şehit kardeşiyim.bunların şehitlere karşı yaptıkları terbiyesizliktir.bende senin gibi bu sanatçı olan kişileri allaha havale ediyorum.sen üzülme allah bunların acısını mazlumlara yapılan haksızlıkları tez zamanda çıkarır.sen sabret.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tur proğramlar tamamen tuzak kanunlarımızda vatandaştan yana değil sanki sahtekarlardan yana düzenlenmiş...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'