Rüyada para görmek nasıl yorumlanır? Rüyada para görmek anlamı&tabiri!

Rüyada para görmek; iyiye yorulduğu gibi kimi durumlarda da kötüye işaret olmasından ötürü birbirinden farklı anlama sahiptir. Kişinin dert-tasa yaşamasına, kaygıya düşmesine işaret eden rüyada para görmek nasıl yorumlanır? Varlık elde ederek kolay geçim sahibi olmak anlamına gelen rüyada para görmenin anlamı&tabiri!

Rüyada para görmek nasıl yorumlanır? Rüyada para görmek anlamı&tabiri!
Rüyada para görmek nasıl yorumlanır? Rüyada para görmek anlamı&tabiri!
GİRİŞ 30.01.2019 14:54 GÜNCELLEME 30.01.2019 14:54

Kişiler tarafından her dönemde sıklıkla görülen ve ağırlıklı olarak sorgulamaya alınan rüyaların başını çeken rüyada para görmek; iyi anlamları bulunduğu gibi beraberinde kötü anlamları da içerisinde barındırmaktadır. Rüyada para görmenin tabirini detaylı olarak incelediğimizde; bu kimsenin bir derdinin ve tasasının olacağına, bu nedenle o kişide kaygı durumunun oluşum göstermesine işaret ederken, rüya sahibinin duyacağı sözlerden ötürü büyük bir sıkıntının içerisine düşeceği anlamına geleceğinden bazen kötüye işaret etmektedir. Diğer taraftan ise, rüyayı gören kişilerin maddi yahut manevi anlamda yaşayacağı güçlüklerin ardından ferahlık ve huzur, mutluluğa kavuşarak rahatlamasına delalet edeceğinden iyiye yorulmaktadır. Peki, bazı tabirciler tarafından ise yakın bir süreçte kişilerin sahip olacağı para ve rızık şeklinde ifade edilen rüyada para görmek nasıl yorumlanır? Yapılan yardım veya ibadetlerin ödüllendirilmesi olarak belirtilen rüyada para görmenin anlamı ve tabiri...

RÜYADA PARA GÖRMEK NASIL YORUMLANIR? RÜYADA PARA GÖRMENİN ANLAMI&TABİRİ...

Para almak: Rüyasında birinden para aldığını gören bir kimse geçmişte yapıp ettiklerinden ötürü ödül alacağına delalet etmektedir. Aynı zamanda rüyasında para almanın bir diğer tabiri olarak ise zenginlik ve şans elde etmek şeklinde ifade edilmektedir.

Rüyada birine para vermek; Rüyayı gören kimsenin, başka kişilerin herhangi bir açık veya eksiğini kapatarak, imkanları dahilinde yardım edeceğini ve rızkından nasiplendireceğinin göstergesidir. Rüyasında birine para veren kişinin, temiz yürekliliği sonucunda sevindiriye uğrayacağına, dertlerinin ve tasalarının nispeten sona ereceğine delalet etmektedir. Diğer yandan rüyada birine para vermenin de tıpkı para almanın gibi zenginlik ve şansa nail olması şeklinde tabir edilmektedir.

Rüyada para saklamak; Rüyasında para saklayan bir kişi, hayatında başkalarıya paylaşmadığı ve yalnız bir şekilde gerçekleştirilmesi arzu edilen bir iş bulunması şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyasında para saklayan kişiler, yapmak istedikleri o işlere kendisinden başka kimsenin müdahale etmemesi ve kafa karışıklığına yol açmaması açısından, işini nihayete erdireceği en son aşamaya dek bu hedeflerinden hiçbir kişiye söz etmeyecek anlamını taşımaktadır. Öte yandan, rüya sahibinin işlerini gizlilik içerisinde yapması ileri dönemde çok ciddi boyuta geleceğine ve yaşamını olumsuz ölçüde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada para kaybetmek ve bulmak; Rüyayı gören kişinin başarı elde edemeyip ikinci kere yapma yürekliliğini kendisinde bulamadığı o işi tekrardan gerçekleştirme kararı alacağına ve verdiği bu kararın olumlu bir şekilde sonuçlanarak rüya sahibine şans ve hayır kapılarına açacağına delalet etmektedir. Rüyasında para kaybeden ve bulan bir kimse, mağlup olduğu herhangi bir hususta tekrardan güç ve sermaye elde edip hem bu kez galip gelmek için büyük bir umut besleyecek hem de yeniden yenilgiye uğrama ihtimali karşısında yiğitçe ve mertçe bir tavır ortaya koyacaktır. Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada para kaybetmek, bu kişilerin geçici bir zaman boyunca iç sıkıntısı yaşamasına yorulmaktadır.

Rüyada borç para istemek; Bu kimselerin en güç duruma düştüğü zamanlarda aşırı gururlu bir yapıda olmasına karşın, bu gururu hiçe sayarak ilerlemek durumunda kalmasına ve içerisinde bulunduğu bu tablodan ötürü utanç duygusunu hissedeceğine alamet etmektedir.

Bankaya para yatırmak; Rüyasında bankaya para yatıran bir kimsenin, sevinç yaşamasına, refaha kavuşmasına ve yaptığı işlerde başarıya ulaşmasına delalet etmektedir. Diğer taraftan ise rüyada bankada çokça (bol miktarda) para görmek üzere; bu kişilerin zenginliğe kavuşması şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada bankadan para çekmek; Rüya sahibinin başarısız olması yönünde tabiri bulunmaktadır.

Rüyada para yırtmak; Rüyasında para yırttığını gören kimseler hali hazırda yürüttüğü işleri noktalama kararı almasına alamet etmektedir. Sonlandırılacak işler ise ağırlıklı olarak saklı bir biçimde yapılan ve bu kişilerin vicdanına ağır gelen işlerden ibaret olmaktadır.

Rüyada gümüş para görmek; Rüya sahibinin mutlu olup yüzünün güleceğine ve müjdeli haber almaya delalettir.

Rüyada para saymak; Rüyasında para saydığını gören kişiler, beklemediği bir biçimde isteklerini gerçekleştireceğini ve hedeflerini başaracağının göstergesidir.

Rüyada bakır para görmek; Bu kişilere uğur getirecek ve son derece güzel gelecek bir iş olarak tabir edilmektedir.

Rüyada kağıt para görmek; Rüyasında kağıt para gören kişinin parasını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk para görmek: Yakın bir süreç içerisinde ekonomik anlamda düzelme/iyileşme yaşanacaktır.

Madeni para; Rüyasında madeni paralarını harcadığını gören rüya sahibinin hiç beklemediği bir kapıdan kazanç elde edeceğine işaret etmektedir. Bazı tabircilere göre ise rüyasında madeni para aldığını gören bir kimse, belirli miktarda para kaybedeceği yönünde yorumlanmaktadır.

Rüyada altın para görmek; Dedikodu, kıskançlık ve sıkıcı söze delalet etmektedir.

Rüyada bakır para görmek; Rüyasında yaşadığı evden bakır paraları alıp sokağa attığını gören bir kimse, gam ve kederden uzaklaşması şeklinde tabir edilmektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması